با عرض سلام
لطفا كساني كه جنرال خوب بلد هستنند يا بهتره بگم حرفه اي ها جواب سوال من را بديد چ
سوالم اين است كه
با هكر چين در جنرال چگونه ميشه در حال كبچر كردن راه هم بري با همه چينها
ممنوم اگه ميشه جوابم را زود بدهيد
متشكرم
با عرض سلام
لطفا كساني كه جنرال خوب بلد هستنند يا بهتره بگم حرفه اي ها جواب سوال من را بديد چ
سوالم اين است كه
با هكر چين در جنرال چگونه ميشه در حال كبچر كردن راه هم بري با همه چينها
ممنوم اگه ميشه جوابم را زود بدهيد
متشكرم
به ما نمي خوريد
تو بازي جنرال بي رقيب هستم 4 نفر هم باشيد سر 1 ربع جمع هستيد
چون من بيش از حد فرزم
اصلا من Rndom وايميستم
چطوره
سلام
موقع بازی تحت شبکه جنرال بعد از یک مدت این پیغام رو میده و از بازی خارج میشه
مشکل کجاست؟
ممنون
این پیغام یعنی وقتی چند دقیقه ای از بازی گذشت و یکم بازی شلوغ شد سیستم شما قادر به اجرا بازی نیست! راه حل:بهتر 3 به 3 یا کمتر بازی کنی تا دیگه این پیغام را نده!(البته بستگی به سیستمت داره)
یعنی سیستم شما دیگه نمی تونه بازی رو اجرا کنه بهتره 3 به 3 یا کمتر بازی کنی!
بشین بینیم بابا
هر کی میخواد با من بازی کنه وقت قبلی میگیره : دی
البته اگه cheater باشی زحمت میکشی 4 نفر رو میبری ... عمه منم همین کار با 8 نفر میکنه
که متاسفانه الان اکثرا بازی کنان انلاین همین طوری هستن![]()
هیچی ویرایش شد
الان رفتم 5 دست بازی کردم همشون cheat زده بودن
یکی 1 به 1 که طرف اصلا بلد نبود و درحالی که cheat زده بود بردمش ( البته شرایطش افتاد )
2 تاش رو به وسیله هک بازی رو ds کردن یکی رو باختم که فهیمدم بد جور cheatr بوده ...
امیر جان راحت باش ویرایش نکن
راستی با دیدن ریپلی های قبلی با بازی کردن همین دوستان که قبلا بازی کرده بودم دیدم که اونا هم cheat میزنن
مجبورا منم به جمع cheater ها میپیوندم
اقا یه ریپلی توپپپپپ اوردم یعنی واقعا چسبید به من بازی 1 به 1 به 1 به 1 به 1 به 1 بود
منم که که اول بازی فکر میکردم الان هزار تا cheater هست و امکان بردنش نیست الکی بازی کردم بدم که نقشه رو اون وسط هایی بازی scan کردم دیدم من از همه قوی تر هستم و من میتونم ببرم ولی نشد
رنگ سبز منو برد و البته اگه خوب بازی میکردم هم صورتی و هم سبز ور با هم همه رو میخوردم چون usa air بودم
نمیدونم دیگه شاید سبر cheater باشه چون به نظر میرسید تانکهاش رو زود درست میکرد در ضمن وسط
صورتی رنگ رو هک کرد و اونو ds کرد ...
اخر بازی کلی هلیکوپتر داشتم و 80000 هزار دلار یعنی من میتونستم تو این بازی ببرم و از اینکه نبردم خیلی ناراحتم
ولی باز میگم احتمال میدم سبز بعضی از امکانت بازی رو cheat زده باشه
بازی اینجاش قشنگ بود که سبز بالا سما راست بود بعدها توسط صورتی تصرف میشه و اون هم درست میاد سمت چپ پایین
اون موقع میتونستم راحت بزنمش ولی میخواستم که اون پیشرفت کنه و به صورتی حمله کنه و یه جور تعادل به وجود بیاد و بتونم ببرم و ... بقیه رو تو ریپلی ببینین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)