من زیاد به عکاسی اهمیت نمی دادم تا تفاوت کیفیت نیکون D40 و یک کمپکت سونی فکر کنم t200 رو دیدم
با حرف شما کاملا موافقم من هم دوست دارم که یه مدت وقت بذارم و عکاسی رو یاد بگیرم ولی کیفیت عکسام در حد عالی باشه
با سپاس
من زیاد به عکاسی اهمیت نمی دادم تا تفاوت کیفیت نیکون D40 و یک کمپکت سونی فکر کنم t200 رو دیدم
با حرف شما کاملا موافقم من هم دوست دارم که یه مدت وقت بذارم و عکاسی رو یاد بگیرم ولی کیفیت عکسام در حد عالی باشه
با سپاس
بله دوست عزیز من کاملا با نظر شما موافقم ولی خوب کلا آن مود auto برای شخص بنده خیلی اهمیت ندارد.
من در پستهای قبلی نگفتم که تمامی این امکانات به خوبی عمل می کنند اگر دقت به گفته های بنده کردید می بینید در جا یی به نقل از دفرتچه دوربین گفتم که امکان دارد تحت شرایط خاص این سیستم اشتباه کند و این ضعف دوربین نیست. ولی حرف کلی بنده این است بنده که نزدیک به دو هفته این دوربین را دارم ولی جناب سناتور که اصلا این دوربین را ندارند!!! پس منطقی نیست با چنین قاطعیتی مطلب خود را بیان کنند.
مقایسه t200 با d40 هر کدام در رده خودش صحیح می باشد و اصولا همه اینا بر می گرده به علایق شما و خواسته های شما. خوب یکی مثل بنده تنها کیفیت مطلق برام اهمیت ندارد چون حمل ونقل و هزینه و مسائل دیگر ملاک بنده است تا لذت کامل از عکاسی را ببرم و و شما ملاک هایتان چیز دیگر در نهایت شما هستیدکه تصمیم می گیرید که چه دوربینی به کارتان می اید.ولی من اظهاراتم نصبت به گفتار جناب کاویان به این دلیل این بود که بنده برای مصارف خانگی و افرادی با تجربه کم این قبیل دوربین ها را پیشنهاد خوبی نمی دانم و دلایلم را آوردم و و فکر نکنم خارج از منطق باشد این نظر شخصیت نه تحمیلی.
مقایسه t200 با d40 هر کدام در رده خودش صحیح می باشد و اصولا همه اینا بر می گرده به علایق شما و خواسته های شما. خوب یکی مثل بنده تنها کیفیت مطلق برام اهمیت ندارد چون حمل ونقل و هزینه و مسائل دیگر ملاک بنده است تا لذت کامل از عکاسی را ببرم و و شما ملاک هایتان چیز دیگر در نهایت شما هستیدکه تصمیم می گیرید که چه دوربینی به کارتان می اید.ولی من اظهاراتم نسبت به گفتار جناب کاویان به این دلیل این بود که بنده برای مصارف خانگی و افرادی با تجربه کم این قبیل دوربین ها را پیشنهاد خوبی نمی دانم و دلایلم را آوردم و و فکر نکنم خارج از منطق باشد این نظر شخصیت نه قطعی و تحمیلی.
این مطالب مستقیما برگرفته از سایت عکاسی است:
البته در پست های بعدی ذکر شده که این دوربین با این قیمت ارزش خرید ندارد.نظر ریچمن در مورد این دوربین خواندنی است :
کد:
با G10 و مدیوم فرمت از یک صحنه عکس گرفته است و در سایز حدود 30 در 45 سانتی متر! از هر دو پرینت گرفته و از چند عکاس حرفه ای خواسته است که بدون اطلاع از نوع دوربین ها، عکسها را ببینند و جدا کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکات جالب زیادی در این نوشته وجود دارد.اینکه دوربینهای کامپکت چقدر پیشرفت کرده اند، اینکه نگاه کردن به عکسها در اندازه 100% در مانیتور چه جایگاهی دارد و چرا نباید معیار انتخاب دوربین باشد ( چیزی که در صحبتهای دوستان این فروم زیاد میشنویم) ، اینکه الان تقریبا همه دوربینهای یک رده، از لحاظ کیفیت تصویر آنقدر خوب هستند که از بسیاری از عکاسان جلو زده اند ( دقیقا گفته است که اکثر دوربینها از اکثر عکاسان بهترند، و اینهمه سختگیری در مورد انتخاب دوربین، بیهوده است)
Last edited by unforgiven2009; 17-02-2009 at 22:36.
ممنون دوست عزیزچندتا عکس باهاش گرفتم و خوشبختانه کیفیت عکساش حداقل خیلی بهتر از تی 200 هست و راضی کننده هست
در بازار تنوع محصول هست چون تنوع سلیقه هست یکی از دوستام از کداک Z1012 و Z1015 خیلی تعریف می کرد و می گفت دوربین بسیار عالی است که لنگه ندارد وقتی من ریوهای درمورد اونها خوندم اونو پاینتر از دوربینهای موجود در رده خودشون دیدم ودارای نقاط ضعفهای بزرگ اما این دوست من الان 4 ماه داردش ولی باهاش مشکل پیدا نکرده چون اون نقاط ضعف رو افراد خبره تشخیص می دن و به گفته یکی از بچه های فروم به یمن کیفیت پایین چاپ در ایران میزان اختلافات بین خروجی دوربینها به مراتب کمتر شده (نقل به مضمون)
من با توجه به نیاز خودم بهترین دوربین برای خودم رو S2000hd تشخیص دادم و به امید خداهفته آینده میام تهران و می گیرم شاید این دوربین برای خیلی ها نه تنها جالب نباشه بلکه بد هم به نظر بیاد اما برای کار من و خواسته های من بهترین گزینه است
من می خوام از عکاسی لذت ببرم
این دسته بندی به نظر من کاملا سلیقه ای است
آنچه که مشخصه
SX10
Fz28
H50
p80
S570uz
Kodak z1015 is
S2000hd fuji
به سوپر زومها معرفن
حالا یه سایت می گه کامپکت یکی می گه سوپرزوم یگی می گه SLR-like یکی میگه آماتورپیشرفته تقریبا منظور همه شون یکیه
دوربین شما هم مبارک باشه عکسهای خوب و شادی باهاش بگیرید
مطمئنا این بهترین انتخاب شما خواهد بود .و آن نقاط ضعف بزرگ در دید من یا شما شاید هیچ اهمیتی نداشته باشد.
خوب بین copmpact و slrlike اختلاف هایی هست ولی نه آنطوری که خط بطلان بکشیم روشون.بنده هم همین عقیده را دارم این دوربینها در این رده که شما آوردید همه در یک سطح هستند حالا می خواهد compact باشد یا slrlike
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)