نمیدونم عزیز باید بسوزیم و بسازیم
شایدم بدی درستش کنن خوب بشه ولی این گوشی نرفته تو موبایلی اینه وای به اون وقتی که بره تو موبایلی!!![]()
نمیدونم عزیز باید بسوزیم و بسازیم
شایدم بدی درستش کنن خوب بشه ولی این گوشی نرفته تو موبایلی اینه وای به اون وقتی که بره تو موبایلی!!![]()
Last edited by DARIUSH 2000; 19-06-2009 at 14:33.
یه سوال n78 مگه سری 60 ویرایش 3 نیست؟
سلام دوستان
همچين مشكلي من و دوستم نداريـــم با اين گوشـــي
چه جوري واسه شما اينجوري
meno>tools>connectivity>gps data
حالا برو توی فضای باز و منتظر بمون. سه تا تب داری، قطب نما، سیستم مختصات و سیستم مسافرت. ور برو بیشتر دستگیرت میشه. در ضمن راهنما هم چیز خوبیه
آره دوست من سري 60 ورژن 3
دوست عزيز از ارسال پست هاي پشت سر هم خودداري كنيد دكمه ويرايش رو واسه شما گذاشتن
موفق باشيد!![]()
دوست عزیز واسه منم هر چند وقت یکبار اینجوری میشه ولی با یه lock و unlock کردن گوشی مشکل حل میشه شما امتحان کن اگه نشد اونوقت دیگه باید بسوزی و بسازیدوست عزیز مال من دکمه c درست شد عمل میکنه نیمدم چشه این گوشی
ولی دکمه سبز همش قاطی میکنه با بالایی اخه باید چیکار کرد؟ مشکل از کجاست؟ حالمو بدجور گرفته
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی میخام گوشیم رو به روش ( *+power + 3 + دکمه مالتی مدیا) فرمت کنم وقتی این دکمه ها رو با هم میگیرم اول لوگوی نوکیا میاد بعد چند بار نور صفحه خاموش و روشن میشه بعد صفحه سیاه میشه ولی هر چی صبر میکنم اسم کشور رو از من نمیپرسه که این دکمه ها رو رها کنم خیلی به کمکتون احتیاج دارم
پیشاپیش ممنون
كسي نبود يه جوابي بده![]()
صفحه کلیدت رو قفل کن از همه چی بهترهكسي نبود يه جوابي بده
يه سوال دارم دوستم از چين داره برام n78 مياره ميخوام ببينم تو ايران بياد ميشه ازش استفاده كرد
ايده خوبي بودصفحه کلیدت رو قفل کن از همه چی بهتره
ولي يه بچه 1 ساله مي تونه صفحه كليد رو باز كنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)