سلام آقا تنظیم تاریخ تو چه قسمتی هست برای a1200
سلام آقا تنظیم تاریخ تو چه قسمتی هست برای a1200
سلام
لطفا كسي در مورد تنظيمات اينترنتي 1200با سيم كارت تاليا اطلاتي دارد راهنمايي بكند ممنون مي شم.
a1200 تا چقدر مموری ساپورت میکنه؟
قیمت روز چنده؟
خوى شركت گفته كه تا 2 گیگ اما من تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوندم كه يكي گفته بود رو گوشی من 4 گیگ هستش و کامل کار میکنه اما مارک مموریشو نگفته بود باید حتما مموری از نوع درجه 1 باشه تا 4 گیگ رو ساپورت کنه
سلام بچه های a1200 من 3ماه که این گوشی رو گرفتم و 2 هفته هست که با این کلوپ آشنا شدم و تمام پست های این کلوپ رو خوندم اگه از سوالای تکراری اون فاکتور بگیریم دوستان ما مثه moshavere amin , mojrem 2,a.farokhzad ,sadegh1366,mamali_eshghi , ... خیلی زحمت کشیدن که این کلوپ مطالب خوبی داشته باشه !
اما من احدم دانشجوی عمران و عضو جدید
بچه ها یه چیز جدید که توی این کلوپ من ندیدم:
وقتی که کلید VR ( زیر کلید دوربین ) رو فشار میدین موبایل میگه please say ... . وقتی که داره حرف میزنه دره گوشی رو ببند و وقتی که صدای دینگ رو شنیدی اسم کسی رو که شمارش توی آدرس بوکت هست رو بگو مثلا رضا بعد با این که در هنوز بسته هست گوشی سوال میکنه reza mobile ? تو میگی yes ! بعد بدون اینکه در گوشی باز بشه تو میتونی با رضا صحبت کنی البته از ای فون که می تونی با کلید + و - صدا رو کم و زیاد کنی.
چطور بود ؟
سلام بسیار عالی.جالب بود. خوب اینا تجارب شخصیه که بچه ها باید زحمتشا بکشن بذارن.
این قابلیت voice comment قوی این گوشی هست !
حالا با هدفونش امتحام کنید ببینید چی میشه !![]()
دست گلت درد نکنه.یه چیز دیگه هم را جع به همین voice command گوشی بگم: ایه که شما فقط با صحبت کردن میتونید فرامین و دستورات و حتی برنامه ها و اس ام اس هاتون رو چک و اجرا کنید:
به این ترتیب که وارد setting 'گوشی بشید(تو این گوشی همون setup هست) بعد وارد voice command شوید بعد گزینه ی talking phone رو فعال کنید. حالا میتونید با همون دکمه ی مربوط به این گزینه(دکمه زیر دکمه دوربین) نه تنها اسم مخاطبین رو بگید بلکه میتونید برنامه ها و اس ام اس ها ی گوشی رو فقط با صحبت کردن بیارید.
در منوی voice command یه منوی دیگه وجود داره که commands list نام داره از این منو میتونید ببینید که چه دستوراتی با صحبت کردن اجرا میشن.
Menu>Setup>Voice Command>Talking Phone
Menu>Setup>Voice Command>Commands List
موفق و پیروز باشید
صادق
سلام
اس ام اس فارسي رو نمي خونه چيكار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)