تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 158 از 2550 اولاول ... 581081481541551561571581591601611621682082586581158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

هماراسیستم.
    سه ماهه 19800. (بدون احتساب هزینه آبنومان و مالیات)
    موفق باشید
    من تماس گرفتم گفتن سه ماهه 30 تومن

حالا سیستمشadsl هست یا adsl2+ ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تماس گرفتم گفتن سه ماهه 30 تومن

حالا سیستمشadsl هست یا adsl2+ ؟؟؟
    ای بابا!
    اولا که +2 هست.
    در ثانی. چه فرقی میکنه؟
    مگه مسافتتون خیلی زیاده؟؟؟

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

من آبرسان هستم...

خلاصه سه ماهه چنده ؟؟ سرویس 64 نامحدود ؟؟
    سرویس 128 نامحدود چنده ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من آبرسان هستم...

خلاصه سه ماهه چنده ؟؟ سرویس 64 نامحدود ؟؟
    سرویس 128 نامحدود چنده ؟؟
    64 تموم شدش 30 تومن.
    128 تموم شدش 51 تومن.
    البته 10 تومن هزینه راه اندازی در همارا و 15 تومن در شاتل، به جای خود باقیست.
    راستی! به اینجا هم یه نیگاهی بنداز. شاید نظرت عوض بشه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه مطلب در مورد ADSL و +ADSL2
    کد:
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 20-10-2008 at 21:54.

5. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

اول از هر چیز  اینو بگم که طبق آمار رسمی که از طریق ctrl+f  مرورگر اپرا منتشر شده  تعدا کلمه ی مشکوک در پست قبلی BizimT  به 6 عدد میرسه که فکر کنم لازم به ثبت در کتاب  گینه بی صاحاب . .  ( اسم اون چی بوود ؟ )  باشه  

+ = محرمانه و ساده تحقق کن . من خیلی نمیدونم ولی خیلی ساده هست در تاپیکام چند بار گفتم و لو دادم. (

آخه میدونی یکی هم عین این هست تو استان یزد بوود فکر کنم که فقط استانی سرویس میده ولی اوون جزو 11 شرکت PAP  هست !

??????
    MaSoOd شما دنبال چی هستی آخه من نمیدونم ؟؟؟ اصلا پهنای اختصاصی به چه درد شما می خوره ؟
    دیدی خیلی مشکوک میزنی ای شلوغ.
    فقط دنبال سرعت !!

باورت نمیشه از وقتی که شنیدم کره ی جنوبی اینترنت  26 مگابیت میده چند بار اینو توو خواب دیدم !!!   ( اصلا چقدر سرعت دانلودش رو حساب کردم  ، حتی نویز احتمالیش رو هم حساب کتاب کردم )  

خوب معلومه 100 در صد از isp هم کنترل میشه (مانیتورینگ) در ضمن ممکن هست این کارها از تهران یعنی نماینده مادر شرکتهای موجود هم صورت بگیره ، (اگر نماینده باشه) .
    عزیزم همه چی رو شما میدونی ها نمیدونم چرا همش دوست داری من لقمه رو بجوم بجوم بجوم و 100 در صدش رو بزارم تو دهن بچه و بچه هم فقط قورت بده ؟
    همه این کارها اتو هست و به طور مساوی بین کاربران تقسیم میشه . به ازائ ورود هر کاربر دوباره تقسیم میشه.

آهان یعنی با هر Log-in  یوزری پهنا دوباره تقسیم بندی میشه 

آقا ما مخلصتیم  ( mokh , less  ) برادر 

احتمالا این طور تعریف شده . گفتم که قرار نیست همه عین هم باشن. هر کسی هر چی عشقش کشید همونه . مشکوکی

نه آخه من فکر کدم بخاطر شیر 1:4 اینطوری شده حالا که میگی قراره 128 در بهترین حالت 16 کیلو بده  خب چه لزومی داره شاتل سرعت بالا بده ؟ 

اصلا یه سوال : سرویس خونگی همارا 16 دانلود رو میده اوونوقت اداریش قراره چقدر بده ؟ 

الان  سرعتم بالای 31 هست ( 31.5 تا 32 )  و با این سرعت دارم دانلود میکنم 24 ساعته  اوونوقت طبق گفته ی بالایی باید به شریکای من که با من شیر شدن هیچی نرسه درسته ؟ 
    نخیر -
     ولی حرف من که کاملا منطقیه  ! 

یکیش کش هست که با استفاده از قابليت Caching مي توان Request هاي Http و Ftp کاربران شبکه را Cache کرد تا در هنگام مراجعات دوباره کاری شده با صرفه جويي در زمان و پهناي باند آن شرکت بتوان به آن درخواستها از طريق اطلاعات Cache Server دسترسی داشت.

FTP Cashing  رو یه توضیح میدی ؟ 

میخوای isp بزنی یا هک کنی ؟
    خوب همه که دانلود نمی کنن هر موقع دانلود کردند اونموقع افت پهنا پیش میاد. وگرنه مثل شما خیلی کم هست که بشینه برا دانلود از 00:00 تا 24:59 .
    بعضی ها رو هم که میدونی ترافیک محدود میدن با نامحدود شبانه . مگر چند نفر پیدا میشه شبها بشینه پشت دانلود. همین کافیه اطلاعات در حد معلومات.

برادر من ساعتو اشتباه نوشتی که 00:00 تا 23.59  
     ولی من که برات با دلیل گفتم :

این موردی که گفتی احتمالش زیر 10% هست  شایدم کمتر  

دلیلش اینه که وقتی یکی چند برابر پول میده و سرویس نا محدود میگیره  دلیلی نداره که ازش استفاده نکنه ! حالا اگه اون فرض رو هم حساب کنیم میتونیم بگیم که از 8 نفر 6 نفر استفاده میکنن  که قاعدتا باید برا هرکدوم 21 کیلوبایت سرعت برسه ولی باز عملا بالای این میرسه  

شما من نمیدونم کی هستی خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــی مشکوکی . اصلا شما اونجا چرا تشریف برده بودی ؟

هیچی بابا با اقا شهرام اختلات میکردم  ، بین صحبتاش یه چیزی گفت :  میگفت هر ماه نزدیک 300/000 تا کارت میره تو بازار  

من نمیدونم شما به شرمتها چرا همینجوری تشریف میبری ؟ همشون تو لیست روزانه شما هست MaSoOd جان ؟مشکوک
    عزیزم شما چی میخوای من گفتم دیگه.
    بابا همینطوری که نمیرم تنهایی دووستان با ماشین اسکورتم میکنن 

شرکت 3 تا خدمات داره .
    خانگی
    حرفه ای
    ازاد
    2 تای اخرب به قول شما ددیکت هست.
    برای همین شرکت بدون هیچ امکانات اضافی میتونه در اختیارت قرار بده.
    اما عزیزم سرویس اخری که پهنای باند کاملا اختصاصی هست نیازمند امکانات و شرایط خاصی هست.
    انگاری یک شرکت داره برای شرکت isp خودش پهنا میگره.
    فرق حرفه ای رو با آزاد میگی ؟  نکنه حرفه ای به تجاری یا اداری میگی ؟ 

در ضمن شما MaSoOd جان چرا اینطوری هستی بی خیال شو بابا خودت همه چی رو میدونی چرا میپرسی من رو خسته میکنی من از این توضیحات و ... خسته ام و اینجا رو دیدم چون موضوعات متفاوت هست و در هر موضوعی میتونه به غیر عنوان شغلیش فعالیت داشته باشه و سرگرم باشه.

تا بعد مشکوک
    قربوونه شکل ماهت برم من ،  ببخشید اینقدر خستت میکنم  

گنجینه ی سوالاتم داره ته میکشه  

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض بخش اول آموزش adsl تبریز :

MaSoOd جان ، فعلا رشته کلام دو دستت باشه تا بعد .

بچه ها ممکنه من دیگر در این مبحث شرکت نکنم برای همین می خواهم آموزشهایی رو که باید بدونید رو بگم البته خلاصه. خیلی ازمباحث را منگفتم اما از سئوالات مجدد میبینم که اینا فایده نداره من از یک طرف میگم از یک طرف دیگه میریزین بیرون . یا اینکه باید هر روز اون مطلب رو براتون شفاف سازی کرد.

گشتم گشتم یکی از مباحث واقعا جالب رو که به درد شما میخوره رو پیدا کردم و میخوام بازش کنم.
    بچه های تبریز و آنهایی که از adsl تبریز استفاده می کنید ، برای انجام این آزمایش یعنی (PING) , پهنای باند می باشد.
    می خواهیم بدانیم زمانی که شما از تبریز به شبکه متصل میشید چه اتفاقهایی میافته ؟
    برای این کارما به چند ip نیاز داریم. همارا - شاتل - صبا و ... که شما در اختیار می گذارید . فقط در بخش خصوصی خصوصی برای من بفرستید.

اول توضیح مختصر :
    Bandwidth :

کد:
    پهنای باند و ميزان تاخير پهنای باند از جمله واژه های متداول در دنيای شبکه های کامپيوتری است که به نرخ انتقال داده توسط يک اتصال شبکه و يا يک اينترفيس ، اشاره می نمايد . اين واژه از رشته مهندسی برق اقتباس شده است . در اين شاخه از علوم ، پهنای باند نشان دهنده مجموع فاصله و يا محدوده بين بالاترين و پائين ترين سيگنال بر روی کانال های مخابرانی ( باند است. که به منظور سنجش اندازه پهنای باند از واحد " تعداد بيت در ثانيه " و يا bps استفاده می شود.
    پهنای باند تنها عامل تعيين کننده سرعت يک شبکه از زاويه کاربران نبوده و يکی ديگر از عناصر تاثيرگذار ، "ميزان تاخير" در يک شبکه است که می تواند برنامه های متعددی را که بر روی شبکه اجراء می گردند، تحت تاثير قرار دهد .

تعریف کلی پهنای باند چیست؟

در واقع در محیطهای مخابراتی این مودمها هستند که وظیفه رد و بدل کردن اطلاعات را به عهده دارند. به عبارت دیگر، هر چه توانایی مودم شما بیشتر باشد، میتواند حجم بیشتری از اطلاعات را بر روی محیط انتقال جابهجا کند.
    پهنای باند، ترجمه لغت به لغت اصطلاح Bandwidth است. در بعضی جاها این اصطلاح را «عرض باند» هم ترجمه کردهاند. اگر بخواهیم درک خوبی از معنای این اصطلاح داشته باشیم بد نیست به این مثال توجه کنید. اتوبانی را در نظر بگیرید، معمولاً هر اتوبان یا بزرگراه دارای چند خط (Line) یا باند (Band) است که ظرفیت این بزرگراه را معین میکند اگر بزرگراهی دارای ۲ خط باشد طبیعتاً به طور همزمان و از یک نقطه از بزرگراه فقط ۲ عدد ماشین امکان عبور دارند (صد البته منظورمان خیابانها و بزرگراههای ایران نیست!) و اگر بزرگراهی دارای ۴ خط یا باند باشد به طور همزمان ۴ ماشین امکان عبور از کنار هم را دارند.خوب حالا کافی است در این مثال به جای ماشین، بیت(Bit) و به جای بزرگراه یا اتوبان، سیم یا فیبر نوری که در واقع محیط انتقال اطلاعات هستند، بگذارید.مثال دیگری که می تواند به درک بهتر شما از این موضوع کمک کند، لولههای انتقال آب است.
    هر چقدر قطر لوله آب بزرگتر باشد، امکان انتقال آب بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را دارد. درست مثل پهنای باند، هر چه پهنای باند بیشتری داشته باشیم، امکان انتقال اطلاعات بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را داریم.در واقع پهنای باند یا عرض باند به شما میگوید به طور هم زمان چند بیت میتواند از کنار هم رد شوند یا در طول محیط ارتباطی شما با شبکه جابهجا شوند.اگر خودتان هم فکر کنید شاید بتوانید مثالهای بیشتر و بهتری برای درک بهتر موضوع متصور شوید.تنها نکتهای که ذکر آن لازم به نظر میرسد تفاوت اصلی در مثالهای ذکر شده با پهنای باند است.
    در مثالهای بالا هر چه تعداد خطوط یا پهنای اتوبان بیشتر باشد، تعداد ماشین بیشتری میتوانند به طور هم زمان از کنار هم عبور کنند. همچنین هر چقدر قطر لولههای انتقال آب بیشتر باشد، حجم بیشتری از آب میتواند در هر لحظه منتقل شود. اما در وسایل مخابراتی و ارتباطی، صحبت از عرض یا پهنای فیزیکی نیست. به عبارت دیگر برای انتقال اطلاعات بیشتر در یک واحد زمان (مثلاً ثانیه) نیازی به پهنتر کردن و یا عریض کردن محیط انتقال(مثلاً سیم یا فیبرنوی) نیست.
    در واقع در محیطهای مخابراتی این مودمها هستند که وظیفه رد و بدل کردن اطلاعات را به عهده دارند. به عبارت دیگر، هر چه توانایی مودم شما بیشتر باشد، میتواند حجم بیشتری از اطلاعات را بر روی محیط انتقال جابهجا کند.
    البته در وسایل مخابراتی هم توانایی مودمها و هم توانایی محیطهای انتقال در حجم انتقال اطلاعات مؤثرند.فکر کنم با این توضیحات، بیشتر متوجه اهمیت نقش مودم و توانایی محیط انتقال یا همان کابلهای مخابراتی در تبادل اطلاعات شده باشید. به عبارت دیگر اینکه اگر گاهی با یک مودم مثلاً ۵۶k با سرعت۵۲k به اینترنت وصل میشوید و گاهی با سرعت ۴۹k، علاوه بر مودم به توانایی محیط انتقال نیز بستگی خواهد داشت.آخرین نکته ضروری در این زمینه، واحد انتقال اطلاعات و ضرایب آن است. همان طور که میدانید واحد انتقال اطلاعات بیت در ثانیه است.
    در محیط تئوریک هر میزان پهنای باند را میتوانید متصور شوید. از یک بیت در ثانیه(۱ bps) تا میلیونها بیت در ثانیه(Mbps) و یا بیشتر. اما در محیط عملی معمولاً با محدودیتهایی روبرو هستید. مثلاً شما نمیتوانید از یک شرکت ارائه دهنده خدمات پهنای باند (نظیر شرکت مخابرات ایران) درخواست پهنای باندی به میزان ۹۱۳ Kbps کنید.
    کوچکترین واحد رایج پهنای باند ۶۴K است و معمولاً شرکتهای مخابراتی جدولی را ارائه میدهند که نشان دهنده پهنای باندهایی است که امکان ارائه آن را دارند.
    پهنای باند صرفا یكی از عناصر تاثیر گذار در سرعت یك شبكه است. تاخیر( Latency ) كه نشاندهنده میزان تاخیر در پردازش داده در شبكه است، یكی دیگر از عناصر مهم در ارزیابی كارآیی و سرعت یك شبكه است كه دارای ارتباطی نزدیك با پهنای باند می‌باشد. از لحاظ تئوری سقف پهنای باند ثابت است. پهنای باند واقعی متغیر بوده و می‌تواند عامل بروز تاخیر در یك شبكه گردد. وجود تاخیر زیاد در پردازش داده در شبكه و در یك محدوده زمانی كوتاه می‌تواند باعث بروز یك بحران در شبكه شده و پیامد آن پیشگیری از حركت داده بر روی محیط انتقال و كاهش استفاده موثر از پهنای باند باشد.

از این رو مدیران شرکتها از نرم افزارهای مختلف و برنامه های کنترل پهنای باند برای کنترل این امر برای کاربران خود استفاده می نمایند. ساده ترین این نوع از برنامه ها (برنامه ای بسیار ناچیز برای خود کاربران) برنامه Bandwidth Controller Enterprise می باشد.
    نرم افزار دیگری که می توانید به محض کانکتشدن پهنای خودتان را ببینید نرم افزار Net Meter 3 3 Build 327 می باشد. البته بعد اجرای ای برنامه نبایدکاری انجام دهید. و ....
    Last edited by BIZIMT; 21-10-2008 at 14:01.

8. 3 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض بخش دوم آموزش adsl تبریز :

ping :

پهنای باند صرفا یكی از عناصر تاثیر گذار در سرعت یك شبكه است. تاخیر( Latency ) كه نشاندهنده میزان تاخیر در پردازش داده در شبكه است، یكی دیگر از عناصر مهم در ارزیابی كارآیی و سرعت یك شبكه است كه دارای ارتباطی نزدیك با پهنای باند می‌باشد. از لحاظ تئوری سقف پهنای باند ثابت است. پهنای باند واقعی متغیر بوده و می‌تواند عامل بروز تاخیر در یك شبكه گردد. وجود تاخیر زیاد در پردازش داده در شبكه و در یك محدوده زمانی كوتاه می‌تواند باعث بروز یك بحران در شبكه شده و پیامد آن پیشگیری از حركت داده بر روی محیط انتقال و كاهش استفاده موثر از پهنای باند باشد.
    از ابزارهاي شبكه‌اي متعددي نظير ping و traceroute مي‌توان به منظور اندازه گيري ميزان تاخير در يك شبكه استفاده نمود. برنامه‌هاي فوق فاصله زماني بين ارسال يك بسته اطلاعاتي از مبداء به مقصد و برگشت آن را محاسبه مي‌نمايند. به زمان فوق round-trip، گفته مي‌شود. round-tripتنها روش موجود به منظور تشخيص و يا بدست آوردن ميزان تاخير در يك شبكه نبوده و در اين رابطه مي‌توان از برنامه‌هاي متعددي استفاده نمود.
    پهناي باند و تاخير دو عنصر تاثير‌گذار در كارائي يك شبكه مي‌باشند. معمولا از واژه ( QoS Quality of Service)به منظور نشان دادن وضعيت كارآيي يك شبكه استفاده مي‌گردد كه در آن دو شاخص مهم پهناي باند و تاخير مورد توجه قرار مي‌گيرد.علت بالا یا پایین بودن مقدار عدد Ping در تستهای شما یکی این مورد می باشد.

پینگ» قسمتی از عهدنامه یا پروتکل (icmp internet control message protocol) است که برای رفع مشکلات شبکه های «tcp/ip» از آن استفاده می شود .
    پینگ فرمان يا ابزاري است كه به شما مي گويد آيا رایانه مورد نظر شما فعال است يا خير . پینگ فرمانی است که «ديتاگرام» (datagram) به ميزبانی مشخص ارسال می کند. اگر اين ميزبان باصطلاح زنده و آنلاین است که يا جواب می دهد يا همان ديتاگرام را بر می گرداند. اگر ديتاگرام برگشتی با ديتاگرام ارسالی مشابه بود، پس ميزبان آنلاین است.
    اين فرمان همچنين می تواند زماني را محاسبه كند كه طول مي كشد ديتاگرام به ميزبان برسد. البته این ممکن است در مواقعي خطرناك باشد؛ زيرا برخي اوقات پینگ كردن هاي متوالي باعث قفل كردن سامانه ميزبان ((crash مي شود. علت اين اتفاق اين است كه با فرمان پینگ رایانه مقصد يا ميزبان مقداري از حافظه خود را كنار مي گذارد تا به این شیوه جواب فرمان را بدهد . حالا اگر به طور متوالي ميزبانی را پینگ كنيد، زماني مي رسد كه تمام منابع حافظه ميزبان استفاده مي شود و سامانه آن يا «هنگ» مي كند يا «ری استارت» (restart ) مي شود . به همین دلیل اکثر isp ها این عمل را می بندند.تا کاربر قادر به انجام نباشد.
    فرمان پینگ پارامترهاي زيادي دارد؛ با تايپ كردن فرمان پینگ خالي در خط فرمان «داس» در ويندوز، مي توانيد فهرست كاملي از آنها را ببينيد.
    ping دستوری است که مشخص می‌کند که آیا یک کامپیوتر خاص که ما ip یا domain آن را می‌دانیم، روشن و فعال (Active) هست یا نه. و اینکه اگر فعال باشد مدت زمان رسیدن بسته‌های tcp/ip از آن کامپیوتر به کامپیوتر ما چقدر است.
    کاربرد این دستور به صورت زیر است:
    ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain باید شماره ip و یا domain آن(اگر داشته باشد) را می‌گذاریم.

اگر نتیجه Request timed out باشد ، نشان می‌دهد که آن ip در آن لحظه فعال نیست.
    تصویر :
    کد:

10. 3 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همزمان با اینکه حضرت BIZIMT (ع) در باره پهنای باند و پینگ افاضه میفرمایند، من این مطلب رو بگم که سرعت اینترنت من به طور افتضاحی کاهش یافته.
    به طوری که الان 20 دقیقه است که نتونستم یه تست بگیرم بذارم اینجا . . .
    در ضمن، BIZIMT جان، دوست خوبم. واقعا عالی بود. لطفا ادامه بدین.
    موفق باشید.

12. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همزمان با اینکه حضرت BIZIMT (ع) در باره پهنای باند و پینگ افاضه میفرمایند، من این مطلب رو بگم که سرعت اینترنت من به طور افتضاحی کاهش یافته.
    به طوری که الان 20 دقیقه است که نتونستم یه تست بگیرم بذارم اینجا . . .
    در ضمن، BIZIMT جان، دوست خوبم. واقعا عالی بود. لطفا ادامه بدین.
    موفق باشید.
    با تشکر از tohidkh عزیز :
    متاسفانه از ساعت 15:00 شبکه دیتای مخابرات قطع شده و همینک تمامی isp های استان دچار مشکل شده است.
    به استثنای شرکتهایی که پهنا از طریق ماهواره دارند. (افت سرعت)

14. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به استثنای شرکتهایی که پهنا از طریق ماهواره دارند. (افت سرعت)
    ئه!
    مگه همارا از ماهواره نمیگیره؟
    پس اون ماهواره گنده تو پشت بوم شرکت چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •