حالا ما نفهمیدیم.یکی میگه گل زدن سخته.یکی میگه با پای تخصصی گل میشه.یکی میگه باید کم گل باشه.
من به شخصه حرف آرمین رو قبول دارم.فوتبال که نباید بدون گل بمونه.اونم تو بازی.امیدوارم تو نسخه کامل بهترش کنن.
حالا ما نفهمیدیم.یکی میگه گل زدن سخته.یکی میگه با پای تخصصی گل میشه.یکی میگه باید کم گل باشه.
من به شخصه حرف آرمین رو قبول دارم.فوتبال که نباید بدون گل بمونه.اونم تو بازی.امیدوارم تو نسخه کامل بهترش کنن.
دوستان عزیز بی ادبی نشه ولی من نمیدونم چرا ما عادت داریم حتی وقتی چیزی رو خوب هم بلد نیستیم بگیم اون چیز بد هست نه ما
ازتمام دوستانی که دارن میگن pes تغییر نکرده یک سوال دارم
آیا تا به حال pes بازی کردین ؟
یا چند بار pes بازی کردین ؟
من خودم نمیگم یه pes باز حرفه ایم ولی زیاد بازی میکنم
چرا برای امثال من pes تبدیل شده به بازی فوتبال که حداقل 80% به واقعیت نزدیک و ما نمیگم راحت گل میزنیم ولی حداقل مساوی میکنم چند بازی میبریم و چند بازی میبازیم و گل زدن خیلی تبیعی شده
آیا تو همین بازی استقلال - پرسپولیس 2 دفعه توپ به تیر دروازه نخورد
بنظر شما زمانی که بازیکن حریف تکل میره زیر پای بازیکن مقابل و اون رو واژگون میکنه این خطا نیست
آیا زمانیکه بازیکن حریف رو حل میدید خطا نیست
توجه داشته باشید که اشتباهات داوری هم بین این موارد قرار داره
دوستای عزیز من بدتون نیاد و از دست من ناراحت نشید اما من فکر میکنم شما هنوز بازی کردن pes رو بلد نیستید
در مورد دروازبانها هم بگم که من خودم دروازبان منچستر رو دیدم که به خاطر دیفنس وقد بالاش توی شوتهای راه دور و ضربه های ایستگاهی عالی عمل میکنه ولی تو تک به تک ضعیف برعکس دروازبان لیورپول تو تک به تک ها عالی
این هم بگم که این بازی پر اشکال ولی نکته های مثبت زیادی داره که نباید کشته بشه
Last edited by sina-2008; 06-10-2008 at 15:08.
ما که نگفتیم بدون گل بمونه ......................گل داشته باشه اونم در حد واقعیت .... نه هر چی بزنی بره تو گل
پای تخصصی بازیکن نقش مهمی رو اینجا ایفا میکنه ........
خب ولی خیلی وقتا میشه بدون پای تخصصی هم میشه خوب زد.البته من بازی رو ندارم و بهتره تو این بحث شرکت نکنم.
خیلی وقتها بدون پای تخصصی میشه خوب زد !!!
نظر من ...خیلی وقتها با پای غیر تخصصی در موقعیتهای عالی افتضاح کار میکنیم
يه ضعف هم داره پيس توي تكلهايي كه منجر به خطا ميشه داور كارت زرد ميده اين يعني اينكه اسمارت نيست و براي داور تعريف نشده كه توي هر موقعيتي نبايد كارت زرد بده هر تكلي كه خطا باشه كارت زرد نميدن ولي توي پيس براش برنامه نويسي نشده كه موقعيت در نظر گرفته بشه.
قبول.ولی اینجور که آرمین میگه که سخت شده و گل کم میزنن به این نتیجه میرسیم:
هیچ وقت نمیتونی با پای غیر تخصصی گل بزنی.
و این یک ضعف حساب میشه![]()
نه اصلا اینطوری نیست ....هر تکلی کارت نمیده ......بدم شما از کجا میدونی براش تعریف نشده ؟؟!!!
آره خب کم میشه گل بزنی مثل واقعیت ........
انگار شما تو نفر .....باز اینجا دارین از ساکر عیبای الکی میگیرینا ......
اصلا انگار تو خون شماست هی عیب و ایراد الکی گرفتن .........
به روباه میگن کو شاهدت ...................
google_boy07 عزیز شما که زحمت میکشید و لینک عکس ها رو تو تاپیک میزارید لطف کنین یه زحمت دیگه هم بکشین و موقع آپلود کردن عکس ها حجم شونو کم بکنید و آپلود کنین و همشونو در این تاپیک قرار بدین تا کسایی که مثل من از Dial Up استفاده می کنن بتونن به راحتی به این عکسها دسترسی پیدا کنن
بازم ممنون
از کسایی که دمو رو بازی کردن چندتا سوال داشتم :
1- تماشاگرا کلا چه تفاوت هایی کردن؟
2- نیمکت ذخیره ها چه جوریاست؟
3- تور دروازه همون تور pes2008 است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)