تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 1004 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها صبانت از کی قراره تو ارومیه خدمات بده چون الان به سایتش نگاه میکردم هنوز تو نمایندگی ها چیزی از آذربایجان غربی ننوشته در ضمن به نظرتون اگر تو ارومیه فعال بشه کیفیتش با سایر شرکت های حاضر در آذربایجان غربی تفاوتی میکنه ؟ ارزش حساب باز کردن داره

2. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها صبانت از کی قراره تو ارومیه خدمات بده چون الان به سایتش نگاه میکردم هنوز تو نمایندگی ها چیزی از آذربایجان غربی ننوشته در ضمن به نظرتون اگر تو ارومیه فعال بشه کیفیتش با سایر شرکت های حاضر در آذربایجان غربی تفاوتی میکنه ؟ ارزش حساب باز کردن داره
    توی سایتش که نزده ولی نمایشگاه که رفته بودم یه غرفه مربوط به نمایندگی صبانت بود. از برگه تبلیغاتیش هم اسکن گرفتم ندیدین؟

4. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

توی سایتش که نزده ولی نمایشگاه که رفته بودم یه غرفه مربوط به نمایندگی صبانت بود. از برگه تبلیغاتیش هم اسکن گرفتم ندیدین؟
    الان نگاه کردم دستت درد نکنه قیمتهاش بد نیست ولی هنوز مثل اینکه غیر رسمی کار میکنه حتی سایتش هم کار نمیکنه من صبر میکنم ببینم طی به طور رسمی کار میکنه بعد تصمیم بگیرم احتمالا ازشون سرویس بگیرم کار مکس نت تمومه
    یه چیز جالب هم اضافه کنم هنوز دومینشون رو ثبت نکردن و آزاده ولی تو تبلیغات دومین رو نوشتن ! یعنی 10 تومن خرج نکردن
    Last edited by ittools; 21-09-2011 at 09:27.

6. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همين چيزهاشون منو كمي هم مشكوك كرده، نه تو سايت صبانت اشاره اي به افتتاح نمايندگي در اورميه شده نه خود نمايندگي سايت داره

ضمنا در مورد سرويسهاي نامحدود يه بنده خدايي تو تلويزيون داشت حرف ميزد و صريحا اشاره كرد كه هيچگونه وجهي خارج از تعرفه اي كه واسه سرويس گرفته ميشه نبايد شركتها باسم حق رانژه، هزينه راه اندازي و ... بگيرن

اين خبر منو هم خوشحال كرد هم ناراحت، خوشحال شدم بخاطر اينكه هم قراره پهناي باند نامحدود به كاربرا بدن هم اينكه هزينه جانبي ديگه اي نداره، ناراحتيم هم بخاطر اينه كه چرا چند ساله دهنشون رو بستن و اجازه دادن شركتها حسابي سوءاستفاده كنن و به اسامي مختلف از كاربرا از 10 تومن تا 20 تومن پول اضافي بگيرن، يكي نيست به اينا بگه اگه هزينه راه اندازي غير قانونيه چرا از 5 سال پيش صداتون در نيومده؟؟؟؟ و حالا يهويي يادتون افتاده؟؟؟؟
    Last edited by urumchi; 21-09-2011 at 18:45.

8. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

6

الان نگاه کردم دستت درد نکنه قیمتهاش بد نیست ولی هنوز مثل اینکه غیر رسمی کار میکنه حتی سایتش هم کار نمیکنه من صبر میکنم ببینم طی به طور رسمی کار میکنه بعد تصمیم بگیرم احتمالا ازشون سرویس بگیرم کار مکس نت تمومه
    یه چیز جالب هم اضافه کنم هنوز دومینشون رو ثبت نکردن و آزاده ولی تو تبلیغات دومین رو نوشتن ! یعنی 10 تومن خرج نکردن
    منظورت اگه اين سايته كه مشكلي نداره واون 10 تومنه رو داشتن!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

وضعیت سرعت adsl مخابرات خوی

12. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کد:
    نخير دوست عزيز ديگه اينقدرها هم تعطيل نيستيم منظور دوستمون اين سايته: orumsabanet.net

وضعیت سرعت adsl مخابرات خوی

خدا بهتون صبر بده

14. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کد:
    نه بابا منظورم نمایندگی صبانت ارومیه هست urumchi عزیز هم سایت رو عنوان کرد . من میگم یکیمون ثبتش کنه بعد زورگیری کنیم چون الان کلی تبلیغات پخش کردن و همه فکر میکنن سایت زدن و قیمت ها رو گفتن

16. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راستی امروز صبح با اینکه برای اولین بار طی این مدت پینگ مکس نت اومده بود روی 200 و سرعت هم خوب بود ولی بیشتر سایت ها کامل لود نمیشدن تو بعضی از فروم ها هم دیدم تهرانی ها هم همین مشکل رو داشتن نمیدونم دارن چه بلایی سر اینترنت میارن یکی از بچه ها میگفت کلا تو شمال غرب مشکل وجود داره ولی کسی مشکل رو عنوان نمیکنه شاید هم مربوط به درگیری های اخیر مرزی با اون گروهک باشه

وضعیت الان مکس نت

Last edited by ittools; 21-09-2011 at 22:35.

18. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه بابا منظورم نمایندگی صبانت ارومیه هست urumchi عزیز هم سایت رو عنوان کرد . من میگم یکیمون ثبتش کنه بعد زورگیری کنیم چون الان کلی تبلیغات پخش کردن و همه فکر میکنن سایت زدن و قیمت ها رو گفتن
    بله من منظور شما رو از پست قبلي فهميدم، اون دوستمون فكر كرده بودن منظور شما سايت رسمي شركته نه نمايندگي

راستي زورگيري چيه مومن!(پناه بر خدا) فوقش اينه ميرن urumsaba.net يا urumsaba.ir رو ثبت ميكنن يا اصلا مثل مخابرات بدون هيچ سايتي در عرصه اينترنت فعاليت ميكنن!!!

کلا تو شمال غرب مشکل وجود داره

شاید هم مربوط به درگیری های اخیر مرزی با اون گروهک باشه
    جمله اول رو يكي از دوستاي من هم ميگفت، تبريز هم همين مشكل هست و نمايندگي پارس آنلاين تبريز هم همينو گفته

در مورد جمله دوم بايد بگم بعنوان جك آخرِ شب جك خوبي بود

20. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •