این مواردی که
ذکر شده جواب پست منه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
دزدگیر (تله کامند) توپ واسه 206 چی پیشنهاد میدید؟
مجیکار چطوره؟
این مواردی که
ذکر شده جواب پست منه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
دزدگیر (تله کامند) توپ واسه 206 چی پیشنهاد میدید؟
مجیکار چطوره؟
سلام.
دوست عزیز شما یکی از بهترین هارو انتخاب کردین تو SD ها.
پژو 206 SD V8 به نظر من خیلی عالیه از هر لحاظ:
مصرف سوخت-شتاب-قدرت-فضای مناسب-ایمنی خوب(ABS و ایربگ)-خانوادگی-امکانات مناسب مثل تهویه اتوماتیک و ....
خلاصه شک نکن که خودروی خوب و چابکی رو انتخاب کردی.
من میخوام این رینگ آلمینیومی فابریک کارخونه رو هم به لیست خریدهام اضافه کنم فقط یه چیز این رینگا 14 هست یا 15 ؟ چه لاستیکی میخوره 195 یا 185 فقط ؟ کلا دیگه میخوام از ماشین اصولی استفاده کنم و دنبال زیبایی و اسپرت نیستم . به نظرتون این رینگ فابریکا جوابگو هست ؟ استاندارده ؟ این رینگا دیگه اون کوبش و خشکی فرمون و تاثیر منفی رو abs رو نداره دیگه ؟
Last edited by isbn; 19-05-2011 at 23:33.
کلی نوشتم هر کی خواست ماشینش رو تغییرات بده میتونه از اون لیست استفاده کنه.این مواردی که ذکر شده جواب پست منه؟
دوستان من هنوز موفق به گرفتن پلاک نشدم بعد از سه هفته .
ولی دیگه داشت حالم به هم میخورد ماشینو ورداشتم تا یه دوری بزنم باهاش تا زیاد نخوابه ، ولی وقتی راه افتادم حدود 30-40 کیلومتر که سرعت میگیرم یه صدای قرچ قرچ سریع از سمت راننده میشنوم که فکر کنم مال چرخ ها باشه .
اونایی که ماشین صفر گرفتن این صدا رو ندارن تو ماشینشون؟؟؟؟ میگم ممکنه ماله اضافات لاستیکا باشه؟؟؟؟ یا شایدم نو بودن چرخا؟؟
Last edited by night lord; 20-05-2011 at 14:49.
ماشینی که کارخونه تحویل میده پلاک شده هست یا باید خودمون پلاک کنیم ؟
اگه ماشینی که میگیریدامانی باشه . ماشینو همون روزی که ثبت نام میکنید تحویل میگیرید و پلاک 3 تا 7 روز بعد میاد (البته اگه مثل من بدشانس نباشید) .
اگه ماشین غیر امانی بگیرید ماشین بعد از هر چند روزی که قید شده در فرم با پلاک تحویل میگیرید .
سلام منم حدود2هفته پیش که از ایرانخودرو یه تندر تحئویل گرفتم همین صدایی که میگی رو میداد وسرعتو که زیاد کردم دیگه صدا قطع شدو برنگشتدوستان من هنوز موفق به گرفتن پلاک نشدم بعد از سه هفته .
ولی دیگه داشت حالم به هم میخورد ماشینو ورداشتم تا یه دوری بزنم باهاش تا زیاد نخوابه ، ولی وقتی راه افتادم حدود 30-40 کیلومتر که سرعت میگیرم یه صدای قرچ قرچ سریع از سمت راننده میشنوم که فکر کنم مال چرخ ها باشه .
اونایی که ماشین صفر گرفتن این صدا رو ندارن تو ماشینشون؟؟؟؟ میگم ممکنه ماله اضافات لاستیکا باشه؟؟؟؟ یا شایدم نو بودن چرخا؟؟
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
کسی جواب نمیده؟سلام اقا این روغن موتور206که باید بار اول5000تا تعویض شه فیلترشم لازمه عوض شه یا نه؟
بله فیلترشم باید عوض شه.سلام اقا این روغن موتور206که باید بار اول5000تا تعویض شه فیلترشم لازمه عوض شه یا نه؟
سلام دوستان یه سوال در مورد آرم مدل هایه 206 دارم اونم اینه که EL 1.4 تیپ 2 هست LX 1.4 تیپ 3. LX 1.6 تیپ 5
ALX 1.6 که اتومات درسته ؟ پس چیزی به نام EL 1.6 نیست دیگه؟ یکی از دوستان میگه 206 جدید با این آرم EL هست و موتو 1.6 درست میگه؟ و آپشنش تیپ 2 !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)