آره !! Alt+tab میکنی میری توی سیمبین = )) !!! (لووووووول)
نمیدونم ولی فک کنم از طریق خود سیمبین بالا میاد !! یعنی نمیخواد سیمبین رو پاک کنی از طریق خودش عین یه نرم افزار اجراش میکنی !!
آره !! Alt+tab میکنی میری توی سیمبین = )) !!! (لووووووول)
نمیدونم ولی فک کنم از طریق خود سیمبین بالا میاد !! یعنی نمیخواد سیمبین رو پاک کنی از طریق خودش عین یه نرم افزار اجراش میکنی !!
اگه اينجوري باشه كه واقعا عاليهنمیدونم ولی فک کنم از طریق خود سیمبین بالا میاد !! یعنی نمیخواد سیمبین رو پاک کنی از طریق خودش عین یه نرم افزار اجراش میکنی !!
نميشه رو ايكس وان ريختش؟
ويندوز 98 رو نميشه اين كاريش كرد؟
یکی از بچه های موبایلستان روی 5800 ریخته میگه نهایتآ 3.5 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد !! ولی اکثرا که روی ن95 یا ن82 یا ن95 8گیگ ریختن میگن 10 الی 15 دقیقه طول میکشه !!!
جالب اینجاست که تاچ اسکرین رو ساپورت میکنه !! ولی کیبورد نداره
نرم افزار exe هم یه نرم افزار روش ریخته بود و کار میکرد!! فک کن روش کواک 1 بریزی بازی کنی
![]()
خوب از اونجایی که آیدو هم به احتمال زیاد سیمبینه پس رو اونم اجرا میشه
یه سوال:
این gps روی گوشی ها چطوره؟ بشتر منظورم سونی اریکسون هستش
یکی از همکارا داره هر چی کار کردم وصل نشد
بابا این ویندوز 95 اون موقع که اومده بود یعنی سال 95 یعنی 14 سال پیش ، روی سیستمهای پنتیوم 0.5 دی: اجرا میشد
ولی یادمه اون سیستمهای قدیمی سرعت سی پی یوش یه چیزی دور و بر 100 تا 200 مگا هرتز بود و رم هم از 8 مگ بالاتر نبود
حالا خوب معلومه میشه یه چیزاییش رو رو گوشی های فعلی که از اون پی سی ها قدرتشون بیشتره سوار کرد
البته دوسه سال پیش این کار رو موتورولا آ1200 هم از پسش بر اومده بود
آخه فایده این کار چیه؟ بذارین خودم میگم
باز گشت به 14 سال قبل....فرار به عقب که التبه در آن برای اهل ایمان نشانه ها نهفته است اگر ببینید ....
تا جایی که من میدونم اکثرا برنامه google map رو دارن که باید به اینترنت وصل بشی و نقشه ها رو ببینی.یه سوال:
این gps روی گوشی ها چطوره؟ بشتر منظورم سونی اریکسون هستش
یکی از همکارا داره هر چی کار کردم وصل نشد
موقعیت رو نشون میدن.ولی نقشه های آفلاین ندارن جز رهیاب تهران.
نه جیگر !! یعنی اند عشق و حال و صفابابا این ویندوز 95 اون موقع که اومده بود یعنی سال 95 یعنی 14 سال پیش ، روی سیستمهای پنتیوم 0.5 دی: اجرا میشد
ولی یادمه اون سیستمهای قدیمی سرعت سی پی یوش یه چیزی دور و بر 100 تا 200 مگا هرتز بود و رم هم از 8 مگ بالاتر نبود
حالا خوب معلومه میشه یه چیزاییش رو رو گوشی های فعلی که از اون پی سی ها قدرتشون بیشتره سوار کرد
البته دوسه سال پیش این کار رو موتورولا آ1200 هم از پسش بر اومده بود
آخه فایده این کار چیه؟ بذارین خودم میگم
باز گشت به 14 سال قبل....فرار به عقب که التبه در آن برای اهل ایمان نشانه ها نهفته است اگر ببینید ....
میدونی یعنی چی ؟؟ یعنی تو یه کامپیوتر داری که میتونی توش برنامه بریزی !! برنامه های ویندوز و کامپیوترت با فرمت exe
جالبه که از سری T هست.به نظر میرسه شبیه Z610 هست ولی باریکتر.
small external screen
2.2″ QVGA main screen and 3.2-Mp camera without AF
. Sizes: 93.0 x 50.0 x 14.0 mm,
weight: 98 gramms
1 GB Memory Stick™ M2™
available in stores from May 2009
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)