تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 326 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

11

بیشترشونو خودتون نام بردید.خطاهای زمان کامپایل به تمام خطاهای ممکن که کامپایلر متوجه میشه و اطلاع میده گفته میشه از نظر نام گذاری شاید نامهای زیادی بشه روی این خطاها گذاشت مثلا خطای دستوری یا لغوی هر دو یک معنی میدهند و هدف از اون خطاهایی هست که در syntax کد صورت میگیره. یا خطاهای منطقی مثل استفاده از عملیات ریاضی روی اشاره گر ها بجر اشارگری که به یک آرایه از مقادیر اشاره میکند خطای منطقی هست که کامپایلر تشخیص میده.
    خطاهای زمان اجرا هم میتونه شامل موارد زیاد و مختلف بشه که امکان نام گذاری روی آنها نیست!مثلا آزاد نکردن حافظه گرفته شده به صورت پویا در یک حلقه میتونه در عرض چند دقیقه (با توجه به مقدار حافظه گرفته شده) کل حافظه سیستم رو مصرف کنه و خطاهای زیادی هم در نهایت به وجود بیاد.
    در کل بهتره زیاد دنبال نام خطا ها نباشیم و بیشتر به نحوه به وجود امدن خطاها توجه کنیم در یک نرم افزار یک خطا یک مشکل محسوب میشه و مهم نیست که از چه نوعی باشه یا اسم اون چی باشه.
    در رابطه با مثالی که گفتید:
    برای تشخیص اینکه کد شما در چه پلتفرمی قرار هست کامپایل شود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای تعریف unicode در برنامه که حتی باعث افزایش حجم برنامه نیز میشود.
    کد:
    و ...
    ببخشید شما که دسته بندی من رو رد کردید ، خب دسته بندی درست رو ارائه کنید ! (نکنه منظورتون اینه دو نوع دسته کلی خطا ها داریم)!!!!

درباره اون دستور پیش پردزنده هم باید بگم . . . (اخه دیگه نمیدونم چجوری باید بگم که منظورمو برسونم ) من از همون اول همش گفتم حجم ناخواسته ، حجم ناخواسته ، حجم ناخواسته . . . معلومه اگه بخوایم کد یونیکد و اضافه کنیم چیزیه که خودمون خواستیم و حجم افزایش پیدا میکنه و ناخواسته نیست اما اگه من و شما دو تکه ی یک برنامه رو بنویسیم بعد هر دو مون یونیکدو اضافه کرده باشم اونموقع یه یونکد حجم ناخواسته داره و این دستور پیش پردازنده باعث جلوگیری از لینک شدن مجدد میشه به طور کلی این سه تا دستور (توجه کنید من فقط درباره #define صحبت نمیکنم منظورم هر سه خطه چون از من درباره هر سه خط سوال پرسیده شده بود) باعث میشه اگه چیزی که قراره جدیدا تعریف بشه قبلا تعریف شده باشه تعریف نشه ! شما فقط اون قسمت #define رو میبینی که همه کار میشه باهاش کرد منم میگم آره کاربرد های این خط زیاده اما از من درباره این سه خط یا هم سوال پرسسیده شده بود !!!!

هر موقع میام تو فروم تا آخر شب باید نقل قول تایپ کنم شبم همش کابوس سی پلاس میبینم ! تصمیم گرفتم از این به بعد کمتر بیام فروم اما بدونید همتونو بیشتر از قبل دوس دارم ، فلن . . .
    Last edited by dr.b4ne; 20-02-2012 at 00:01.

2. این کاربر از dr.b4ne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید شما که دسته بندی من رو رد کردید ، خب دسته بندی درست رو ارائه کنید ! (نکنه منظورتون اینه دو نوع دسته کلی خطا ها داریم)!!!!
    درسته.(دو نوع دسته بندی کلی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه این سوال و برای من حل کنید
    ممنون میشم

حلقه های متداخل زیر را به دست آورید
    خروجی های الف و ب را به دست آورید

الف:

ب:

دوستان همینطور که می دونید این سوال در مورد حلقه های for هست ولی من کامل بلد نیستم ممنون میشم کمک کنید

مرسی
    Last edited by irsilent; 21-02-2012 at 19:07.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

الف:
    کد:
    ب:
    کد:
    اون " " وسط واسه اینه که بینشون فاصله باشه خوشگل شه!
    Last edited by Arrowtic; 21-02-2012 at 21:34.

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک هستم. به نرم افزار Matlab هم آشنایی مناسبی دارم و هر کاری که بخوام می تونم باهاش بکنم.

حالا بنا به دلایلی (کنترل موتور های الکتریکی) می خوام برنامه نویسی ++C رو یاد بگیرم. چند روزی هم هست که از روی چند تا کتاب شروع به کار کردم.
    هدف اصلی من هم فقط انجام محاسبات عددی (محاسبات ماتریسی - مشتق - انتگرال - حل معادله) هست. ولی مثل اینکه ++C توی این زمینه به صورت پیش فرض خیلی ضعیف هست. من تو اینترنت گشتم یه سری کتابخونه های استاندارد پیدا کردم که این کار رو انجام میدن مثل GSL و Armadillo

که البته GSL مثل اینکه برای C هست ولی Armadillo برای ++C نوشته شده. در هر حال من توی نصب کردن Armadillo به مشکل خوردم. یعنی در واقع بلد نیستم. دوستان می تونن کمکم کنن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا یادم نرم نرفته از نرم افزار Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate استفاده می کنم؟

یه سری سوالات دیگه هم داشتم که دوستان اگه جواب بدن ممنون میشم:

1- آیا روش دیگه ای برای محاسبات عددی (محاسبات ماتریسی - مشتق - انتگرال - حل معادله) توی ++C وجود داره؟ بالا بودن سرعت محاسبات بسیار برام مهمه.
    2- آیا میشه از کد های نرم افزار Matlab توی ++C استفاده کرد؟ یا این دو تا نرم افزار رو به هم Link کرد؟
    3- نظر دوستان راجع به کار توی لینوکس چیه؟
    4- طبق صحبت هایی که من شنیدم مثل اینکه توی Windows نمیشه به زمان های کمتر از میلی ثانیه دسترسی داشت ولی توی Linux همچین مشکلی نیست. آیا این حرف صحت داره؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض ببخشید سوالم خیلی ابتداییه آخه من مبتدیم!!

مقداری که () clock میده چیه( دقیقا میخوام مفهومشو بفهمم با اصطلاحاتم زیاد آشنا نیستم)؟ و چرا وقتی کلاک اول و آخر رو میگیریم و از هم کم میکنیم و ... میتونیم زمان سپری شده برای اجرای برنامه رو به دست بیاریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

مقداری که () clock میده چیه( دقیقا میخوام مفهومشو بفهمم با اصطلاحاتم زیاد آشنا نیستم)؟ و چرا وقتی کلاک اول و آخر رو میگیریم و از هم کم میکنیم و ... میتونیم زمان سپری شده برای اجرای برنامه رو به دست بیاریم؟

کد:

کد:

درواقع زمان شروع و زمان و پایان و از هم کم مینید که میشه زمان اجرا.

سلام خدمت دوستان عزیز

من دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک هستم. به نرم افزار Matlab هم آشنایی مناسبی دارم و هر کاری که بخوام می تونم باهاش بکنم.
    ...
    4- طبق صحبت هایی که من شنیدم مثل اینکه توی Windows نمیشه به زمان های کمتر از میلی ثانیه دسترسی داشت ولی توی Linux همچین مشکلی نیست. آیا این حرف صحت داره؟
    تا اونجا که من اطلاع دارم برای حل اینطور مسایل میرن سراغ فرترن
    من فرترن کار نکردم پس نظری ندارم ولی راجب c میگم خیلی کارا رو باید دستی انجام بدید .
    Last edited by p d; 22-02-2012 at 17:38.

10. این کاربر از p d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

تا اونجا که من اطلاع دارم برای حل اینطور مسایل میرن سراغ فرترن
    من فرترن کار نکردم پس نظری ندارم ولی راجب c میگم خیلی کارا رو باید دستی انجام بدید .
    مرسی دوست عزیز
    فرترن رو بیشتر بچه های سیالات میرن دنبالش اونم فقط برای انجام محاسبات (مثل Matlab) ولی برای کنترل موتور باید از ++C استفاده کرد.

الان که تو نت گشتم دیدم میشه از کد های Matlab توی ++C استفاده کرد. ولی نتونستم راهش بندازم.
    از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
    Last edited by IceLord; 22-02-2012 at 23:14.

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه برنامه بنویسم به زبان c++ با تابع بازگشتی که یه عدد مثل n رو بخونه و بعد جایگشت های اونو چاپ کنه هم با تکرار هم بدون تکرار مثلا اگه 3 رو میگیره چاپ کنه :aaa,aab,aac,abc,abb,...
    و حالتی که تکرار نباشه: abc,acb,... به تعداد فاکتوریل n حالت داره

یه االگوریتمی به ذهنم رسیده اینطوریه که اول حرف اول رو چاپ کنه بعد اگه 2>!(n-1) بود ادامه بده !(n-2) و ...
    و بعد توسط swap جای اولین حرف با حرف دوم عوض بشه
    ولی هرچی سعی میکنم نمیشه میشه کمک کنید حتی اگه الگوریتمشو بگید ممنون میشم
    بدون تکرارش رو نوشتم
    برای اینکه تکراری چاپ کنه چیکار کنم؟؟؟
    Last edited by Aryana_b; 24-02-2012 at 18:09.

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سلام نمیدونم کسی این سوال رو پرسیده یا نه
    borland c ++ 5.02 رو چطوری میشه رو ویندوز 7 64 بیتی نصب کرد ؟ من هر کاری میکنم نمیشه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •