تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 288 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان نکته ی مهمی که باید بدونید

وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ، خودتون رو جزء کسانی معرفی میکنید که متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت هستند .
    این یعنی واحد های انتخابی شما توی مرحله ی اصلی میتونن شما رو ( در صورت نیاز) انتخاب کنند .
    مثلا اگر انتخاب اول شما تهران بوده باشه ، و قبول نشده باشید ،
    وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ،
    و وقتی که جواب تکمیل ظرفیت میاد ،
    توی کارنامه ، شما میبینید که تهران به عنوان یک انتخاب برای شما منظور شده .
    و اگر توی این مرحله ی اول شرکت نکنید ، چنین اتفاقی نمی افته .

این یک شانس برای شماست ، و همچنین یک درآمد برای دانشگاه .
    پس میتونید به خودتون این فرصت رو بدید..

شما مطمئنی !؟ از کجا فهمیدی اینو ؟ اگه منبع دقیقی داری بگو خیلی مهمه
    فکر نکنم این جوری باشه ها
    من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟
    عجب افتضاحی ساخته آزاد با این تکمیل ظرفیتش!همونطور شد که روزنامه زده بود.یعنی فقط رشته محل های تازه تاسیس تو این مرحله هستند.
    انگار خیلی شلوغ پلوغ شد داستان.من بعید بدونم تکمیل ظرفیت ربطی به انتخاب اصلی ها داشته باشه!تو تکمیل ظرفیت شما از اون رشته محل هایی که هست(که البته الان چیزی نیست)انتخاب میکنی و بررسی میشه اگر قبول شدی که میری.آخه آگر ربطی به انتخاب اصلی داشت کسی که تو مرحله اصلی قبول شده الان تو تکمیل ظرفیت شرکت کنه دوباره همون انتخاب اصلیشو قبول میشه!خب چه کاریه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟
    شایدم ما متوجه منظور payam عزیز نشدیم.
    Last edited by deadboy; 22-09-2013 at 16:58.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من الان رفتم پرسش و پاسخ مرکز آزمون این جریانو پرسیدم ببینیم چطوریاس.جوابش اومد یعنی اگر جواب دادن میذارمش بالا تا ببینیم مطمئنی بشیم.

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود

واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
    کسی نبود این و بدونه؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    1-دوستان تاریخ تکمیل ظرفیت برای ارشد سراسری کی هست؟
    2-و یه سوال دیگه اینکه من رتبم تو کنکور ارشد 25 هزار شده به نظرتون شرکت کنم یا نه؟راستش شنیدم می گن تکمیل ظرفیت به رتبه کنکور توجه نمی کنند و بیشتر به سوابق دانشگاهیت نگاه می کنند.تبش
    ممنونم
    سلام.
    1-پارسال آبان ماه بود اگر اشتباه نکنم.
    2-معیار شنجش فقط رتبس.نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعید بدونم با این رتبه حتی تو تکمیل ظرفیت جایی قبول بشی.
    فدات.

5. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کسی نبود این و بدونه؟
    اینکه شهریه بهت بدن بعیده!والا من ندیدم دانشگاه آزاد پول به کسی برگردونه!نمیدونم.از سیستم مرکز آزمون یا دانشگاهی که ثبت نام کردی بپرس.حتما میدونند.
    Last edited by deadboy; 22-09-2013 at 17:26.

7. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عجب افتضاحی ساخته آزاد با این تکمیل ظرفیتش!همونطور شد که روزنامه زده بود.یعنی فقط رشته محل های تازه تاسیس تو این مرحله هستند.
    انگار خیلی شلوغ پلوغ شد داستان.من بعید بدونم تکمیل ظرفیت ربطی به انتخاب اصلی ها داشته باشه!تو تکمیل ظرفیت شما از اون رشته محل هایی که هست(که البته الان چیزی نیست)انتخاب میکنی و بررسی میشه اگر قبول شدی که میری.آخه آگر ربطی به انتخاب اصلی داشت کسی که تو مرحله اصلی قبول شده الان تو تکمیل ظرفیت شرکت کنه دوباره همون انتخاب اصلیشو قبول میشه!خب چه کاریه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟
    من منظور آقا پیام رو کامل متوجه شدم
    البته در تکمیل ظرفیت مرحله اول پارسال هم همین جوری بوده
    ببینین من این کارنامه تکمیل ظرفیت پارسال رو پیدا کردم همین طور که میبینین طرف اون 10 تا انتخابش رو کلا خالی گذاشته ولی سیستم اون انتخاب واحد اصلی رو تو تکمیل ظرفیت برسی کرده و اتفاقا قبول هم شده !

حالا آقا پیام مطمئنی امسال هم همین جوریه !؟
    من اون 20 تومن رو دادم اگه دیدم فقط اون 10 تا انتخاب جدید رو برسی میکنن چی !؟
    خواهشا جواب بده خیلی مهمه

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

شما مطمئنی !؟ از کجا فهمیدی اینو ؟ اگه منبع دقیقی داری بگو خیلی مهمه
    فکر نکنم این جوری باشه ها
    من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟

من منظور آقا پیام رو کامل متوجه شدم
    البته در تکمیل ظرفیت مرحله اول پارسال هم همین جوری بوده
    ببینین من این کارنامه تکمیل ظرفیت پارسال رو پیدا کردم همین طور که میبینین طرف اون 10 تا انتخابش رو کلا خالی گذاشته ولی سیستم اون انتخاب واحد اصلی رو تو تکمیل ظرفیت برسی کرده و اتفاقا قبول هم شده !

حالا آقا پیام مطمئنی امسال هم همین جوریه !؟
    من اون 20 تومن رو دادم اگه دیدم فقط اون 10 تا انتخاب جدید رو برسی میکنن چی !؟
    خواهشا جواب بده خیلی مهمه

خوب محمد نکته رو روشن کرد با گذاشتن این کارنامه .

ببینید برو بچ ،
    دانشگاه ازاد توی مرحله ی تکمیل ظرفیت ، انتخاب اول ( توی مرحله ی اصلی) رو به عنوان انتخاب اول در مرحله ی تکمیل ظرفیت قرار میده .

مثلا اگر شما توی سیستم تکمیل ظرفیت مرحله ی اول ، انتخابهاتون به ترتیب قزوین-اراک-بوشهر باشه ، توی سیستم اینطوری در نظر گرفته میشه : تهران-قزوین-اراک-بوشهر

که تهران ، همون انتخاب اول شما توی مرحله ی اصلی بوده .

امثال هم احتمال داره همینطور باشه ، حداقل ارزش امتحان کردن رو داره.. اگر قبولی واستون مهم هست از دستش ندید .

11. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

نوشته شده توسط rasoul2005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود

واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
    کسی نبود این و بدونه؟
    عرض کنم رسول جان شدنیه.

اما نه برای همه کس . برای افراد عادی ، که وقتی همچین چیزی بگی با یه پوزخند مواجه میشی .

یه شخصی توی یک کلاس عمومی با ما همکلاس بود ، که سرهنگ نیروی انتظامی بود . ایشون یک ماه بعد از ترم اول ، بیخیال درس خوندن شد و رفت انصراف داد .
    اتفاقا با یک داد زدن سر مسئولین ، خیلی راحت پولش رو پس دادن !

اما نمیدونم برای کسی که بُرش نداشته باشه و کسی رو نداشته باشه ، چطوری رفتار میکنن . .

13. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پیام جان شما مطمئن نیستی امسال اینجوری هست یا نه ؟
    آخه من از این انتخاب های جدید نمیخوام هیچ کدوم رو بزنم ( یعنی میخوام این 10 تا رو سفید بزارم ) فقط میخوام همون انتخاب اصلیم دوباره برسی بشه ، میشه ؟
    میترسم 20 تومن رو بدم ، همچین چیزی نباشه امسال ، 20 تومن ضرر کنم !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

پیام جان شما مطمئن نیستی امسال اینجوری هست یا نه ؟
    آخه من از این انتخاب های جدید نمیخوام هیچ کدوم رو بزنم ( یعنی میخوام این 10 تا رو سفید بزارم ) فقط میخوام همون انتخاب اصلیم دوباره برسی بشه ، میشه ؟
    میترسم 20 تومن رو بدم ، همچین چیزی نباشه امسال ، 20 تومن ضرر کنم !
    والا من مطمئن که نیستم .
    ولی ارزش امتحان کردن رو داره .

16. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •