تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 198 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چه جوري يك ميج اسپل جديد ميتونه بگيره؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان یه جایی به من معرفی کنین Awakening رو بخرم :(

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب سبک بازی که معلومه. RPG یا Role-Playing Game یا نقش آفرینی.

میشه با بازیهایی مثل NeverWinter Nights یا Dungeon Siege مقایسش کرد ولی لازم نیست تاکید کنم که از همه نظر از اونا سرتره. فوق العادس.

اگه از بازیهای نقش آفرینی خوشت میاد، شک نکن. امتیاز این بازی اونقدر بالا هست تو سایتای بزرگ که چشم بسته بری بخریش.

فقط میدونی که باید زبان انگلیسیت در حد متوسط باشه وگرنه هیچی از بازی نمیفهمی.

جالبیش اینه که هم اکشن داره هم نقش آفرینی. یعنی نه خیلی حرف داره مثل بازیای Adventure نه خیلی اکشنه مثل FPS ها (مثل Crysis و Doom و COD).

سبک فانتزی/تخیلی هم هست دیگه. یعنی با سلاح سرد مثل شمشیر و تبر و کمان و حتی با جادوگری میجنگی. قابلیتهای جالب و متنوعی هم داره.

تنوع اسلحه، زره، جادو، دشمنای مختلف، محیطهای متنوع از جنگل گرفته تا غار و شهر و ساحل و کوه.

زاویه دیدش هم در نوع خودش جالبه. هم مثل NWN و Dungeon Siege از بالا میتونی ببینی هم مثل Assassin's Creed و Mass Effect از پشت سر.

یکی از بزرگترین حسن های این بازی جنگیدنشه. فوق العاده خوش دست و باحاله. یه Space میزنی یه عمر فرصت فکر کردن داری که چی کار کنی. نخواستی هم که میجنگی دیگه. یعنی مثل همه بازیای اکشن. ولی این Space ـش یه دنیا میارزه واسه بازیی که تو یه جنگ شونصد مدل حرکت و قابلیت ویژه و بمب و جادو و بطری و... مصرف میشه.

طول عمر بازی هم خیلی خوبه. زود تموم نمیشه. داستان باحالی داره. رفقای متنوعی هم پیدا میکنی که هر کدوم واسه خودشون یه شخصیتی دارن و باید حرفایی که بهشون میزنی یا کارایی که جلوی چشمشون میکنی رو با دقت انتخاب کنی. خلاصه مثل آدم واقعی میمونن. بعضی وقتا هم آدمو کفری میکنن دیگه. بعضی وقتام اگه خوب مخشونو بزنی.... آره دیــــگـــه...

سه کاراکتر انسان / الف / دوارف با سه کلاس جنگجو / دزد / جادوگر با شش پیش زمینه مختلف که شخصیت و خانواده و محل زندگیتو تعیین میکنه هم داره که خودش یه جورایی تنوع بازی رو میبره بالا.

بازم میگم... زبان در حد متوسط و کمی هم حوصله. اگه عاشق COD و Crysis و امثالهم هستی و تا حالا هم RPG بازی نکردی شاید اولش یکم تو ذوقت بخوره ولی یه ذره که باهاش ور بری راحت بگم خودتو تو نقش شخصیت اصلی که درست کردی حس میکنی. باحاله خلاصه.

چقدر حرف زدم. برم یه لیوان آب بخورم. دهنم کف کرد.

خوب حالا که آب خوردم و نفسم جا اومد یه چیز دیگم یادم اومد.

اگه خواستی بری بخری برو Dragon Age: Awakening رو بخر که هم Origins رو داشته باشه هم Awakening رو. تقریبا اگه خیلی خوره باشی و بخوای همه ماموریت های ریز و درشتشو بری یه ماه کامل سر کارت میذاره. تازه اگه فقط یه بار بخوای بری.

من زبانم زیاد خوب نیست خیلی کم بلدم یعنی حال نمیکنم با بازی ؟

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

چه جوري يك ميج اسپل جديد ميتونه بگيره؟
    جادوگرا هم وقتی لول میگیرن میتونن اسپل جدید یاد بگیرن. دقیقا مثل تواناییهایی که دزد یا جنگجو میگیره.

یه نکته ای هم که داره اینه که برعکس اون دو تا که باید Combat Training رو بدی تا بتونی تواناییهای لول بالا رو یاد بگیری، جادوگرا نیازی به این ندارن. بجاش Combat Training بهشون اجازه میده وقتی تیر میخورن اسپلشون متوقف نشه. اونم فقط واسه اسپلایی که باید تمرکز کنن بزنن مثلا اسپل لول چهار آتش یا سرما.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه زبانتون اصلا خوب نیست از بازی شاید خوشتون نیاد. چون انتخاب های بازی خیلی تاثیر گذاره. توی بازی بیش از 100 هزار خط مکالمه وجود داره!
    اون دوستمون خیلی قشنگ در مورد بازی توضیح داد.
    من خودم که همه سبکارو بازی می کنم این بازی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. امتیاز من به این بازی 10 از 10 هست.

دوستان یه جایی به من معرفی کنین Awakening رو بخرم :(
    منم نتونستم اونو پیدا کنم :(
    فکر کنم فقط برای دانلود پیدا میشه.

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

تقریبا نصف ماموریت ها رو میری از یه سری گروه های خاص مثل معبد یا جایزه بگیرا یا دزدا میگیری که نیازی به صحبت نداره ولی نصف ماموریت ها رو هم میون صحبت ها بهت میدن.

بعضی جاها هم رفتار طرف مقابل به حرفی که میزنی بستگی داره. یعنی اگه بهت پیشنهاد بده فلان چیزو اگه بهم بدی بهت پول میدم یا مثلا بهت پول میدم ولی منو نکش و از این حرفا. اگه نفهمی چی میگه که خوب یجورایی شانسکی میشه.

بعضی وقتا هم تو دیالوگایی که میاد میتونی مخ طرف بزنی یا بترسونیش که البته تو پرانتز جلوش مشخص میشه و لازم نیست بفهمی چی میگه. میگی و اگر تواناییشو داشته باشی طرفو مجاب میکنی حرفتو قبول کنه.

دیگه اینکه رفقاتم باهات حرف میزنن. باید ببینی چی میگن و چی میگی که بهشون برنخوره و خوششون بیاد. البته هر چقدرم زبانت خوب باشه بعضی وقتا مجبور میشی سیو و لود کنی تا رگ خوابشون دستت بیاد. البته من دیگه شخصیت شناسیشون کردم میدونم هر کدومشون چطوری راه میان باهام.

البته زیر نویس داره و خیلی راحت جاهایی که گیر کردی میتونی به دیکشنری یه تفالی بزنی.

بهرحال بازیای نقش آفرینی بخاطر داستانشون خیلی جذب میکنن. اگه نفهمی جریان چیه فقط باید هی دیالوگا رو رد کنی تا به قسمت اکشنش برسه. اینجوری هم واست خسته کننده میشه دیگه. چون همش انتظار اکشن میکشی ولی هر از گاهی مجبوری تو جریان داستان قرار بگیری.

اما جمله هایی که میگن زیاد سخت نیستا. مثلا ببین اینو میفهمی. البته دقیق همینطوری نمیگه ها...
    If I bring a wolf pelt, she will marry with me. Can you help me?

بعد گزینه هاشم اینجوریه:
    1. I'll help you
    2. I don't have enough time
    3. How much will you pay for it
    4. I'll come back later

مثلا اگه بجای 1 بزنی 2 این ماموریت رو از دست میدی. البته تو روند داستان تاثیر نداره ولی خوب هم XP میده هم پول هم اینکه بازی رو جذابتر میکنه.

8. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

يه سوال:من الف ميج ساختم.ماجرا اون mouse چيه؟باهاش وقتي دمون رو كشتيم حرف زدم آخرش خودش يه موجود بزرگ شد رفت هوا!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

mouse در واقع خودش یه دمونه و میخواد تو رو تسخیر کنه. وقتی هم باهاش صحبت کنی و بهش میگی بیخیالت بشه میگه خیال نکن دمون ها به همین جا ختم میشن. ما همیشه مراقبت هستیم و بالاخره میایم سراغتو و خلاصه از این حرفا.

11. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

پس چرا كمكم كرد تو كشتن دمون؟
    بعدشم من قديما يك جور ديگه باهاش حرف زده بودم دمون نشده بود!
    (عجب بازيگر خوبي بودا!دلم داشت به حالش ميسوخت كه ميگفت دمون ها مجبورش كردن كمكشون كنه و ...!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه orlan2magic_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santa Maria

پيش فرض

دوستان من با سبک مبارزه اش مشکل دارم...یارهام یهو می دوند بعد همگی دسته جمعی تو حمله به دشمن به مقام شهادت دست می یابند.
    چه کنم؟

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

دوستان من با سبک مبارزه اش مشکل دارم...یارهام یهو می دوند بعد همگی دسته جمعی تو حمله به دشمن به مقام شهادت دست می یابند.
    چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •