دوست عزیز این که همون 3.1 هست . استادمون گفتن 3.0 این مشکل رو نداره
دوست عزیز این که همون 3.1 هست . استادمون گفتن 3.0 این مشکل رو نداره
دوست عزیز این کرک فاینال است یعنی مشکل
قبلی را نداره.
خواستی بگو یک سرچ میزنم و برات میگذارم
ممنون کرکس عزیز من خودم از همین استفاده کردم اما مشکل داره رو همین setting نورتون . خودم که هر چی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد بجز 3.1.0 اما همون هم مشکل ورژن 3.1.3 رو داره . حالا نمی دونم 3.0 هم همین مشکل رو داره یا خیر
با سلام
من NTR 3.1.3 را امتحان کردم. مشکل دارد و setting باز نمی شود.
اما طبق گفته دوستمان من NTR 3.0 را امتحان کردم کاملا کار کرد و هیچ مشکلی نداشت.
لینک دانلود :
کلمه عبور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط قبل از نصب NTR ابتدا فایل ReadMe را مطالعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
با تشکر
ممنون.
خوب TrialReset هم خواست تو کورس مشکل آفرینی از نورتون عقب نیفته و خودی نشون بده.
منم وقتی Trial Reset 3.1 را روی NAV 18.5 نصب کردم این مشکل پیش اومد.
منتها مطمئن نبودم که مشکل از کرک باشه.اما الان دارم مطمئن میشم.
کسی فهمید چرا وقتی نسخه 3.0 به خوبی کار میکنه، نسخه 3.1 اومد!؟
یک مشکلی که من با 3.0 دارم اینه که گزینه subscription status توی منوی بالا نیومده ولی بازم بهتره از اینه که بیاد و Setting رو از کار بندازه
دوستان به نظرتون ورژن جدید نسبت به 18.1 جهش قابل ملاحظه ای داشته که من بخوام ورژن جدید رو دانلود کنم؟از طریق لایو آپدیت که ارتقا پیدا نمیکنه
با سلام
دوست عزیز من با همین NTR کرک کردم و با چنین مشکلی رو به رو نشدم.
اگه ممکنه با عکس توضیح دهید.
با تشکر
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
با سلام
دوست عزیز فکر نکنم بشه با LiveUpdate نگارش نرم افزار را به روز کرد.
تا جایی که من اطلاع دارم LiveUpdate تنها DB را به روز می کند.
با تشکر
آقا من آنتی ویروسم subcrite status صفر روز شده و هر چی انیستال میکنم و دوباره نصب میکنم هم فایده ای نداره
حتی با ccleaner ریجستری هم پاک میکنم ولی باز فایده نداره،در آخرین مرحله هم از run ریجستری نورتون رو پاک کردم ولی باز بی فایدس تا نصب میکنم غیر فعال میشه و سابکریت میخواد
اجازه دسترسی به setting هم نمیده تا از تریال ریست استفاده کنم،حالا چی کار کنم؟؟![]()
با سلام
دوست عزیز یک راهش اینه که دوباره ویندوز نصب کنید
یک راهش هم اینه :
تمام این دستورات در خود NTR 3.0 که من لینک دادم بود(به همین دلیل هم گفتم فایل ReadMe را بخوانید).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)