تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 168 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

داره خودمونی میشه Saeed Nazari SN85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این که میگن N85 کيفيت ساخت و مکانيسم کشويي مناسبي ندارد و درب باتري آن پس از مدتي استفاده لق مي شود و به صدا مي افتد،همچنين رنگ پوشش لنز آن نيز به سرعت پاک مي شود،در سته؟
    نه داداش مگه كشكه من كه حدود 4 ماهه ان85 خريدم همچين مشكلاتي باهاش ندارم اسلايدش كه من هركاري مي كنم لق نمي زنه تازه اگر هم لقي داشته باشه بايد 5دقيقه با اون ور بري تا مقدار ناچيزي لقي 0.2 mm لقي داشته باشه كه متوجه هم نميشين تازه دو تا از رفقام هم حدود 1سال قبل ان85 خريدند و الان گوشيها شونو نگاه مي كنين انگار تازه خريدند تازه يكي ازاونها گوشيش از ارتفاع 1-1.5 متري افتاد هيچي نشد و همچنين اسلايد گوشي خاصيت فنر مانندي دارد كه باز وبسته كردن اون خيلي باحاله و درب باتري هم لق نمي شود ودركل اين مشكلاتي كه شما از ديگران نقل كردين حرف مفته يا شايد هم راست باشه اما نه تنها تو گوشي من بلكه ان 85 خيلي هارو ديدم كه اين مشكلات را ندارند (به نظر من اين گوشي رو نخريد چون ان85 دار ها دوست ندارن گوشيشون مثل n95 8gb&n82&... جوات/د بشه ) مهربوني هام

2. این کاربر از Saeed Nazari SN85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینایی که شما میگین تو هر گوشی بعد از مدت زمان زیادی استفاده هست !
    ولی کیفیت ساختش خوبه ... اسلایدشم خوبه !
    این بعد یه مدت شما یعنی چند وقت؟
    میگن کیفیت بدنه اش پایینه,درسته؟
    روی هم رفته از 10 چه نمره ای بهش میدید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این بعد یه مدت شما یعنی چند وقت؟
    میگن کیفیت بدنه اش پایینه,درسته؟
    روی هم رفته از 10 چه نمره ای بهش میدید؟
    9.75 اون 0.25 نمره هم بخاطر اينكه اثر انگشت روش ميمونه:(لابد شما ميگي كمي صداش چي؟) صداي كمش كه براي خيلي ها مشكل نيست چون اگر با همين ابعاد گوشي ميخواستند گوشي اي رو توليد كنن كه2يا3 برابر گوشي فعلي قدرت صدا داشته باشد قطعا بايد بعضي امكاناتشو حذف ميكردن .حالا شما كدوم رو انتخاب ميكنيد صداي كمتر و امكانات فعلي يا صداي بيشتروامكانات كمتر؟مهربوني هاتون

5. این کاربر از Saeed Nazari SN85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من میخواستم ان86 یا 6710 بگیرم که به خاطر وزن زیاد ان86 منصرف شدم.
    ان85 رو بهم پیشنهاد کردن که وقتی بررسی کردم,مشکلات بالا رو گفتن,که شما کلهم میگید این طور نیست و راضی هستید.
    فقط تفاوت cpu ان85 و 6710 ,یه خورده شک بوجود میاره که کدوم بخری؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من میخواستم ان86 یا 6710 بگیرم که به خاطر وزن زیاد ان86 منصرف شدم.
    ان85 رو بهم پیشنهاد کردن که وقتی بررسی کردم,مشکلات بالا رو گفتن,که شما کلهم میگید این طور نیست و راضی هستید.
    فقط تفاوت cpu ان85 و 6710 ,یه خورده شک بوجود میاره که کدوم بخری؟!
    برتری 6710 :شارژ باتری 6710 بیشتر دوام میاره وان85 دارای سی پی یو 369 مگاهرتز و6710 600مگاهرتز ولی برتری ان85 صفحه نمایش بهترو فیلمبرداری بهتر ان85 30 فریم در ثانیه اما 6710 15 فزیم در ثانیه اما شما نباید فرق زیادی بین این دو سی پی یو قائل شوید چون عموی من ای 52 داره با سی پی یو 600 مگاهرتز وسیستم عامل سیمبین 9.3 مانند ان85 اما من سرعتشون رو مقایسه کردم تو سرعت منو ونصب بازیهاو... تقریبا برابر بودند اما رم ان 85 من 8 گیگ و رم ای52 1 گیگ بود.راستی من سرعت ان85 و ان 82 وان79 وان 95 8گیگ رو مقایسه کردم تو سرعت منو وبرنامه ها 1- ان 85 2-ان79 3-ان 82ون 95 8گیگ اما تو سرعت نصب برنامه ها هر سه تاشون باید پیش ان85 لونگ بندازن البته ان79 یه کم از ان82 و ان95 8گیگ سریعتره اگه باور نمی کنین امتحان کنید مجانیه البته من قبلاز این امتحان هر چهار تا رو فرمت کرده بودم وهمشون دارای 8گیگ رم بودن و هرچهار تا گوشی هم اپدیت بودن

8. این کاربر از Saeed Nazari SN85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چرا این گوشی اینقد دست مردم کمه ؟ ( چون قیمتش نسبت به امکاناتش زیاده ؟ )

داره خودمونی میشه morbidtale82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال دارم.

1. XDM Profile چی هست و باهاش چه کار میشه کرد. تو تنظیمات connection هست.

2. من تو گوشیم ip و subnet mask و default gateway و dns تعریف کردم و با مودم بی سیم خونه میتونم برم تو اینترنت. ولی وقتی از یه کامپیوتر دیگه میخواهم به گوشی به صورت بی سیم وصل شم نمیشه. آی پی گوشی 192.168.1.6 iهست و مثلا تو کامپیوتر میزنم
    192.168.1.6\\
    اما وارد گوشی نمیشه. آیا شبکه گوشی ها این امکانو نداره مثل کامپیوتر؟

خواهش میکنم شفاف توضیح بدین. چون ار هر کی پرسیدم پیچونده منو.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه .::SMS::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نه ده

پيش فرض

نه چون با کمی پول بیشتر میتونن n96 بخرن و چون فکر میکنن اون بهتره
    اما من هر وقت گوشی خریدم چند وقت بعد شده جواد
    در نتیجه یکم صبر کن

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ا
    باز اومديد از اون حرفها زديد ها اخه محمدجان كجا قيمتش نسبت امكاناتش زياده تازه اوني كه شما گفتيد بر عكسش درسته خدايي ان85 تو امكانات چيزي كم نداره تازه ازخيلي لحاظ از گوشي هاي ديگري مثل ان95 8گيگ وN96... سرتره بااينكه ان95 8گيگ حدود 30 -40 تومان از ان85 گرونتره با اينكه امكانات ان85 بيشتره همچنين ان95 8گيگ ديگه فكر نكنم گير بياد وحالا برتري ان85 :[صفحه نمايش باكيفيت ال اي دي كه اگر زاويه ديد شما تغيير كند مثل ال سي دي نيست كه تصويرش سياه وكم كيفيت تو اون زاويه شودcpu ان85 ARM11 369 Mhz و ان95 8گيگDual Arm 11 332 Mhz كه كه به تبع از اون سرعت ان85 بيشتر هست خودتون مي تونيد اين را ازمايش كنيد تا مطمئن شويد. سيستم عامل ان85جديدتر و كارايي بهتري داردان85 داراي دو فلاش دوربين ال اي دي كه فلاش ال اي دي در مقابل يك ال اي دي ان95 8گيگ . از لحاظ دوربين درشب ان 85 بهتره اما در روز را مقايسه نكردم اما يكي از دوستان چندتا از عكس هاي ان 85 وان82 و ان79 رو به من نشان داد كه من قبلا خودم فكر مي كردم عكس هاي ان82 كمي بهتر باشه اما تازه فهميدم عكس هاي ان85 يه چيز ديگست اما ان79 دوربين خيلي ضعيفي داره با اينكه مشخصاتش مثل ان 85 هست با مقايسه اونها به تفاوت زمين تا اسمون اونها پي ميبريد عكس هارو براتون ميگذارم حالا قظاوت با شما باتري ان85 از ان95 8گيگ خيلي قويترهان85 فرستنده اف ام دارد كه من به شخصه خيلي با اون حال ميكنم ان85 رم خوره ومن رم 16 گيگ عموم كه تازه براي اي 52 خريده را رو ان85 ازمايش كردم و حدود 7.5 گيگشو پر كردم اما هيچي كند نشد هرچند اين مقدار رم خيلي به كار نمياد اما همين دليل بر قدرتمندتر بودن گوشي است ان 85 در شبكه يو ام تي اس تعداد باند هاي مخابراتي بيشتري ساپورت ميكند.. ان 85 هنگام وصل هركابلي بهش شارژ ميشه كه يك مزيت خوبي باشه و جي پي اس ان85 يه كم قيتره وزودتر به ماهواره وصل ميشه اما برتري هاي كم ان95 8گيگ : صفحه نمايش كمي بزرگترو صداي كمي بيشتر در مورد پردازشگر گرافيكي ان 95 بايد بگم كار خاصي انجام نميده چون اگر كاره اي بود نوكيا اونو تو گوشي هاي نسل بعد حذف نميكرد .( اما نكته ي ديگر اينه كه ان 95 8گيگ كلاس و خوشدستي ان 85 رو نداره و ديگه فسيل شده ) مهربوني هات

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض تنظيمات اينترنت براي ان85

ان85 دار هايي كه نمي تونن با ايرانسل به اينترنت وصل بشن اين تنظيمات ساده رو انجام بدن تا بتونن كانكت بشن البته بايد بگم اگه كانكت نشن بهتره چون من 5700 شارژ داشتم حدود 15 دقيقه تو اينترنت بودم ودوتا عكس دانلود كردم 5 ريال بيشتر برام شارژ نموند اما حالا تنظيمات وارد تنيمات(setting) بشين وبعد از اون وارد كانكشن (connection) بشين وبعد برين تو قسمت دستينيشن(destinations) و wap services رو انتخاب و با اومدن پيغام مبني براينكه تنظيمات انرا دانلود كند شما no را انتخاب ويك access point بسازيد و مقادير زير را وارد كنيد Connection name \irancell و Data bearer\ Packet data و Access point name / mtn irancell وusername و password رو كاري نداشته باشين و Authentication/normal وHomepage را يك سايت معتبر بنويسيد و خارج بشيد و از منو برين تو وب واون رو انتخاب كنيد و برين تو اينترنت ( صفا سيتي) مهربوني هام
    Last edited by Saeed Nazari SN85; 01-03-2010 at 22:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •