تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 225 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

xfx-nforce 650i ultra mcp
    با اين مادربرد چكارش ميشه كرد
    این طور که من شنیدم می شه این مادر برد رو تا 465 مگاهرتز اورکلاک کرد (البته من خودم با این مین کار نکردم) پس می شه نتیجه گرفت که 465*9=4185
    پس احتمالأ از جانب مادربرد مشکلی نیست. حالا باید ببینی که رم کامپیوترت میتونه در فرکانس 465*2=930 مگاهرتز کار کنه یا نه. البته باید بگم که اورکلاک تا این حد ممکنه باعث آسیب به سیستمت بشه.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این طور که من شنیدم می شه این مادر برد رو تا 465 مگاهرتز اورکلاک کرد
    بسيار بعيد ميدونم
    منبعش رو ميتوني ذكر كني

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بسيار بعيد ميدونم
    منبعش رو ميتوني ذكر كني
    سلام. یه بار تو هفته نامه ی عصر ارتباط در بخش پیشنهاد سیستمش دیدیم . نوشته بود که این مادربرد می تونه مثل p965 اورکلاک کنه حتی برای یک سیستم مخصوص اورکلاک این مادربرد رو پیشنهاد داده بود.البته من هم عرض کردم که خودم این مادبرد رو تست نکرم و فقط در موردش چیزایی شنیدم.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اقايان و استادان محترم من يه بودجه تقريبا 120-180 هزار توماني دارم و ميخوام يك سي پي يو بگيرم
    كه بهترين كارايي رو نسبت به پولم داشته باشه در ضمن كارم هم بيشتر گيم واينجور حرفاست
    من خودم AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000+/6400
    اين دو تا رو انتخاب كردم ميخواستم نظر دو نفر واردتر رو هم بپرسم
    لطفا هركي ميتونه منو تو اين بحث ياري كنه
    تشكر
    ميتوني با حدود 150 تومن يه فنوم 3 هسته اي بگيري

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

AMD رو بهتره بی خیال بشی!

Intell Core Quad6600 = 230
    Intell E8200 = 170
    Intell Core2 Due 6850 = 180
    Intell E8400 = 185
    قیمت اولی ممکنه پایین بیاد 20 تا 30 تومن ارزونتر بشه در ضمن 4 هسته ای هست. گزینه های پر رنگ بهترین انتخاب هستند.
    قيمتايي كه زدي درست نيست مثلا اين Q6600 الان رو 210 ميچرخه شايدم يكم پائينتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض AMD vs Intel

ميتوني با حدود 150 تومن يه فنوم 3 هسته اي بگيري
    با توجه به اینکه شما تقریبا تنها طرفدار AMD در اینجا هستی، این پست من رو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا پردازنده سه هسته ای رو پیشنهاد می کنی؟

درسته که تکنولوژی ساخت اینتل با AMD فرق داره. درسته که نمی شه تنها بر مبنای بیشتر بودن FSB/HT(?!) ای ام دی یا بیشتر بودن کش سطح 2 اینتل نتیجه گرفت که کدوم پردازنده بهتره ولی نتایج تست ها نشون می ده که در عمل اینتل برتری قاطعی بر AMD داره.

تکنولوژیش هر چی می خواد باشه... تعداد هسته هاش هر چند تا که باشه... اصلا 3هم نه... این پردازنده ی ای ام دی فرض کن 300 هسته ایه! کش سطح سه اون هم 1 میلیون مگابایته! از 150 تا تکنولوژی انحصاری هم استفاده می کنه که برای اینتل غیر قابل دسترسی هست!

ولی اینها مهم نیست!

مهم اینه که توی تست E7200 بهتر جواب داده. قیمتش هم پایین تره.
    Last edited by 3jokes_x; 19-07-2008 at 13:08.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

درسته که تکنولوژی ساخت اینتل با AMD فرق داره. درسته که نمی شه تنها بر مبنای بیشتر بودن FSB/HT(?!) ای ام دی یا بیشتر بودن کش سطح 2 اینتل نتیجه گرفت که کدوم پردازنده بهتره ولی نتایج تست ها نشون می ده که در عمل اینتل برتری قاطعی بر AMD داره.

