تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 158 از 242 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام آقا تنظیم تاریخ تو چه قسمتی هست برای a1200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا كسي در مورد تنظيمات اينترنتي 1200با سيم كارت تاليا اطلاتي دارد راهنمايي بكند ممنون مي شم.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

a1200 تا چقدر مموری ساپورت میکنه؟
    قیمت روز چنده؟

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

a1200 تا چقدر مموری ساپورت میکنه؟
    قیمت روز چنده؟
    خوى شركت گفته كه تا 2 گیگ اما من تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوندم كه يكي گفته بود رو گوشی من 4 گیگ هستش و کامل کار میکنه اما مارک مموریشو نگفته بود باید حتما مموری از نوع درجه 1 باشه تا 4 گیگ رو ساپورت کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بچه های a1200 من 3ماه که این گوشی رو گرفتم و 2 هفته هست که با این کلوپ آشنا شدم و تمام پست های این کلوپ رو خوندم اگه از سوالای تکراری اون فاکتور بگیریم دوستان ما مثه moshavere amin , mojrem 2,a.farokhzad ,sadegh1366,mamali_eshghi , ... خیلی زحمت کشیدن که این کلوپ مطالب خوبی داشته باشه !
    اما من احدم دانشجوی عمران و عضو جدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها یه چیز جدید که توی این کلوپ من ندیدم:
    وقتی که کلید VR ( زیر کلید دوربین ) رو فشار میدین موبایل میگه please say ... . وقتی که داره حرف میزنه دره گوشی رو ببند و وقتی که صدای دینگ رو شنیدی اسم کسی رو که شمارش توی آدرس بوکت هست رو بگو مثلا رضا بعد با این که در هنوز بسته هست گوشی سوال میکنه reza mobile ? تو میگی yes ! بعد بدون اینکه در گوشی باز بشه تو میتونی با رضا صحبت کنی البته از ای فون که می تونی با کلید + و - صدا رو کم و زیاد کنی.
    چطور بود ؟

داره خودمونی میشه Iesaha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی که کلید VR ( زیر کلید دوربین ) رو فشار میدین موبایل میگه please say ... . وقتی که داره حرف میزنه دره گوشی رو ببند و وقتی که صدای دینگ رو شنیدی اسم کسی رو که شمارش توی آدرس بوکت هست رو بگو مثلا رضا بعد با این که در هنوز بسته هست گوشی سوال میکنه reza mobile ? تو میگی yes ! بعد بدون اینکه در گوشی باز بشه تو میتونی با رضا صحبت کنی البته از ای فون که می تونی با کلید + و - صدا رو کم و زیاد کنی.
    چطور بود ؟
    سلام بسیار عالی.جالب بود. خوب اینا تجارب شخصیه که بچه ها باید زحمتشا بکشن بذارن.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

چطور بود ؟
    این قابلیت voice comment قوی این گوشی هست !
    حالا با هدفونش امتحام کنید ببینید چی میشه !

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

چطور بود ؟
    دست گلت درد نکنه.یه چیز دیگه هم را جع به همین voice command گوشی بگم: ایه که شما فقط با صحبت کردن میتونید فرامین و دستورات و حتی برنامه ها و اس ام اس هاتون رو چک و اجرا کنید:
    به این ترتیب که وارد setting 'گوشی بشید(تو این گوشی همون setup هست) بعد وارد voice command شوید بعد گزینه ی talking phone رو فعال کنید. حالا میتونید با همون دکمه ی مربوط به این گزینه(دکمه زیر دکمه دوربین) نه تنها اسم مخاطبین رو بگید بلکه میتونید برنامه ها و اس ام اس ها ی گوشی رو فقط با صحبت کردن بیارید.
    در منوی voice command یه منوی دیگه وجود داره که commands list نام داره از این منو میتونید ببینید که چه دستوراتی با صحبت کردن اجرا میشن.
    Menu>Setup>Voice Command>Talking Phone
    Menu>Setup>Voice Command>Commands List
    موفق و پیروز باشید
    صادق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    اس ام اس فارسي رو نمي خونه چيكار كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •