سلام به همه دوستان گل
من یه سوال دارم
میخوام ببینم چه جوری میتونم IDM رو طوری تنظیم کنم که فایل ها رو خودش به صورت خودکار دانلود کنه
یعنی دانلود یه فایل که تموم میشه خود IDM فایل بعدی که توی لیست هستش رو به صورت خودکار شروع به دانلود کنه
ممنونم![]()
سلام به همه دوستان گل
من یه سوال دارم
میخوام ببینم چه جوری میتونم IDM رو طوری تنظیم کنم که فایل ها رو خودش به صورت خودکار دانلود کنه
یعنی دانلود یه فایل که تموم میشه خود IDM فایل بعدی که توی لیست هستش رو به صورت خودکار شروع به دانلود کنه
ممنونم![]()
ببین این کمکت میکنه:
![]()
سلام
این ارور نشان گر این هست که این افزونه هنوز با نسخه 5 سازگار نیست !
ببینید با کمک این افزون می توانید افزونه مورد نظر رو نصب کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
شما با توجه به شکل زیر تنظیمات دانلود منیجر رو تغییر بدید :
سپس با نگه داشتن Ctrl و کلیک بر روی لینک مورد نظر می توانید لینک رو توسط دانلود منجر دانلود کنید ...
در ضمن توجه داشته باشید که در تنظیمات در برگه General در قسمت Use advanced browser integration مروگر شما تیک خورده باشه !
و در آخر اگر احیانا شما نتونستید فایلی رو با استفاده از روش های بالا توسط دانلود منیجر دانلود کنید شما باید پسوند فایل مورد نظر رو در قسمت مشخص شده در شکل زیر اضافه کنید تا بتوانید تمامی فایل های وب را با دانلود منیجر دانلود کنید :
![]()
سلام
داشتم يه فايل رو دانلود ميكردم و اتفاقا تا 56درصد هم رفته بود
يه دقعه سيستم هنگ كرد و مجبور شدم ريستارتش كنم.بعد از ريستارتش حالا كه اومدم و ميخوام دانلود رو ادامه بدم فايل دانلوديم رو اصلا توي IDM نشون نميده.اطلاعاتش هنوز توي پوشه DwnlData هم هست و 56 مگابايت رو هم نشون ميده ولي فايل رو توي IDM نشون نميده
اين اولين بار نيست اين اتفاق ميفته
مشكل كجاست؟
فکر نميکردم درست بشه اما شد . خيلی خيلی ممنون![]()
دوستان کسی راه حل مشکل ما رو بلد نیست؟
سلام
دوست عزیز تنها راهی که شما در پیش رو دارید این هست که یک کپی از پوشه DwnlData داشته باشید ( پوشه مربوط به فایل دانلودی شما با حجم 56 مگ ) سپس یک بار دیگه فایل مورد نظرتون رو دانلود کنید و صبر کنید تا 2 الی 3 مگ دانلود بشه ، سپس دانلود رو قطع کنید و برنامه مدیریت دانلود رو نیز ببنید و محتویات پوشه 56 مگ رو داخل پوشه دانلودی جدیدتون کپی کنید و دوباره دانلود رو آغاز کنید ( 99% جواب میده )
من خودم چندین بار این کار رو کرده ام و جواب گرفتم !
این دو راه حل این پست : # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم یه تست کنین.
سلام
يه چيز جالب . نمي دونم اينجا گفته شده يا نه.
من چند روز پيش به اين نتيجه رسيدم که ميشه از IDM پرتابل بدون نياز به يک دستگاه خاص و فقط با يک فلش مموري هر دانلودي رو از هر دستگاهي که دلتو مي خواهد resume کنين.
فقط بايد يه نسخه پرتابل ازش رو توي فلش بريزين . سپس توي قسمت options توي تب save to روي هردو دکمه browse کليک کرده و آدرس فلشتون رو بدين. نکته اي که هست براي راحتي کار در قسمت category روي تمام زبانه هاي اون کليک کنين و آدرس محل save رو به فلشتون تغيير بدين.
حالا می تونین دانلود ها تون رو با خودتون هر کجا که می خواهین ببرین.
اين هم نسخه پرتابلي که خودم داشتم و از سافتگذر گرفتم:
امیدوارم که تکراری نباشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سیستم وقتی روشن میشه و به اینترنت وصل میشه آیا راهی هست که بدون هیچ پیغامی دانلود منجر شروع به دانلود فایل های از پیش تعیین شده به ترتیب و تک تک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)