برنامه زيرو اجرا و كليد Auto Removeرو بزن
برنامه زيرو نصب كن و به تب Fixبرو و تيك Fix Folder Option رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه زيرو اجرا و كليد Auto Removeرو بزن
برنامه زيرو نصب كن و به تب Fixبرو و تيك Fix Folder Option رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ببخشید من نگشتم در تاپیک ها چون ممکنه کارتم تموم بشه اینو دارم مینویسم من سیستمم ویروسی گرفته که در دسکتاپ نمیتونم راستک کلیک کنم که این گزینه های نیو ورد - نیوفولدر - نیو داکیومنت -کیف - و گزینه های دیگه نیستند
و این نوشته رو بجای اون قسمت راست کلیک نوشته
Groove Folder Synchronization نوشته میشه
اصلاً هیچ جایی از سیستمم نمیتونم پوشه ی جدید بسازم
مقعی که به اینترنت وصل میشم کانکت شدنم رو در سیستم ترای (کنارساعت ویندوز) نمی بینم
یک مشکل دیگه هم داشتم اینم اون بود که هر چی میخواستم پاک کنم کلاً حذف میشد و در داخل سطل بازیافت نمیرفت حتی منوی دیگه سطل بازیافت رو بداشته بود البته اینو خودم حل کردم
وردم رو وقتی باز میکنم چندین نجره سؤال از من می پرسه و کلمات عجیب غریبی می نویسه
فکرشو کنید نتونید پوشه بسازین اون وقت چی میشه
ممنون میشم کمکم کنید با تشکر : جواد جورسرایی 26/5/88 9:13
Groove Folder Synchronization مربوط به برنامه Office 2007 هست كه موردي نداره و ابزار بسيار جالبي هم هست .
شما از چه آنتي ويروسي تو سيستم استفاده ميكنين؟ اگه استفاده ميكنين آپديت هست ؟
تونستين عكسي از تسك منيجرتون بذارين تا راحت تر بشه سيستم رو بررسي كرد .
در ضمن مشكل رو تو تاپيك جداگونه در صفحه اصلي اورژانس باز كنين تا دوستان هم بتونن كمك كنن .
سلام مهدی عزیز
از تاپیک پر بارت ممنونم
امیدوارم سوالهایی که میپرسم تکراری نباشه
من وقنی ویندوز عوض میکنم یه پوشه که دارم توش برنامست و خیلی به کارم هم میاد
وقتی نصب میکنم همه چیز سالمه بعد که وارد اون پوشه میشم تسک منیجر غیر فعال میشه و به طوری که حتی ویروس کش کاسپر غیر فعال میکنه و نمیزاره بیاد بالا
تو این پوشه فایل های سالم هستش که ویروس کش اونایی به عنوان ویروس win32 میشناسه.
و فقط میتونم اسپایور نصب کنم و اونم سوالهایی در مورد reader و فایل های ptm.1 می پرسه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام ببخشید من توی تسک منیجر ویروس فعال ندارم
نمی دونم واسه چی شو هیدن رو فعال می کنم بعد از یک refresh بر می گرده سر جاش
![]()
برنامه اول پست 1574 رو اجرا كن.
ببخشید من منظور شما رو نمی فهمم پست 1574 کجاست
اگه ممکنه ادرس رو بدید
سلام
ما تو خونه دو تا سیستم داریم
یکی از سیستم ها که معمولا من باهاش کار نمیکنم بد جوری دچار مشکل شده بود و انواع اقسام ویروس و ......گرفته بود به طوری که اجازه نصب هیچ انتی ویروسی را نمیداد
منم هاردشو مجبور شدم کلا فرمت کنم و تمام پارتیشن هاشو پاک کنم
این وسط یک مشکلی که وجود داشت برای فعال کردن بوت باید وارد منو باییوس میشدم که رمزش را فراموش کرده بودم منم مجبور شدم باطری روی مین برد را در بیارم و دوباره جا بزنم
ولی موقع نصب ویندوز جدید تا یک مرحله پیش میره بعد صفحه ارور آبی رنگه میاد و متنی مینویسه به شرح زیر :
a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer
if this is the frist time you,ve seen this stop error screen,restart your computer
if this screen appeears again follow thwsw steps.
check for viruses on your computer . remove and newly installed hard drives or hard drive controllers . check your hard drive to make sure it is properly cofigured and terminated .
run CHKDSK / F to check for hard drive corruotion , and then restart your computer
technical information :
سلام دوستان . من یه ویروسی به نام csrss.exe کامپیوترم گرفته . nod که آپدیت شده هم هست شناساییش میکنه اما نمیتونه پاکش کنه . ممنون میشم اگر کمک کنید
مطمئن باش که از ویروس نیست این error بار ها هم برای من پیش آومده یا سی دی ویندوز خش داره
یا اینکه سیستمت پایی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)