لاوان:
![]()
لاوان:
![]()
من برای وایرلس به همیار و شاتل مراجعه کردم و هر دو رنج قیمت حدود 2 تا 2.5 میلیون رو به من گفتند ..
البته میگم بستگی به فاصله داره ..
سلام به دوستان.من با تازگی از پارس آنلاین یا همون آراکس توی شیراز اشتراک Adsl گرفتم ولی متاسفانه این شرکت در نهایت بدقولی هست.
از زمانی که من شماره رو دادم که چک کنن و ببینن برای راه اندازی این سرویس مناسب هست یا نه حدود 2 هفته طول کشید.و برای نصب و راه اندازی مودم هم 1 هفته و نیم میگفتن امروز یا فردا برای نصب و راه اندازی میایم.ولی متاسفانه توی این مدت حسابی حال من یکی رو گرفتن.من حدود 7-8 بار به شرکت سر زدم و بیش از 10-12 بار زنگ زدم تا کارم رو راه بندازن.
بعد از نصب هم مودم مشکل داره و درست از فردای اون روزی که راه اندازی کردن پیگیرش بودم تا امروز 3 شنبه که رفتم و مودم رو دادم تا اگر مشکلی داره بر طرف بشه.
خولاصله سرتون رو درد نیارم که اگر با این مشکلاتی که برای من پیش اومده نمیتونید بسازید طرف این شرکت نرید.
پس بذارید مشخص کنم در نهایت که اینترنت وایرلس رو بی خیال بشید !! اگه هم خیلی نیاز به اینترنت برای دانلود دارید میتونید اینترنت ماهواره ای بگیرید!! ارزون تر در میاد ولی فقط به درد دانلود میخوره چون Send نداره
نگران نباش ، یکی از شرکتهای ارائه دهنده adsl می گفت پارس آنلاین می خواد نمایندشو عوض کنه .
یه نکته جالب بگم که ربطی نداره اما من از اینترنت هوشمند آراکس استفاده کردم و هنوز خوشبختانه هیچ قبضی نیومده اما اگر بیاد فکر کنم حدود 70 تومنی باشه !!!
خدا از زبونتون بشنونه.الان هم که قطع هست خیر سرشون.نگران نباش ، یکی از شرکتهای ارائه دهنده adsl می گفت پارس آنلاین می خواد نمایندشو عوض کنه .
چرا از شاتل نگرفتید به این خوبی.؟؟
با آراکس مشکل داری یا سرویس پارس آنلاین ؟
البته تا حالا کسی رو ندیدم که از خود آراکس راضی باشه ، همه می گن مسئولینش درست جوابگو مشتری نیستند .
تو چه مدت داری استفاده می کنی و هنوز نیومدن پولش رو بگیرن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)