ممنون و خسته نباشی اساسی ...سلام
سعید جان لیست داره اپدیت می شه..الان 7 صفحه از اخرین صفحه عقب هستم...
از این فیلم چندتا زیرنویس بود..اما باشه..حتما اینو جایگزین می کنم.![]()
ممنون و خسته نباشی اساسی ...سلام
سعید جان لیست داره اپدیت می شه..الان 7 صفحه از اخرین صفحه عقب هستم...
از این فیلم چندتا زیرنویس بود..اما باشه..حتما اینو جایگزین می کنم.![]()
دوست عزیز topoly77
شما باید بری کنترل ÷نل و regional بعد توی تب advanced زبان رو بزاری روی فارسی بزاری و چک لیست پایینش هرچی عربی هست تیک بزن اگه سی دی ویندوز رو هم خواست بزار و یک ریست کن به احتمال زیاد درست میشه
Waitress - 2007 تک سی دی - srt
Redline - 2007 تک سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
srt
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Iron Giant - 1999 تک سی دی - srt
11-14 - 2003 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
American Pie 1 - 1999 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rescue Dawn - 2006 تک سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
No Reservations - 2007 تک سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز از زحما شما واقعا ممنونم ... اما بهتر نیست اول خودت یک بار زیرنویس رو چک کنی و اگه خوب بود برای دیگران بذاری ؟
فکر نمی کنی این زیرنویس نه هماهنگی زمانی داره و نه لغات رو درست ترجمه کرده ؟
باز هم میگم این فقط یک پیشنهاد بود ...
این زیرنویس کار خودم هست ... اگه جائیش اشکال داره بگید ممنون میشم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این زیرنویس ها رو سایت نبود:
1- (Where the Truth Lies (2005 تک سی دی با فرمت sub/idx
Across_The_Universe_1_CD Subbed By Persia -2 با فرمت sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Into The Wild (2007) 1CD -3 با فرمت sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Into The Wild (2007) 2CD -4 با فرمت srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزیز
در جواب شما باید بگم که شما بهتر میدوند زیرنویس با پسوند idx* از دی وی دی استخراج میشه من هم فهمیدم که هماهنگ با فیلمی که دانلود کردم نیست بنابراین شروع بع ترجمه مجدد و تبدیل اون به srt* شدم ولی خوشبختانه شما زود تر این کارو انجام دادید و زحمت منو کم کردید. در ضمن دلیل دیگه من از گذاشتن این زیرنویس استفاده دوستان و جدید بودن فیلم بود.
موفق باشی
RAYMOND
من زير نويس فيلم 16 Blocks رو كه از صفحه اول دانلود ميكنم وقتي extract ميكنم ناقص هسش.ميشه يكي چكش كنهممنون
سلام.
این یکی که من با نسخه ی خودم مچ کردم
این زیرنویس چنتا مشکل داره اول اینکه اول فیلم چنتایی جمله ترجمه نشده + اواسط فیلم که همین کار مچ رو سخت کرد
فرمت هم طوری نیست که آدم ویرایش کنه ( از این خیلی لجم میگیره چون اون روز یک زیرنویس دیگه بود ترجمه هاش خیلی بد بود اما بازم نمیشد ویارایش کرد )
بهر حال من این رو میذارم که با نسخه خودم مچ شدست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)