سلام
فرانك جون از خانومهاي خيلي خيلي پر تلاشه انجمنه من كه خيلي از مطالبش استفاده مي كنم
يه زماني هم خيلي مشاعره مي كرديم
سلام
فرانك جون از خانومهاي خيلي خيلي پر تلاشه انجمنه من كه خيلي از مطالبش استفاده مي كنم
يه زماني هم خيلي مشاعره مي كرديم
سلام magmagf جان ، فرانك خانوم
" بدون حاشيه و سر وصدا فعاليت كردن ممكنه باعث بشه بعضيا ارزش كار شما رو درك نكنن "
اين جمله بالا اصلا درست نيست ( پس چرا گفتم ؟) ، اينكه بدون حاشيه و خيلي متين و باحوصله اينطور فعاليت كني واقعا ارزش داره .
به جز تعريف چيزي هم ميشه گفت ؟
راستي اسم كاربري شما از همون اول ما رو ياد كارتون "مگ مگ و دوستان زبل " انداخت ( زبل هم داشت ؟) ، پس اين شخصيت اردك و دوستاي دوست داشتنيش تو اون جزيره و اون آهنگ با نمكش و اون خورشيده كه آخر تيتراژ نظرمون رو جلب ميكرد جزو خاطرات شما هم هست !
شايد اينجا هم بعدها به يك جزيره خاطره انگيز و فراموش نشدني تبديل بشه ؛ حتما !
شما جزو كاربراي دوست داشتني سايت هستيد ، هرچند هنوز وقت نكردم تو انجمن ادبيات فعاليت كنم ولي شاهد فعاليت خوب شما بودم . از زحمات شما و وقتي كه ميگذاريد هم متشكريم. سعي ميكنم در آينده يه گذري هم به انجمن شما بزنم.
FmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagF
پدرام جان اين دسته گلايي كه مياري تو بوته زار كه نميشه نقد كرد ! برو دنبال كاكتوس بگرد ! يا اسم اينجا رو بذار در گلزار نقد و تك و تعريف .....
عيب نداره بالاخره الان فصل گلاب گيري بوته زاره ديگه ! آخرش يه شيشه هم به ما بده !
شوخي كردم ، بي خيال !
سلام افتاب جان
ممنون عزیزم
چرا دیگه نمی یای مشاعره ؟![]()
سلام دوست خوبم
مرسی از این همه لطفی داری خیلی خیلی ممنون
خوب نمی شه اشعار گم نام شاعرها را اونجا گذاشت چون در حقیقت هر شاعری میانگین 5 تا شعر معروف داره ( به جز شاعرای خیلی خیلی مطرحمون ) خوب جالب نیست بقیه اشعارشون را اونجا بذاریم مثلا فروغ خودش تاپیک داره و شاید 10 تا شعر داشته باشه که عموم بلد باشن زیادی درهم می شه اگه بقیه اشعارش را در این تاپیک قرار بدهیم
برای روشن شدن موضوع هم دیانلای عزیز در پست 142 توضیح دادن که شاعر باید گم نام باشه حالا یا خودمون یا فرد دیگه
البته خوب شاید باید این پست جای بهتری می بود تا بقیه بهتر متوجه اش بشن اما خوب دیگه ....
بازم ممنون
سلام
ممنون دوست عزیز
اره دیگه کارتون مگ مگ برای منم خیلی خاطره است به خصوص اسمش
تشریف بیارید انجمن ادبیات خیلی خوشحال می شیم که بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم
و بازم هم ممنون نظر لطفتونه![]()
سلام امین جان
اره دیگه اشکان عزیز از نوع گلهای دارای چشم می باشد
اره قبول دارم تاپیک کم کار شده که منم مقصرم اما خوب از شماها هم گله دارم ها
من خودم با زحمت نشستم برای اون تاپیک فهرست درست کردم که خیلی هم وقتم را گرفت خوب برای اینکه مطلب بذارم باید با فهرست چک کنم تا تکراری نباشه اما همکارهای گرافیک فهرست را به روز نمی کنن و خودم مجبورم این کار را بکنم و واسه همین خیلی اوقات بی خیالش می شم![]()
مهندس مگ مگ عزيز ،اين جمله تو امضاء بدون لينك كه پشيزي نميارزد.كلك نكنه دوست نداري كسي بياد نقد كند؟؟
اينو اينجا گفتم نه پ خ براي اينكه كل ملت بفهمند و حواسشان جمع باشه كه باز مجبور نباشم تك به تك توضيح بدهم
اما نقد من از فرانك (خانم،بانو،سركار عليه و...) به زودي از شبكه دو.
سلام
نه بابا لینکه یک بار دیگه نگاه کن
منتظر هستم![]()
من اغلب به این تاپیک سرمی زنم....اماپست نمیدم... حالادلایلش...ویا .چرائی اش ..بماند.....
اما بین خودمون باشه
فرانک خانم توی این انجمن یکی ازباظرفیت ترین وبهترین دوستانی بودکه من پیداکردم
نقدی ندارم نسبت به عمل کردشون
=======
شایدکم حرفی و با تمانینه جواب دادنشون ..رو....بشه...بجای نقد...جزومحاسنتشون حساب کرد ...
==============
امیدوارم که هرکجاهستندوهرکاری می کنندموفق باشند
ظرفیتشون هم نسبت به مسائل خوبه..
یعنی ...اول فکر می کنند وبعد جواب میدن
وبالاترازهمه ی این ها...
نظمی دارند که من توی کمتر کاربری توی این انجمن دیدم
====
Last edited by saviss; 16-12-2007 at 23:29. دليل: یک "ت"کم بود:دی
اول بايد بگم كه اين پدرام خيلي باحال افراد رو معرفي ميكنه
كارش درسته
وقتي ميگم تو خبرگزاري تاس كار ميكنه ، نگين نه
البته منظورم خبرگزاري تاس شوروي نيستا
منظور خبرگزاري است كه شخصي تاس، ايجاد كرده و پدرام هم اونجا مشغوله.
![]()
----------
اما :
راستش تو قسمت ادبيات هميشه مزاحم فرانك خانم هستم
ايشون هم هميشه كمك و لطف خودشون رو نشون دادن و همواره پيگير پيغامها ، درخواستها و پيشنهادها هستند
ازشون تشكر ميكنم
وقتي دختر عمه ( دختر دايي ( باز هم فراموش كردم)) magmagf شد همكار ، magmagf هم شد همكار ( يا بالعكس)
و هر دو نيز جايي فعاليت ميكنند كه درسش رو نخوندن. يعني رشته دانشگاهيشون چيز ديگه اي بوده.
ولي اين نشوندهنده علاقه اين دو به اين دو مقوله است
هر دو موفق باشند
![]()
يه مشخصه ديگه از فرانك خانم اينكه همواره كتابهاي جديدي رو مطالعه ميكنند و بعد در تاپيك " بهترین کتابهايي رو که تاکنون خوانده اید؟ درباره اش بنویسید. " مينويسن.
بعد قسمتهاي جالبش رو در تاپيك " بخشي زيبا از كتابي كه خواندهام " مينويسن
كه اينكارش قابل تقديره.
با تشكر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)