معامله ها ، فقط سر مواد خامه (خام است) سرباز نمیتونی مبادله کنی.
در ضمن ، سروره 3 هم بد نیست، سرعت انجام فعالیت ها 3برابره.
برای تعیین جانشین، باید از توی پروفایل و اکانت ، این کارو انجام بدین.
معامله ها ، فقط سر مواد خامه (خام است) سرباز نمیتونی مبادله کنی.
در ضمن ، سروره 3 هم بد نیست، سرعت انجام فعالیت ها 3برابره.
برای تعیین جانشین، باید از توی پروفایل و اکانت ، این کارو انجام بدین.
خوب بقيه سوالا چي شد؟يكي نيست كامل جواب بده؟
میتونی متحد بشی برای این کار هم باید اول سفارت بزنی ...اگه بخوای خودت اتحاد تاسیس کنی باید سفارتت رو به سطح 3 برسونی و اگه هم نمیخوای خودت تاسیس کنی و میخوای بری تو اتحاد اونا همون سفارت سطح 1 که میسازی کافیه
برای تعیین جانشید هم برو تو پروفایلت و از قسمت اکانت میتونی جانشین تعیین کنی
برای تجارت هم به بازار نیاز داری
قسمت اخر سوالت : کلا اینکه برای کسی به صورت یک طرفه منابع بفرستی خلاف قوانینه و اگه مولتی هانتر بفهمه جریمه میشید
کمک
من همین امروز ثبت نام کردم
منابع دارم ولی نوشته تا فلان ساعت منابع جور نمیشه
اگه از بازی برم بیرون درست میشه
![]()
نه ديگه.بايد تا اون ساعت صبر كني تا منابع جور بشه براي ساخت چيزي.
آقا اين يارو مشاور بازي مسخره كرده مارو!مينويسه ارتش عظيمي دارم برات ميفرستم بعد 12 ساعت يه موش صحرايي فرستاده!
راستي چرا طلا هاي اينا پولكيه؟!
نه ديگه.بايد تا اون ساعت صبر كني تا منابع جور بشه براي ساخت چيزي.تو اين بازي زمان مثل زمان خودمون ميگزره.
آقا اين يارو مشاور بازي مسخره كرده مارو!مينويسه ارتش عظيمي دارم برات ميفرستم بعد 12 ساعت يه موش صحرايي فرستاده!
راستي چرا طلا هاي اينا پولكيه؟!
برای من هم به ازای فرستادن لشکر!!!!!!!!200 گندم ازم گرفت!!!!!لشکرش هم حدود 8 ساعت دیگه میرسه!!!تازه از اون بدتر اینکه هنوز جاش رو هم درست نکردم!!!!!!
راستی چرا این قدر تولید کندمم پایینه!!!!!!!به ازای هر ساعت 3 گندم!!!فکر کنم اگه یک ذره دیگه بگزره منفی بشه!!!آخ دو تا مزرعه سطح 1 دارم !!!!!!کمبود آجرم دارم!!!!
خدا کنه موش صحرایی برام نفرسته!!!!!!!
ببخشيد من هي سوال ميپرسم.آماتوريم ديگه چيكار كنيم!از كجا بفهمم كدوم طرف نقشه هستم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)