ببخشید منظور شما کی بود ....؟ میشه واضح تر بگی شاید بعضی از دوستان مثل من دقیقا متوجه نشن ... منتظرم
ببخشید منظور شما کی بود ....؟ میشه واضح تر بگی شاید بعضی از دوستان مثل من دقیقا متوجه نشن ... منتظرم
آقا من حتما میام...لطفا یه آماری بدین ببینیم چند نفر میان بالاخره...ظاهرا تا روز آخر همه یکی یکی برنامشون منتفی میشه...![]()
سامان جان
شما که هنوز به من نگفتی چی میخوای؟
درخواستت را تو پ خ بهم بگو من درخدمتم...![]()
![]()
شوخی کردم چیزی نمیخوام ممنون .....
![]()
"روز پنجشنبه بیست و هشتم تیر ماه سال هزار و سیصد و هشتاد وشش " میدونستید اونهایی که المپیاد نجوم میخونن این روز روز فاینالشونه !!!!![]()
بله مصطفي جان مي گن اينجا در مورد پي اس پي حرف نزنيم بچه ها كسي هست علم غيب داشته باشه بدونه كيا پي اس پي دارن پيغام خصوصي بديم گفتگو كنيم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
یعنی توElfin-D هستی
اصلا منتظر نباشید. اونهایی که باید می فهمیدند فهمیدند شما انقدر گیر نده و بیخودی جوسازی نکن که از سیر و خط اصلی تاپیک خارج نشید.
بنده همینجا متعاقبا معذرت خواهی میکنم که یه کم تند و بد حرف زدم.
قربانتان: مصطفی عشقی
بنده با ایشون صحبت کردم و گفتند که به احتمال 80% میایند. بعد هم کسی اینجا برای کسی نمیاد همه برای یه هدف میایند اونهم جمع گروهی افراد پی سی ورلد هست که قدم رنجه میفرمایند و در قرار حضور بهم میرسانند.
بنده خواهش میکنم که اگر شرایط جوره حتما تشریف بیارید مطمئن باشید که بهتون بد نمیگذره.
قرابنتان: مصطفی عشقی
خوب من هم از این قرار ها خیلی استقبال میکنم..هرند کا کارم با پخش و دان سریالها کمی شلوغه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)