درسته
توی مصاحبش با bbc همه این حرفا رو زد
گفتش که یه مدت با پدرش که(اگه درست بگم) معلم بوده شبا توی کلاسا میخوابیده و....
ولی خب زن باباش پولدار بوده
-----
-----
درسته
توی مصاحبش با bbc همه این حرفا رو زد
گفتش که یه مدت با پدرش که(اگه درست بگم) معلم بوده شبا توی کلاسا میخوابیده و....
ولی خب زن باباش پولدار بوده
من کلی گفتم که ربطی نداره. حالا تو ایران اگه ربط داره یعنی اشتباهه دیگه. اصلا واسه همین چیزاست که داریم هر روز پسرفت میکنیم. الان من نفهمیدم نظر شما چیه ؟ به نظر تو اگر قطبی پسردایی فرح پهلوی باشه مثلا نباید مربی تیم ملی بشه ؟
ولی این جریان پسر دایی و پسر خاله و .... کلا حقیقت داره؟
توی ایران برای این که یکی رو کله پا کنن خیلی چیزها در موردش میگن...
خوب لابد اینطوری بوده!فکر کنم تو مصاحبش با bbc گفت که پدرم بعد از جداشدن از همسر اولش با یه زن مایه دار دیگه ازدواج کرد و اون اینا رو به آمریکا برد
اون زنی هم که تو فرودگاه امام خمینی اومده بود به استقبالش واسه اولین ورودش به ایران مادر اصلیش بود
چه ربطی به پسرفت شعار ملی داره اخه مگه هرکی سرمربی میشه نباید لابی قوی داشته باشه!من میگم ناچاری فدراسیون و محبوبیت قطبی بود سرمربی شد بازی برق پرسپولیس همه میگفتن قطبی سرمربی تیم ملی شده یه دفعه دایی رو سرمربی کردن چرا؟شاید منتظر بودن بی بی سی بیوگرافی بده بعد!من کلی گفتم که ربطی نداره. حالا تو ایران اگه ربط داره یعنی اشتباهه دیگه. اصلا واسه همین چیزاست که داریم هر روز پسرفت میکنیم. الان من نفهمیدم نظر شما چیه ؟ به نظر تو اگر قطبی پسردایی فرح پهلوی باشه مثلا نباید مربی تیم ملی بشه ؟
عكس رضا قطبي:
عكس افشين قطبي:
![]()
مايلي كهن درلحظه شنيدن خبرپذيرفتن استعفايش ازتيم ملي
روزنامه خبر ورزشي در صفحه نخست خود، تصاويري از لحظه ي شنيدن خبر پذيرفته شدن استعفايش از تيم ملي را منتشر كرده است كه ظاهراً نشان مي دهد مايلي كهن چندان از تصميم فدراسيون خوشحال نشده است!
اونی که توی bbc نشون داده شد تصاویرش این نبود
شديداً داريم به حاشيه ميريم. اصلاً چه فرقي ميكنه كه قطبي كي باشه؟
مهم تيم مليه. ما بايد حتماً بريم جام جهاني.
فكر ميكنم چون قطبي چهره ي تازه اي هست ميتونه تأثيرگذار باشه.
اين اميد بايد در هممون ايجاد بشه كه ميتونيم هر سه تا بازي بعدي رو ببريم و مستقيم بريم جام جهاني.
بايد هدف بالايي رو در نظر بگيريم تا بتونيم حتي با يك درجه نزول اميد حضور در جام جهاني رو حفظ كنيم.بايد فكر كنيم كه براي دوم شدن و صعود مستقيم ميجنگيم تا در صورت تحقق نيافتنش اميد به سوم شدن و بازي حذفي داشته باشيم.
خواهش ميكنم اين خاله زنك بازي رو بذاريم كنار كه بيوگرافي قطبي رو در بياريم و تو بوق و كرنا بكنيم و سوژه جديد درست كنيم و دوباره تيم رو به حاشيه ببريم.
اقا شديدا تاييد ميشه !!
اصلا قطبي از دربار شاه
اينجوري كه خيلي كلاس داره
مگر تو اين چند سال بقيه چيكار كردن![]()
اره بابا از این بحث مسخره بیان بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)