سلام.
من که تی وینمیبینم داداش کوچیکم دیده بود خوشش امده بود .
اسم انگلیسی لطفا دوستان .
سلام.
اسم انگلیسی لطفا دوستان .
من که اصلا وقتم رو تلف نکردم،از یه فیلمی که3:45 هست و حدود نصفش سانسور میشه ، چی میشه فهمید؟ سره فرصت میشینم اصلش رو میبینم
اینها اصلا یه اثر دیگه ای میسازن
میشه گفت فیلم هایه بازسازی شده هالییود
خدا رو چه دیدی ، یه موقع دیدی هالییود دید تبدیل شده فیلمش تو ایران بهتر در اومده ، اومد نسخه سان سور شدش رو خرید![]()
تازه 115 دقیقه هم زیاده.صدفیلم 130 دقیقه بود نیم ساعتشو جناب کارشناس حرف زد موند 100 دقیقه!!!ایول ، صد فیلم ساعت 11 شروع شد و 12:55 دقیقه تموم شد. یعنی 115 دقیقه !!!
حالا فکرشو کنید اولین بار که "روزی روزگاری در آمریکا" به مدته 139 دقیقه اکران شده اصلا مورد توجه قرار نگرفته و بعد که نسخه کامل پخش شده تازه فهمیدن "لئونه" چــــــــــی ساخته!!
پس ما بادیدن فیلم 100 دقیقه ای دیشب هیچ نظری نباید بدیم.
کارشناس برنامه هم که در مورد همه چیز فیلم حرف میزنه.اوله فیلم، آخره فیلم، تازه نصف اون تیکه هایی از فیلم هم که میخوان پخش کنن لابه لای حرفهای کارشناس پخش میکنن.
آقا چرا فیلمهای 100 فیلم همیشه در دوبله مشکل داره!! من که زبونم مو در آورد اینقدر نالیدم.بابا من دنــــیرو رو با این دوبلور نمی خــــــــــــــــــــــــ وام
دوبـــــــــله ایرانم مافیایی شــــــــد رفت.
Last edited by RONN!E; 16-02-2008 at 11:54.
سلام
صدفیلم رو دیدم ... واقعا فوق العاده بود ؛ حتی با همه ی قیچی ها !
قشنگ مشخص بود فیلم لقمه لقمه شده !
بعضی دیالوگا درباره ی چیزایی بود که اصلا ( نسخه ی ایران ! ) اتفاق نیفتاده بود ...
ولی انصافا همه چیزش قشنگ بود
موسیقی ش که دیگه بماند ... موزیک آشنای فلوتی که همیـــشه دوسش داشتم ...
یا حق
![]()
گفتم بشينم تا آخرش ببينم مي تونم ازش چيزي سر در بيارم نتونستم. اگه نشون كارگردانشم بدن احتمالا هيچي نمي فهمه.
سلام.
اسم انگلیسی لطفا دوستان .The Out of Towners
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز بحث سانسور و گندی که که اول و اخر ( مخصوصا اخر ) فیلم زدن که بگزریم باید بگم که تحلیل بررسی صد فیلم واقعا افتضاحه ، هم کسل کننده ست هم زیاده باید تحلیل و بررسی بعد فیلم انجام بشه طرف اگه دوست داشت می بینه اگه نخواست نمی بینه ! به قول شما لا به لای صحبتاشم که نصف فیلم رو پخش می کنه ... اصلا دیدن نداره این تحلیلشون ...تازه 115 دقیقه هم زیاده.صدفیلم 130 دقیقه بود نیم ساعتشو جناب کارشناس حرف زد موند 100 دقیقه!!!
حالا فکرشو کنید اولین بار که "روزی روزگاری در آمریکا" به مدته 139 دقیقه اکران شده اصلا مورد توجه قرار نگرفته و بعد که نسخه کامل پخش شده تازه فهمیدن "لئونه" چــــــــــی ساخته!!
پس ما بادیدن فیلم 100 دقیقه ای دیشب هیچ نظری نباید بدیم.
کارشناس برنامه هم که در مورد همه چیز فیلم حرف میزنه.اولین فیلم، آخرین فیلم، تازه نصف اون تیکه هایی از فیلم هم که میخوان پخش کنن لابه لای حرفهای کارشناس پخش میکنن.
