سلام دوست عزیز بهترین راه برای از بهتر شدن جوشا اینه که از یه شامپو بچه ی خوووب برای شستشو استفاده کنی بعد از هر بار ارایش حتما صورتتو با شیر پاک کن قشنگ پاک کن هفته ای 2 بارم صورتتو بخور بده یه هفته ای اثرات بهبودیشو میبینی حتما امتحان کن
سلام دوست عزیز بهترین راه برای از بهتر شدن جوشا اینه که از یه شامپو بچه ی خوووب برای شستشو استفاده کنی بعد از هر بار ارایش حتما صورتتو با شیر پاک کن قشنگ پاک کن هفته ای 2 بارم صورتتو بخور بده یه هفته ای اثرات بهبودیشو میبینی حتما امتحان کن
دوست عزیز تا دکتر میزان و شدت و حدتش رو از نزدیک نبیته نمیتونه بهتون قیمت بده!
هر جای جوشی هم با یک دستگاه لبزر نمیشه....جای جوش هایی که قرمز هستند با جای جوش هایی که فرورفتگی دارند متفاوت هستند
شما که بالاخره باید به متخصص مراجعه کنید برای انجام لیزر....پس بهتره یک بار هم برای ویزیت برید و از خود دکتر سوال کنید
ولی تا اونجایی که من میدونم...بله میشه.
من رفتم نوبت دکتر گرفتم واسه لیزر کردن جای جوش , 2 هفته دیگه نوبتم میشه نتیجشو اینجا هم اعلام میکنم ...
البته من جای جوشام شدید نیست و فرورفتگی هم نداره به اون صورت ... فقط قرمزه ! جوشم دیگه نمیزنم به اون صورت ( شاید ماهی 1 دونه کوچولو بزنم ) /
خلاصه امیدوارم واقعا لیزره جواب بده![]()
مرسي .. پس صد در صد مراجعه مي كنم ...
دوست عزيز حتما نتيجه رو اعلام كنيد .. اگه امكان داره بپرسيد براي درمان فرو رفتگي ها تاثير ليزر چند درصد هست ..
سلام
برای تزریق بوتاکس و ژل باید برن پیش دکتر پوست ی؟ ا دکتر زیبایی ؟ یا کلینیک های زیبایی >؟
دکتر زیبایی ظریف تر کار میکنه یا فرقی نداره ؟
ممنون
برای پوست خیلی چرب چه کرم ضدآفتاب و محلول یا کرم بعد از اصلاحی پیشهاد میکنید؟
کرم ضد افتاب که بارها در همین تاپیک مطرح شده باید از هربرندی که انتخاب می کنید نوعoil freeباشه(فاقد چربی)
برندهای متداول هم الارو ،اوریاژ ،بایودرما و...
اما در مورد سوال دومتون توجهتون رو به دو تا پستی که لینک میگذارم جلب میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. یک سوال داشتم : راجع به از بین رفتن جای خراش روی صورت.
من حدود 2 هفته پیش صورتم خراش برداشت. الان بعد از دو هفته کمی جاش قرمزه و هنوز یک خط خیلی نازک از اون خراش باقی مونده. (پوست سوخته جدا شدنی نیست، یک خط نازک هست). میخواستم بدونم آیا این رد (خط) و قرمزیش به مرور میره یا باقی میمونه؟
برای بهبودش احیانا پماد بتامتازون یا چیز دیگه ای رو توصیه میکنین؟
ممنون![]()
رفتیم دکتر واسه پوست
اینارو داد :
داکسی سایکلین 100 میل
محلول 1
Glycolic acid
Erythromycin
eauthermal aven
ethanol
محلول 2
hydroquninone
kojic acid
vit c
ethanol
ضد آفتاب SPF 55 ، Oile free
فقط یادم رفت بپرسم لایه بردار نیاز هست یا نه
به نظرتون لازمه ؟![]()
اگر اون پوسته روی خط قرمز یک کمی تیره تر شده و خشک شده (اصطلاحی)نیازی نیست کار خاصی انجام بدید خود به خود می افته بعد جای اون خراش یک خط قرمز کمرنگ میمونه که بعد از مدتی خود به خود ترمیم میشه نیاز به کار خاصی نداره
شما که نباید یادتون بمونهاگه دکترتون تجویز نکرده لابد لازم ندیده
((بعیده دکتر یادش بره چون نکته مهمیه...))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)