سيستم مورد نياز براي بازي Medal of Honor چقدر هست؟(Allied Assault - Pacific Assault - Airborne) .ممنون
سيستم مورد نياز براي بازي Medal of Honor چقدر هست؟(Allied Assault - Pacific Assault - Airborne) .ممنون
بیا تمومش اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز در این زمینه اینجا بهتر میتونند بهت مشاوره بدن:
ولی فقط اگه داری یه سیستم نو میبندی و طرف داره به عنوان cpu بهت یه e7300 میده میتونم بگم که در اصل این cpu یک قطعه_ی توی انبار مونده_ست که داره بهت حواله میکنه الان با پول همون cpu میتونی به راحتی یک چهار هسته ای AMD بگیری که توی بازی کارایی بسیار بالاتری داره چون توی بازی برخلاف نرم افزارها تعداد پردازش موازی بیشترین اهمیت رو داره نه میزان پردازش!!!.....ولی اگه میخوای دسته دوم بگیری دیگه حسابش فرق میکنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل بازم میگم برای اینکه بهترین خرید رو داشته باشی بهتره به تاپیک مخصوص خودش مراجعه کنی
Last edited by mehdy.z; 04-10-2011 at 19:11.
سلام.عزیز در این زمینه اینجا بهتر میتونند بهت مشاوره بدن:
من خودم سیستم فروشم.
سیستم دست دوم هست cpu برام 50 بیشتر نمیافته و پردازنده خودمو روی اون سیستم میندازم و میفروشم.طرف داره به عنوان cpu بهت یه e7300 میده میتونم بگم که در اصل این cpu یک قطعه_ی توی انبار مونده_ست
خودم کاربر فعالم و با این قوانین اشانایی دارم.در کل بازم میگم برای اینکه بهترین خرید رو داشته باشی بهتره به تاپیک مخصوص خودش مراجعه کنی![]()
میخمواستم بدونم که برای این بازی ارزش این کار رو داره یا نه
ممنون از راهنماییت
من دیدم شما کاربر فعال انجمن پرینتر هستی گفتم شاید زیاد از GPU و CPU سر در نیاری...مثل خود من که تقریبا هیچی از اسکنر نمیدونم
و فقط میخواستم اگه احیانا سیستم جدیدی میخوای بخری بتونی بهتر تصمیم بگیری
ضمنا اگه منظورت فقط برای این بازی باشه بله این CPU قورتش میده
موفق باشی....
سلام cpu و گرافیک فعلی من برای بازی های جدید مناسب هست؟
cpu:intel(R) pentium(R) dual cpu E2200 @2.20GH
VGA:NVIDIA GeForce 9400 GT
گرافیکت نه !CPU رو نمیدونم اما فک کنم نه !
منظور دوستمون driver sanFrancisco بود....
تقریبا میشه گفت cpu و گرافیکت توی رنچ هم هستند واحتمالا میتونی بازیهای جدید رو توی low رزولوشن600*800 شایدم 768*1024 اجرا کنی به شرطی که توی فریم دهی خیلی وسواس به خرج ندی!
مثه من 2 سال با اخرین جزئیات خفنترین بازیارو بازی کردم با 8500 ! البته همونطوری ک دوستمون گفتن بدون وسواس به فریم ! آدم عاشق بازی باشه ،حله ! البته گرافیکم سوخت!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)