اگه از لينكي كه havas_1980 جان گذاشت نتونستي دانلود كني كه ...
اگه از لينك من نتونستي دانلود كني: برو به لينك و توي صفحهي باز شده، براي دانلود هر فايل، رويكنار اون كليك كن.
ضمنا من غلط بكنم. سر كاري كدومه؟ مخلصت هم هستيم.
ايمان...
اگه از لينكي كه havas_1980 جان گذاشت نتونستي دانلود كني كه ...
اگه از لينك من نتونستي دانلود كني: برو به لينك و توي صفحهي باز شده، براي دانلود هر فايل، رويكنار اون كليك كن.
ضمنا من غلط بكنم. سر كاري كدومه؟ مخلصت هم هستيم.
ايمان...
Last edited by IM@N; 20-07-2008 at 14:35.
salam bacheha.man chanta bazi demo giram omade.kasi nemidone chejori mishe ye karishon kard!!!!?
1- فارسي بنويس.![]()
2- اسم بازيها رو بگو تا برات كرك يا سريال بذاريم. روشش هم اگه نياز بود توضيح ميدم.
ايمان...
شرمندم ایمان جان.دمت گرم!
dawn of wars.dark crusade.دستت درد نکنه روشش هم لطف کن.ممنون
عجيبه! براي همهي Versionهاي ديگهي بازي هست به جز اين Version. ضمنا اسم بازي هم يه Warhammer 40000 اولش داره.
ببين اين به دردت ميخوره؟
Warhammer 40000: Dawn of War: Dark Crusade
بايد Password توي عكس رو وارد كني و Download كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش كرك كردن:
خيلي ساده است! سادهتر از اون كه فكرش رو بكني. فقط كافيه فايل exe. رو (كه همون Crackـه) بگيري و جايي بذاري كه فايل exe.ي بازي قرار داره. معمولا يه پيغام هم ميده كه Replace كنه يا نه. بايد Yes بزني.
اينم شايد به دردت بخوره:
Seriasl^ اگه اينا با هم فرق داره به خاطر اينه كه من اين بازي رو ندارم و نميدونم كدومش ممكنه به دردت بخوره. فقط اميدوارم كارت راه بيفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايمان...
Last edited by IM@N; 21-07-2008 at 15:55.
آقا یه کرک درست حسابی برای alone in the dark نیومد
موندیم تو خماریش
نه مال جنرال زيرو اور نيست.
ديگه نيازي نيست خودم يه كرك پيدا كردم و جواب داد.
دستت دردر نكنه.
فقط یه چیزی؟استفاده از شماره سریال چه جوری؟چون واسه دانلود کرک رفتم جواب نداد!!!
سیلام
ما هم یه درخواست بدیم ببینیم به نتیجه میرسیم !
پچ فارسی ساز مکس پین رو میخواستم
کسی لینک دانلود سراغ داره ؟
یادش بخیر خودم داشتم ها ! پکید !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)