آقا یه سوتی خفن گرفتم در حد المپیک !!! خودم با دوربین فیلم گرفتم و آپلود کردم ... هر کی نبینه واقعا ضرر کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یه سوتی خفن گرفتم در حد المپیک !!! خودم با دوربین فیلم گرفتم و آپلود کردم ... هر کی نبینه واقعا ضرر کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من سازنده های این بازی انتظارات رو خیلی خیلی زیاد و بیش از اندازه از این بازی بالا برده بودند و اینکه خیلی ها از این بازی شاکی هستن دلیلش 90% این موضوع و 10% هم به خاطر خاطرات خوبشون با مافیا 1 هست که الان با این بازی GTA مانند خراب شده!
اگه این بازی با یه اسم دیگه میومد و یا انتظارات ازش اینقدر بالا نبود مطمئنا این همه شاکی پیدا نمیکرد و باگ هاش اینقدر آدم رو اذیت نمیکرد!
در کل این بازی،بازی خیلی خوبیه ولی به هیچ وجه قابل مقایسه با تعریف و تمجید سازنده هاش و در خور نام مافیا (با توجه به مافیا 1) نیست.
دوستان كجا ميتونم نقد كامل بازي و جزئياتش رو بخونم؟
كسي به تازگي نقدش كرده؟
اقا دمت گرم خیلی باحال بود ولی شانسیه دیگه....
من دیروز ظهر گرفتم این بازی رو تا 8 رفتم به نظرم بازی خوبیه!
فصل زمستونش زیاد باحال نیست....
فقط یه چیز رو نفهمیدم آخه اخر شب بود خوابم میومد دمو ها رو رد میکردم
محتوای مخفی: سوال
محتوای مخفی: جواب
از اساتید کسی هست که در مورد داستان توضیح بده(چپتر-چپتر) من زبانم زیاد خوب نیست![]()
سلام
اقا من بازي ر تا 60 درصد رفتم و هيچي نيومد كه بگه بازي تموم شده چي شده ... و الان هيچ ماموريتي نيست تا انجام بدم ... بايد چيكار كنم ؟؟؟ بازي تموم شده ؟؟؟ 40 درصد بقيه چيه ؟
آخرین ماموریتی که انجام دادین چی بود؟
تو يه كارگاه بايد يكي رو كه هي اتيش پرت ميكرد رو ميكشتم (قبلش هم كارگر ها كمكش كردن تا بتونم وارد كارگاه بشم ولي در بسته شد اونا نتونستن بيان تو و من تكي اونو كشتم)
محتوای مخفی: جواب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)