بهرحال امیدوارم حساسیت سووال و آی.دی کاربری شما بدنبال چیزی جدای این انجمن نباشه
ما در ایران تنها دو نوع دات 3 و 4 داریم که عموما برای خودرو هم استفاده می ند . نوع سیلیکونی روغن ترمز هم در ایران نداریم و مینریال رو می تونید اینترنتی خرید کنید
بهرحال امیدوارم حساسیت سووال و آی.دی کاربری شما بدنبال چیزی جدای این انجمن نباشه
ما در ایران تنها دو نوع دات 3 و 4 داریم که عموما برای خودرو هم استفاده می ند . نوع سیلیکونی روغن ترمز هم در ایران نداریم و مینریال رو می تونید اینترنتی خرید کنید
متوجه منظورتون نشدم
دات 3 و4 خودتون میگید برای خودرو
نوع سیلیکونی هم نجهیزات مخصوص میخواد روی هر لوازمی کار نمیکنه
مینرال هم با توجه به نظریه شرکت شیمانو مینرالی که خود شرکت معرفی کرده رو باید بخری که چیدا نکردم
ولی تو یه انجمن خوندم چند نفر تونستن جایگزین براش پیدا کنن که با جستجوی رسیدم به اینجا
که اونم نمیدونم ....................
سلام
امروز رفتم gitane 20 مدل 2009 خریدم 440
خوب خریدم یا گرون یارو گفت مدل 2011 500 به بالا هست
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
با سلام
اولا ببخشید من متوجه سوال درست نشده بودم
اما روغن ترمز هیدرولیک نه والا تا حالا نشنیده بودم اصلا تو دهات مااز این چیزا نیست، تاحالا تو ترمز دوچرخم هم روغن نباتی میریختم حالا که شنیدم میشه یه عکسم بزاری تصویرشم ببینم!!!!![]()
چرا نمیشه عطیطم این یه مذلشه
![]()
آيا دنده دوچرخه يك مارك خوب كه تعداد دنده از 5 تا 7 باشه تو بازار پيدا ميشه ؟ اگر هست قيمتش چنده و از كجا ميشه تهيه كرد ؟
بله هست... منظورتون ست کامل دنده هست؟
قیمت هاش مختلفه ولی دقیق اطلاع ندارم. شما از 20-30 تومن در نظر بگیرین تا nتومن.
از دوچرخه فروشی ها.
درود.دوستان من مدتی هست که دنبال یه دوچرخه ی خوب تا 400 هستم و یه مدل فیتزوری10 ژیتان هم تو شهرمون(شیراز) پیدا کردم ولی اونو فروخت!حالا نمیدونم چی بخرم اگه میشه یه راهنمیی کنید!!! اورلرد یا ویوا یا گالانت یا........
فقط هرچه هست رنگ مشکی باشه!!!!
با تشکر.
من خودم جیتان 20 گرفتم 440 مدل 2009 واقعا دوچرخه عالیه از همه لحاظ واقعا نرم و سواری عالیی داره
اورلود ویوا و گالانت با جیتان و مریدا قابل مقایسه نیستن
حیف نیست 400 پول بدین ویوا یا اورلود
رویmerida matts 10 یه یکی از مدل های جیتان zt -10t -20 فکر کنید
Last edited by aliy2324; 01-07-2011 at 08:55.
کسی از قیمت دوچرخه تو بانه یا شهرهای مرزی مثل پیرانشهر و ... خبر داره ارزش رفتن رو داره من خیلی دنبال دوچرخه ایده آلم گشتم ولی تو رنج 400 هزار تومن یا 500 چیزی نظرم رو نگرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)