تکنولوژیش هر چی می خواد باشه... تعداد هسته هاش هر چند تا که باشه... اصلا 3هم نه... این پردازنده ی ای ام دی فرض کن 300 هسته ایه! کش سطح سه اون هم 1 میلیون مگابایته! از 150 تا تکنولوژی انحصاری هم استفاده می کنه که برای اینتل غیر قابل دسترسی هست!

ولی اینها مهم نیست!

تا حالا كدوم يكي از اين تست هارو خودت انجام دادي يا با كدوم يكي از اين پردازنده ها به طور طولاني مدت كاراي مختلفي انجام دادي
    نه تنها شما همه ميگن اينتل بهتره اونم به خاطر يه سري تست انجام شده تا حالا واقع بينانه تر به قضيه نگاه كني
    اون تستي هم كه گذاشتي تا حالا ذكر ساير قطعات كه تو تست بودن رو تو خودت ديدي
    فقط تست انجام ميشه بدون اينكه ساير قطعات مشخص باشه اونم براي من كه تست رو ميبينم
    خوبه كه اين اينتلي كه شما ميگي بعد از گندي كه تو پنتيوم 4 زد اومد سياستش رو عوض كرد و دوباره از برخي از تكنولوژي هاي AMD بيچاره استفاده كرد
    تكنولوژي هايي كه تا ديروز بد بودن ولي يه دفعه خوب شدن اونم زماني كه اينتل خودش استفاده كرد
    تا حالا مادربوردي بوده كه تمام قسمت هاش يكي باشه بجز محل قرار گرفتن پردازنده كه با اون تست انجام شده باشه ؟
    لطفا آقايون مدير يه فكري به حال اين فروم بكنين يه جايي راه اندازي شه رو اين قضيه علمي بحث بشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

دوستان عزيز به پيشنهاد ها و صحبت هاي همديگه فعلا كاري نداشته باشيم و بحث هاي فني و مقايسه اي رو خارج از انجمن مشاوره و اطلاع رساني ادامه بديم.

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

ولی اینها مهم نیست!

خوبه كه اين اينتلي كه شما ميگي بعد از گندي كه تو پنتيوم 4 زد اومد سياستش رو عوض كرد و دوباره از برخي از تكنولوژي هاي AMD بيچاره استفاده كرد

بسیار با حرف شما موافقم طراحی پنتیوم4 های سوکت 478 بسیار غیر اصولی بود ومشتری بیچاره رو بدبخت کرد

تا حالا كدوم يكي از اين تست هارو خودت انجام دادي يا با كدوم يكي از اين پردازنده ها به طور طولاني مدت كاراي مختلفي انجام دادي
    این حرف هم میتونه درست باشه چون بعضی از سایتهای تست سخت افزار تبلیغ الکی میکنند

لطفا آقايون مدير يه فكري به حال اين فروم بكنين يه جايي راه اندازي شه رو اين قضيه علمي بحث بشه
    فکر خوبیه .بهتره یه بخش بذارن بهنام کل کل که اینطوری مطالب بخشهای مختلف قاطی پاتی نشه

یه چیزی رو هم از من داشته باشید تست یه قطعه ونتایجش کاملا نسبیه یعنی تستی که اونا گرفتن مثلا بایه مادربرد گرون قیمت بوده ودر صورتی که اینE7200 رو رو یه مادربرد ارزون تست کنید نتایج صد در صد فرق میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    مي‌خواستم بدونم آيا براي من Intel Core 2 Quad Q6600 مناسب هست يا زياديه و يك دو هسته‌اي كارم رو راه مي‌اندازه؟ كار من بيشتر برنامه‌نويسي تحت وب و تحت ويندوزه، كار گرافيكي سنگين مثل Maya و AutoCAD هم انجام نمي‌دم (گاهي اوقات فوتوشاپ و fireworks) ولي روي كامپيوترم هميشه IIS و Apache به علاوه ويژوال استوديو و گاهي اوقات هم Fireworks همزمان در حال اجراست. بازي هم در حد PES! حالا اساساً بين dual و quad گير كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •