2 3 هفته صبر کنی درست میشه
راستی ازش راضی هستی؟ آخه گفتی یه سری مشکلات داره
2 3 هفته صبر کنی درست میشه
راستی ازش راضی هستی؟ آخه گفتی یه سری مشکلات داره
میدونی حسن جان به هر حال بعد از یه مدت به هر چیزی عادت میکنیم.
کلا گوشیه خوبیه و کارایی های خوبی هم داره. فعلا مشکل اصلی که دارم اینه که نمیتونم smartcom رو که ساین کردم روش نصب کنم پیغام خطا میده.
در مورد باطری هم که شما نظر داری 2-3 هفته صبر کنیم باطریش درست میشه که نظرت کاملا محترم و امیدوارم روزهای آینده بهتر بشه.
از محبتهات ممنونم
موفق باشی![]()
ببین درست میگی ما به همه چی عادت میکنیم ولی این یه چیزه و اینکه شب تا صبح شارژ کم میکنه و بعد از مدتی دیگه کم نمیکنه یه چیز دیگست اصلا بحث عادت نیست
شما گوشیتو هک کن و راحت هر چی خاستی روش نصب کن یا بگو چه اروری میده تا ببینیم مشکل از کجاست
ادیت: شما هم موفق باشی
یعنی تقلبی هاش رو واقعا میشه تشخیص داد؟کدی چیزی نیست مثل نوکیا بزنیم؟
[quote=hasanmotori;3726209]پس هنوز باید من در مورد خرید این گوشی دو به شک بمونم
راستی اگه این قدر مشکل وخیم هست چرا سامسونگ هیچ کاری نمی کنه؟مگه کشور های دیگه این مشکل رو ندارن؟فکر کنم چند وقت پیش بود(درست یادم نیست)که سونی همه آداپتور های پلی استیشن رو به خاطر مشکل داشتنش جمع کرد و درستشون کرد و پس داد.![]()
من اگه تا تابستون صبر کنم.حتما میاد یا بهتره کلا بی خیال بشم.
خب به نظرتون چه گوشی ای میتونه به این خوبی باشه؟N82,N95,N95 8GB,N96,XPERIA X1,Ultimate 8502,i900 Omnia
[QUOTE=aminhity;3728637]
باتریش مشکلی نداره که. یه مراحلی داره باید اون مراحلش طی بشه تا باتریش درست بشه من خودم روز اول اصلا از باتریش راضی نبودم ولی یه مدت گزشت درست شد بعد یه بار باتریشو دراوردم دوباره مثل اولش قاطی کرد ولی الان چند روز گزشته و باتریش خیلی خوبه اصلا نگران باتریش نباش با خیال راحت برو بخر اگه با گارانتی گیرت نیومد صبر کن یا از گوشی شاپ بخر با گارانتی 560 میده
[quote=hasanmotori;3728845]گوشی شاپ کجاست؟![]()
[QUOTE=aminhity;3728974]
گوشی شاپ سایت فروش گوشی موبایله اگه تهران نیستی به صرفست
gooshishop.com
سلام.
الان 18 روزه که این گوشی رو دارم ولی متاسفانه باطریش نا امیدم کرده.همه کارهایی هم که گفتین انجام دادم ولی نشد که نشد.حیف که این گوشی با این امکاناتش باطری ضعیفی داره
.
من قبلا n82 داشتم ولی باطریش خیلی راضیم نگه میداشت.ولی باطری این گوشی تعریفی نداره.
دوستان من نمیدونم باطری گوشی شما چطوری درست شده؟ولی مال من از شانسم اعصابمو بهم ریخته..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)