تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 1045 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    دوستان عزيز من خيلي وقته كه دنبال جواب سوال زير مي گردم لطفا كمكم كنيد.
    در ماكروسافت ورد من چطوري علايم رياضي و فيزيكي و را بنويسم؟
    مثل : 1. كسري - 2. پرانتز به توان منفي و مثبت - 3.انتگرال - 4.راديكال با فرجه كسري و منفي
    و مثبت - 5.عدد به توان منفي و كسري و مثبت - 6.حرفي مثل e به توان منفي و كسري و
    مثبت.
    در كل تمامي نماد و علايم رياضي و فيزيكي را چگونه بنويسم؟
    با تشكر.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    دوستان عزيز من خيلي وقته كه دنبال جواب سوال زير مي گردم لطفا كمكم كنيد.
    در ماكروسافت ورد من چطوري علايم رياضي و فيزيكي و را بنويسم؟
    مثل : 1. كسري - 2. پرانتز به توان منفي و مثبت - 3.انتگرال - 4.راديكال با فرجه كسري و منفي
    و مثبت - 5.عدد به توان منفي و كسري و مثبت - 6.حرفي مثل e به توان منفي و كسري و
    مثبت.
    در كل تمامي نماد و علايم رياضي و فيزيكي را چگونه بنويسم؟
    با تشكر.
    سلام دوست عزيز

خيلي بيشتر وقته كه احتمالا سوالت توي اين تاپيك جواب داده شده

من هم دوباره اشاره مي‌كنم ولي يادت باشه كه جستجو توي انجمن هم نتايج خوبي رو به دنبال داره

مسير ير رو طي كن :

Insert --> Object --> Microsoft Equation 3.0

بعد از اونجا هر چي بخواي هست و ميتوني وارد كني (البته اگه ورد بصورت كامل نصب شده باشه گزينه آخر وجود داره)

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

جوادجان يه كم سوالت مبهم هست

ولي اگر منظورت اينه كه چطوري ميشه وقتي ورد را باز كرد Right2Left باشه من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست توضيح دادم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشي
    مرسي
    R2L رو بلدم. ولي ميخوام وقتي ورد رو باز مي كنم، زبان نوشتاري، فارسي باشه. يعني فارسي بنويسه. البته زبان پيشفرض ورد خودم، فارسي هست، ولي يه نفر ازم پرسيد چطوري اين كارو كردي، هر چي مي گردم گزينه اش رو پيدا نمي كنم!!! اصلاً يادم نيست خودم اينجوريش كردم يا خودش اينجوري بود.!!!

توي 2007 گزينه Primary Language داريم ولي توي 2003 چيزي نجستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مرسي
    R2L رو بلدم. ولي ميخوام وقتي ورد رو باز مي كنم، زبان نوشتاري، فارسي باشه. يعني فارسي بنويسه. البته زبان پيشفرض ورد خودم، فارسي هست، ولي يه نفر ازم پرسيد چطوري اين كارو كردي، هر چي مي گردم گزينه اش رو پيدا نمي كنم!!! اصلاً يادم نيست خودم اينجوريش كردم يا خودش اينجوري بود.!!!

توي 2007 گزينه Primary Language داريم ولي توي 2003 چيزي نجستم.
    سلام جواد جان

ببين گزينه Auto-Keyboard Switching كه در زبانه Edit كادر Word Option وجود داره فعال هست يا نه

چون به اونم مربوط ميشه

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام جواد جان

ببين گزينه Auto-Keyboard Switching كه در زبانه Edit كادر Word Option وجود داره فعال هست يا نه

چون به اونم مربوط ميشه

موفق باشي
    آره. مربوط به همون بود.
    تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض مشكل در Word

با سلام
    در ورد 2003 يك جدولي دارم با دو ستون و سطرهاي زياد ستون اول شماره گذاريها است و ستون دوم اطلاعات
    مشكلم اين است كه در هرسطر اطلاعات متنوعي قرار داده ام كه مي خواهم موضوعات مختلف در كنار هم قرار گيرند اطلاعاتم را در اكسل كپي كردم تا براي هر موضوع يك work sheet تشكيل دهم ولي مشكلم را وقت گير تر كرد آيا راه حلي براي مشكل من وجود دارد
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    در ورد 2003 يك جدولي دارم با دو ستون و سطرهاي زياد ستون اول شماره گذاريها است و ستون دوم اطلاعات
    مشكلم اين است كه در هرسطر اطلاعات متنوعي قرار داده ام كه مي خواهم موضوعات مختلف در كنار هم قرار گيرند اطلاعاتم را در اكسل كپي كردم تا براي هر موضوع يك work sheet تشكيل دهم ولي مشكلم را وقت گير تر كرد آيا راه حلي براي مشكل من وجود دارد
    با تشكر
    من كه درست نفهميدم چي گفتيد.
    يعني ميخواي اطلاعاتي رو كه توي ورد در يك ستون از جدول قرار دادي، در چند ستون كنار هم باشند؟ يا مشكل با Copy/Paste توي اكسل داري، يا اين كه اصلاً مشكل كار با اكسل داري يا چي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    مي خواهم مثلا اطلاعات مربوط به روانشناسي كه در رديف هاي پراكنده (رديف 35،155،182،248،403 ...)قرار گرفته اند پشت سر هم قرار گيرند نمي دانم در ورد اين امكان وجود دارد يا بايد در نرم افزار ديگري كار شود به هر حال مشكلي است كه اصلا چاره اي برايش بلد نيستم منتظر كمكتان هستم
    با تشكر بسيار

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    مي خواهم مثلا اطلاعات مربوط به روانشناسي كه در رديف هاي پراكنده (رديف 35،155،182،248،403 ...)قرار گرفته اند پشت سر هم قرار گيرند نمي دانم در ورد اين امكان وجود دارد يا بايد در نرم افزار ديگري كار شود به هر حال مشكلي است كه اصلا چاره اي برايش بلد نيستم منتظر كمكتان هستم
    با تشكر بسيار
    سلام دوست عزيز

امكان مرتب‌سازي توي ورد هست مخصوصا اگه از جدول استفاده كني كه ديگه بسيار راحت تر

كافيه بري تو منوي Table و گزينه Sort رو بزني و از اونجا بهش بگي چه ستوني رو مرتب كني همين

موفق باشي

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان می دونید که فایلهایی با پسوند Bdr مربوط به کادر صفحه توی ورد هست می خواستم بدونم بجز کادر های صفحه خود ورد میشه کادر های صفحه را با این پسورد وارد ورد کرد اصلا چنین فایلهایی وجود دارد اگه هست لینکی برای دانلود دارید: توی نت چیزی پیدا نکردم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •