نه فعلا آمپ نمیخوام
نطرتون در باره jbl چیه ؟
این مشخصات پخش من هست خودتون ببنید بگید چی بدردش میخوره بگیرم ممنون میشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه فعلا آمپ نمیخوام
نطرتون در باره jbl چیه ؟
این مشخصات پخش من هست خودتون ببنید بگید چی بدردش میخوره بگیرم ممنون میشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by isbn; 01-12-2009 at 11:45.
نه فکر نکنم مشکلی واسه آمپ باشه:تو مشخصاتش اینو نوشته.....
Line Output Terminals=Front/Rear/Subwoofer
خوب ببین اگر آمپ نمی خوای بزاری زیاد به مارک خاصی فکر نکن همون کنوود 718 رو بگیر(هر چند که همینم با آمپ باید صداشو در بیاری)آخه با آمپ خود پخش که بیشتر از 20 وات rms نمیده چه جور میشه صدای یک باند 80 وات rms رو در آورد....
jbl محصولات خوبی داره ولی بدون آمپ توصیه نمیشه.
خب آمپ باهمین مشخصات چه مارکی خوبه و قیمتش چنده؟
باتشکر
خوب یه آمپ خوب که این سیستم رو ساپورت کنه چند قیمته؟
6203 کنوود رو اگه پیدا کردی بگیر
2 کانال هست و 2تا 100 وات روی 4 اهم خروجی داره قیمتش هم باید زیر 100 تومن باشه یا می تونی 2 کانال ساند استریم بگیری بعید می دونم هیچ کدوم رو بتونی پیدا کنی ولی یکم پرس وجو ضرر نداره.
خوب کار سختی نیست دنبال آمپ تو بازار بگردید ولی همینجا بگم به حرف مغازه دار گوش ندید یکوقت ها که یک مارک عتیقه بکنه تو پاچتون در ضمن اصلآ به نوشته max power روی آمپ توجه نکنید که فقط جنبه تبلیقاتی و رقابتی داره و بدرد خریدار نمی خوره وقتی می خواید آمپ بگیرید دقت کنید که اول باند یا هر نوع اسپیکر دیگری که دارید روی چند اهم کار میکنه 2 یا 4....بعد قدرت باندتون منظور rms هست در نظر بگیرید به همراه مقدار اهم اونموقع یک آمپی بگیرید که حتمآ 10-15 وات rms قویتر از باندتون باشه حالا چرا قویتر چون شما باید فکر اتلاف حرارت و مقاومت سیم هم بکنید که بهترین قطعات هم حداقل 10 اهم رو صرف مقاومت سیم و حرارت میکنه....
مثلآ این باند 718 - 80 وات rms قدرت داره و روی 4 اهم کار میکنه پس باید دنبال آمپی باشید که 90-100 وات rms روی 4 اهم فراهم کنه و البته برند آمپ هم مهمه نه اینکه حتمآ hertz یا earth باشه فقط منظور اینه که مارک ناشناخته ای نباشه....
فکر کنم نیازی به معرفی آمپ نباشه خودتون الان می تونید برید و آمپ بخریدولی خوب برای شروع کنوود 6203که بهنود جان معرفی کرد خوبه و همینطور امپهای ساند استریم هم خوبن....
باسلام
از راهنمایی جامع تون ممنون ولی میخوام سفارش بدم یه امپ برام بیارن (البته گفته بودم باندام6975هست)
خواهشا یه آمپ خوب تو مایه های 50-60تومن معرفی کنید وقیمت دقیقشم اگر ممکنه بگید
باتشکر
5203 کنوود
قیمت هم بایدحدود 57 تومن باشه
به راحتی هم میتونی توی بازار پیدا کنی ازش
![]()
سلام بچه ها
آقا ما یه 4150 آک بهمون کادو دادن !!
باند رو هم خریدم. ex718 کیفیت خیلی خوبه بیس هم خوبه. راضیم.
فقط یه سوال ضبطم با usb م مشکل داره !!
وقتی میزنمش به ضبط میشناسه میره تو یو اس بی ولی هیچی پلی نمیکنه !!!
مشکل چیه !!؟
تنظیم خواسی داره !؟
مودلاتور همین یو اس بی رو راحت میخونه !!!
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
مارک و مدل USB شما چیه؟
نباید مشکلی داشته باشه!
تا وصل میکنی باید آهنگهارو بیاره!
با USB دیگری تست کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)