آقا چرا فیلمهای 100 فیلم همیشه در دوبله مشکل داره!! من که زبونم مو در آورد اینقدر نالیدم.بابا من دنــــیرو رو با این دوبلور نمی خــــــــــــــــــــــــ وام
دوبـــــــــله ایرانم مافیایی شــــــــد رفت.
اره ، واقعا قشنگ بود ... البته به خاطر حذفیاتش موسیقیش هم مشکل پیدا کرده بود ... یه جا قطع میشد ادامش یه اهنگ دیگه میومد ( اشاره به سکانسی که دنیرو تو دفتر رفیقش که وزیر شده بود نشسته بود . )موسیقی ش که دیگه بماند ... موزیک آشنای فلوتی که همیـــشه دوسش داشتم ...
راجع به دن كيشوت ارسن ولز چي ميگين؟ از سريالش كه جمعه ها ميداد بهتر بود؟
ps روزي روزگاري رو قبلا ديدم فكر كنم از تلوزيون
ولي با وجود پدر خوانده اين يه ايده تكراريه.
از لئونه هم همون نمونه هاي خوب بد زشت كافي بود.
درسته ، فقط اينجوري ميشه باهاش موافق يا مخالف بود.باید تحلیل و بررسی بعد فیلم انجام بشه
Last edited by CAnZO; 16-02-2008 at 11:54.
[quote=S@eid;2078237]صد فیلم این هفته احتمالا :
اهانت " The Offence "
کارگردان
Sidney Lumet
با بازی
Sean Connery ، Trevor Howard
محصول 1972 " انگلیس و امریکا "
User Rating: 7.0/10
عجب فيلمي بود!!
اين خيلي سانسور داشت؟روايت غير خطي بود ،نه؟
نشون ميده آمريكايي ها هم ميتونن فيلم اروپايي بسازن.
منم يه نظر ديدم. بنظرم اوشين بازي اومد نگاه نكردم : )پرفوسور و معادلهی محبوبش را دیدم
ولی راستش زیاد خوشم نیومد
Last edited by CAnZO; 16-02-2008 at 12:22.
آها ، به نکته خوبی اشاره کردی
بعضی وقتها الکی الکی دیالوگ رو عوض میکنن
هرچی میشنم فکرش رو میکنم که چرا ، نمیفهمم
مثلا تو ترنسپورتر ، یه جاش که اسلحه به طرفش گرفته بودن ، میگه برو مشقات و بنویس(یعنی برا این حرفها بچه ای) اما تو دوبله ایران کردنش اگه جرات داری شلیک کن
خب چرا؟ حرف اصلی خلاف موازین شرعی و اخلاقی بود؟؟؟
فکر کنم یه نوع مریضی ای چیزی باشه ، خوششون میاد الکی به فیلمها ور برن
در مورد صد فیلم هم ، من هیچوقت نقدش رو نگاه نمیکنم ، چون خیلی از تیکه هایه فیلم رو نشون میده و خیلی وقتها نکته هایه فیلم لو میره و دیگه دیدن فیلم اون لذت رو نداره
سلام
يه چيزي تو همه تاپيكهاي مربوط به تلويزيون ايران وجود داره كه انگار ناخودآگاه اپيدمي شده.
سر و ته تاپيك ها فقط به قيچي هاي فيلمها و سريالها ميپردازه.
من بشخصه با سانسور بيخودي مخالفم اما با كل قضيه مشكلي ندارم. چون خيلي فيلمها رو براي بعضي آدمها مثل من قابل ديدن ميكنه.
حالا اينو ميخواستم بگم كه باور كنين همه ميدونيم كه اين اتفاق براي همه فيلمها ميافته. لازمه اينهمه راجع بهش حرف زده بشه؟
انصافا يكي بياد آمار بگيره ببينه چندتا از پست ها مربوط به اين قضيه ميشه؟!!!
قضاوت با خودتونه.
اما اگه وقت و انرژي رو به جاي اين تكرار مكررات صرف چيزاي بهتر و مفيدتر و يا نكات خاصي كه در طي فيلم ديديم ميكرديم به نظرم همه بيشتر استفاده ميبريم و ضمنا اينقدر هم حرص خوردنمون رو به بقيه منتقل نميكنيم.
والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)