نه یوزر و پس داره ! خود طرف براش وارد کرده . فقط کانفیگ میکنه . نمی دونه چه جوری کانکت بشه ! ( همه چی هم ردیفه خط هم کانکته )
همه چی ست شده هست برای pppoe . دقیقا از روی راهنمای شاتل . یعنی باید یه کانکشن بسازه ؟
نه یوزر و پس داره ! خود طرف براش وارد کرده . فقط کانفیگ میکنه . نمی دونه چه جوری کانکت بشه ! ( همه چی هم ردیفه خط هم کانکته )
همه چی ست شده هست برای pppoe . دقیقا از روی راهنمای شاتل . یعنی باید یه کانکشن بسازه ؟
من مودمم dlink 322t هست. خیلی ازش راضیم. فقط مشکلش اینه که خیلی داغ میکنه. نمیدونم این داغ کردن روی سرعت و یا روی قطعاتش تاثیر داره و باعث خرابیش میشه یا نه. اگر باعث کاهش سرعت و خرابی قطعاتش میشه، میتونم روش یه فن نصب کنم؟ نویز نمیندازه روش؟! ممنون از توجهتون.
منم dlink 2640 دارم زیاد داغ میکنه تو هفته هم شاید چند ساعت خاموش باشه تا حالا که مشکلی پیش نیومدهمن مودمم dlink 322t هست. خیلی ازش راضیم. فقط مشکلش اینه که خیلی داغ میکنه. نمیدونم این داغ کردن روی سرعت و یا روی قطعاتش تاثیر داره و باعث خرابیش میشه یا نه. اگر باعث کاهش سرعت و خرابی قطعاتش میشه، میتونم روش یه فن نصب کنم؟ نویز نمیندازه روش؟! ممنون از توجهتون.
نه دیگه pppoe نیاز به کانکشن نداره
در ضمن شاتل باید حتما خود شرکت براش اکانت رو فعال کنه وگرنه هیچ کاری نمیتونه انجام بده
هر آدرسی که بزنه فقط وارد سایت شاتل میشه!!
هر وقت اکانتش به طور کامل فعال شد اونوقته که میتونه به راحتی استفاده کنه
یوزر نیم هم شماره کاربریه که تو قرارداد هست
پسورد هم شماره تلفنیه که روش سرویس گرفته
ASUS AM602 Combo 46000T
یه چند وقتی هست که کمیاب شده
شما جایی سراغ داری؟
بگردید پیدا می شه ، چند وقت پیش هم تو پایتخت دیدم ، یارو می داد 50 ...
بگردی هست ، مثل تابستان نیست دیگه ، پیدا می شه ....
من خودم 2 هفته پیش از پایتخت خریدم 50 .... پره ! با گونی میارن ! بجاش Usrobotics دیگه نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)