تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 229 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

سلام
    متوجه نشدم؟!
    یعنی چی؟
    منظورتون رو خوب متوجه شد م باید ازاول همین میشد

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیارا، ژرژ وآ را تحسین می کند

ستاره باشگاه مادریدی اعلام کرد که ژرژ وآ را به عنوان الگوی ورزشی اش می شناسد.

سایت گل: لاسانو دیارا ستاره باشگاه مادریدی اعلام کرد که زین الدین زیدان و کلود ماکه له له ، دو تن از بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال بوده اند ولی او اخیرا ژرژ وآ را به عنوان الگوی ورزشی اش می داند.

این در حالی است که اخیرا این ستاره 24 ساله را به عنوان ماکه له له جدید دنیای فوتبال می دانند و او نیز هیچ مشکلی با این مقایسه ندارد ولی ترجیح می دهد که او را به خاطر بازیهای خودش بشناسند.

دیارا در این رابطه گفت:« من بسیار خوشحالم که مرا با ماکه له له مقایسه می کنند و این موضوع اصلا مرا ناراحت نمی کند، چرا که او بازیکن بسیار بزرگی است.به علاوه من او را شخصا می شناسم و پیش از این در کنار او بازی کرده ام ولی دوست دارم که هواداران مرا به عنوان لاسانا دیارا بشناسند، چرا که من بازیکنی متفاوتم. بازیکنانی مثل پله ، مارادونا و ژرژ وآ ، اسطوره های من هستند. من الگوهای زیادی دارم ولی ژرژ وآ، بزرگترین الگوی من است. »

او در مورد سازگاری یافتن با باشگاه مادریدی می گوید:« من معمولا انسان ساکتی هستم و تمام توجه هایی که به من می شود، مربوط به زمانی است که در کنار تیم هستم. ولی از این بابت بسیار خوشحالم، چون همه چیز به خوبی پیش می رود . من به خوبی با تمام هم تیمی هایم تطبیق یافته ام و نتایج خوبی را همراه با تیم گرفته ام و اکنون دیگر نمی توانم چیز بیشتری بخواهم . فقط امیدوارم که همه چیز به همین ترتیب ادامه پیدا کند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال حضور بکام در جام جهانی

فابیو کاپلو معتقد است دیوید بکام اکنون در اوج آمادگی قرار دارد و بازی های خوبی برای میلان انجام داده است...

سایت گل : فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس اعلام کرد دیوید بکام یکی از مهره های تیم ملی انگلیس در رقابت های مقدماتی جام جهانی می ماند.

این در حالی است که با وجود آرون لنن از تاتنهام، شان رایت فیلیپس از منچستر سیتی و تئو والکات از آرسنال در تیم ملی و رقابت آنها برای بازی در هافبک راست تیم اصلی، شانس بکام 33 ساله برای حضور در این پست تا حدودی کم به نظر می رسد.

کاپلو که تحت تاثیر نمایش فوق العاده بکام در بازی اخیر میلان در سری A قرار گرفته در گفتگو با روزنامه سان می گوید :"دیوید بکام در آمادگی کامل به سر می برد.او تا ماه ژانویه بازی نکرده بود و به همین دلیل این روزها کاملا آماده به نظر می رسد. او در بازی آخر میلان نمایش بسیار خوبی داشت و بهترین بازیکن آنها بود.کرنرها و ضربات ایستگاهی او بسیار تاثیر گذارند.او هنوز یکی از بهترین هاست."

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آمبروزینی: لیگ قهرمانان، هدف ما

هافبک میلان گفته که تیمش دیگر نباید در دیدارهای بعدی خود امتیاز از دست دهد...

سایت گل: ماسیمو آمبروزینی هافبک میلان از اهمیت پیروزی در هر نه بازی پیش رو تا انتهای فصل گفته است. روسونری به دنبال رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد هستند و با ادامه روند فعلی سوم خواهند شد.

آمبروزینی آماده بازی یکشنبه مقابل لچه است و به دنبال هر سه امتیاز این بازی است. در هر حال، میلان فصل ساده‌ای را پیش رو نداشته است.

مصدومیت‌های پی در پی بازیکنانی مثل کاکا و رونالدینیو پیشرفت میلان را متوقف ساخته ولی با این حال آمبروزینی مطمئن است که تیمش می‌تواند به ثبات برسد. او به سایت رسمی باشگاه گفته است: «از این به بعد تمام بازی‌ها برای ما مهم است. ما در لیگ جایگاه بدی نداریم و به دنبال آن هستیم که حتما پیروز شویم. ما می‌توانستیم بهتر از این کار کنیم ولی نباید دیگر افسوس گذشته را خورد. می‌دانیم که اشتباهاتی مرتکب شده‌ایم ولی حالا به دنبال آخرین هدف خود هستیم که رسیدن به لیگ قهرمانان است.» میلان چهار امتیاز از جنوا، تیم چهارم جدول پیش است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایول....کاکا بالاخره مصدومیتش کاملا برطرف شد
    به احتمال زیاد از ابتدای بازی توی ترکیب قرار میگیره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی: آنچلوتی بهترین است

آدریانو گالیانی اعلام کرده که با توجه به دیدار چهارشنبه شب او با کارلو آنچلوتی، این مربی باتجربه فصل بعد را هم در جمع روسونری سپری خواهد کرد.

سایت گل: پس از دیداری که چهارشنبه گذشته میان آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان و کارلو آنچلوتی مربی این تیم صورت گرفت، شایعات زیادی در مورد این بحث و گفت و گو و مسائل رد و بدل شده به گوش می رسد. در هر حال و به نقل از گالیانی، این طور به نظر می رسد که آنچلوتی را فصل بعد نیز برروی نیمکت میلان خواهیم دید. او اعلام کرد:«مربی آتی میلان، آنچلوتی خواهد بود. مربی بعدی نیز، ترجیحا یکی از بازیکنان سابق تیم برلوسکونی است .کارلو مثل فائوستو کوپی (دوچرخه سوار مطرح ) است، او مردی تنهادر عرصه مدیریت است و تنها کسی است که رقابتهای لیگ قهرمانان را دو بار، یک بار به عنوان بازیکن و یک بار به عنوان مربی فتح کرده است و او نیازی به این ندارد که کسی را در عرصه رقابت شکست دهد.»

این در حالی است که ژوزه مورینیو، سرمربی کنونی اینتر اعلام کرده بود که میلان تنها تیم دنیاست که در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2005، در حالی که سه بر صفر مقابل لیورپول چلو بودند، در نهایت تن به شکست دادند..گالیانی در پاسخ به این اظهارات گفت:« پاسخ دادن به صحبتهای مورینیو، باعث می شود که او بیش از حد به خودش مغرور شود، پس من ترجیح می دهم نسبت به حرفهایش هیچ واکنشی نشان ندهم.»

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران

11

میلان باید یه مهاجم نوک خوب و یک گلر بخره بعد بقیه

ok
    تائید میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان کاناوارو را نمی خواهد

سایت گل:پس از آنکه سران باشگاه ناپولی اعلام کردند که تمایلی برای به خدمت گرفتن کاناوارو ندارند، این مدافع باتجربه به دنبال امتحان کردن شانسش برای حضور در جمع روسونری است.

سایت گل: آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که آنها به دنبال آن نیستند تا تابستان فابیو کاناوارو را از رئال مادرید خریداری نمایند. قرارداد این ستاره تیم ملی ایتالیا با باشگاه مادریدی در ژوئن امسال به پایان خواهد رسید و او می بایست اسپانیا را ترک کند.

از سوی دیگر سران رئال نیز به او پیشنهادی در راستای تمدید قراردادش نداده اند و به نظر می رسد که کاناوارو می بایست به دنبال راه خروجی برنابئو باشد. پیش از این، اخبار از بازگشت مجدد او به باشگاه ناپولی خبر می داد ولی آئورلیو دلائورنتیس، مدیر باشگاه ناپولی درهای ورودی را به روی این مدافع با تجربه بست.

در حالی که این روزها شایعاتی نیز در مورد پیوستن او به میلان به گوش می رسید، ولی گالیانی اعلام کرد که جایی برای کاناوارو در میلان وجودندارد.

گالیانی با Sportmediaset.it گفت:« فابیوکاناوارو ،با وجودی که احترام زیادی برای او، به عنوان یک بازیکن قائلم،در برنامه های ما جایی ندارد. من در مورد بازار نقل و انتقالات، فقط در پایان فصل صحبت می کنم و تصمیم داریم در پایان رقابتهای این فصل بازیکنانی باکیفیت را خریداری کنیم که در فصل آتی به کار تیم بیایند.» سران میلان در نظر دارند تا با توجه به خداحافظی پائولو مالدینی از دنیای فوتبال و احتمال جدایی جوزپه فاوالی از رختکن سن سیرو، مدافعان جدیدی را به خدمت بگیرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این هم کانال هایی که بازی رو پوشش میدن:

Sky Sport 1
    Sky Calcio 2
    C+Deporte 1
    S.Sport 3 Hellas
    Aljazeera Sport +1
    Serbia) Sport Klub)
    C+Sport 2 (D,F,N,S)
    Fox Soccer Channel
    Sport 7 (Greece)

به این لینک هم برین کانال ها رو با فرکانسشون می بینین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی در فکر آینده

با وجود آن که میلان در جدول سوم است، ولی به نظر میرسد که میلان برای رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد هنوز خیلی کار دارد...

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان در مصاحبه با Milan Channel گفته که درباره بازی فردا با لچه و آینده نزدیک میلان چه نظری دارد: « آدریانو گالیانی با حرفهایش من را خجالت داد. او من را با فائوستو کوپی مقایسه کرد که افتخار بزرگی است. حرفی که در چند روز اخیر زدهام را تکرار میکنم؛ من با میلان تا سال 2010 قرارداد دارم و به آن احترام خواهم گذاشت. با این حال هرگز درخواست تمدید قرارداد را ندادهام.» از او پرسیده شد که وضعیت فعلی تیم را چگونه میبیند و او در پاسخ گفت: «در چهار بازی آینده، سه بار میزبانیم و از همین فرصت باید استفاده کرده و جای خود را در جدول تحکیم بخشیم. باید فاصله را با تیم چهارم زیاد کنیم. گالیانی هم گفته که اگر مصدومان ما کمتر بودند عملکرد بهتری در این فصل میداشتیم. مثلا اگر نستا در این فصل میتوانست بازی کند اوضاع فرق میکرد. به هر حال مهمتر از همه راهیابی به لیگ قهرمانان فصل بعد است و این هدف ما برای سال آینده خواهد بود.»

گالیانی درباره بازی با لچه هم گفته: «بازی با مسابقه دور رفت فرق خواهد داشت. ما بعد از بازی رفت مقابل لچه نتایج ضعیفی گرفتیم ولی حالا اوضاع به گونه دیگری است. نمیدانم که لچه همان قدر خوب است یا نه، آنها تغییرات بسیاری کردهاند. دیکانیو به آنها بعدی جدید بخشیده و با توجه به وضعیت این تیم در جدول، آنها هرگز رقیب آسانی نخواهند بود.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •