سلام آیا میشه با امنیا اس ام اس عربی فرستاد منظورم فارسی بدون گچپژ و اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟؟؟
سلام آیا میشه با امنیا اس ام اس عربی فرستاد منظورم فارسی بدون گچپژ و اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟؟؟
کمک کمک
من میخوام برم گوشی رو بخرم کسی آدرس جایی رو داره که مطئن باشه. یعنی دست 2 نده به اسم نو و مهلت تست هم بده و همه رنگ ها رو هم داشته باشه .![]()
ای جماعت
خوبید همگی من آدرس و شماره تماس نمایندگی ماکروتل برای گوشی زیر رو میخوام
فقط گوشی i900 Omnia SAMSUNG
The Extreme Mobile فقط با رنگ Silver
پشت گوشی مشکی Wow
This is a Beautiful
Very High Quality Material
Made in Korea
البته آپدیت که ارزش داره ، چون قدرت و قابلیتهای گوشی به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می کنه ، شما هم بالاخره حتماً یه جا یه اشتباهی کردی ، آخه بی دلیل که Death نمیشه ، من تاحالا بیش از 10 بار آپدیت کردم ، چند بار هم اشتباهاتی کردم و مثلاً نرم افزار کم نصب کردم و ناقص آپدیت شد ، اما مشکلی پیش نیومد و گوشیم با آپدیت مجدد راه اندازی شد.
رامهای اصلی خود سامسونگ رو هم می تونید از سایتش بگیرید ، ورامهای مخصوص UAE در واقع رامهای مخصوص خاورمیانه هستند که ایران هم شاملش می شه و به خوبی روی گوشیا جواب می دن.
شاید شما اشتباهاً آپدیت کشور دیگه رو نصب کرده باشد ، که مشکل پیدا می شه ، من پیشنهاد می کنم اول آپدیت رسمی گوشی رو برای UAE از سایت سامسونگ بگیرید و تست کنید و اگر جواب نداد و مطمئن شدید که گوشی Death شده ، ببرید نمایندگی و از گارانتی استفاده کنید ، البته امیدوارم گوشیتون گارانتی مایکروتل باشه ، چون مایکروتل Death شدن گوشی رو قبول می کنه.
اینم لینک سایت سامسونگ برای آپدیتهای رسمی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم این بازی رو نصب کردم برای رجیستر کردن این بازی همراه با فایل دریافتی یه کرک هست که باید فایل کرک رو توی پوشه نصب شده کپی کنی
سلام یه دونه کد مخفی برای چک کردن گوشی
به ترتیب*#0*#
چیو چک میکنه؟؟؟؟؟
آی آدم ها با شما هستم
چرا کسی جواب و راهنمایی منو نمیده
کیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چک نمیکنه چک میکنی ویبره، اسکرین، دوتا دورینشو و....
به ترتیب از راست به چپ وارد کن *#0*#
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)