تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 158 از 358 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

با سلام به شما

منهم یه فردی هستم با مشکلات و گرفتاریهای دیگه و ادعاههای اونجوری و خیالپردازانه ندارم . خودم تا بحال به این شهر نرفتم .
    من در حال جمع آوری مدارک و دلایلی هستم که بتدریج براتون اینجا منتشر می کنم .

اشتیاق و هیجان یک کشف و علاقه برای سهیم شدن در اون محرک بزرگیه که من رو وادار میکنه با وجود اینکه طرفداران چندانی هم ندارم به این بحث ادامه بدم . ...
    datagostar352 عزیز سلام.
    من به هیچ عنوان فکر نمینم که تو خیال پردازی میکنی.
    فکر هم نکن که طرفداری نداری.
    فقط دنبال مدارک باش که رو کنی.
    ادعا های تو واسه من بسیار منطقی تر از کساییه که از روی هیجان میگن موجودات فضایی هستن یا نیستن.
    هر چند که من خودم در این مورد معتقدم نمیشه گفت هستن یا نیستن. میگم باید یه کم صبر کنیم.
    Last edited by shabe.saket; 18-04-2010 at 19:00.

2. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

تاحدودی با شما موافقم که اعتراف یک مجرم با یک شاهد یوفو فرق می کنه ، اما توهین و تمسخر و حتی برچسب جنون هم چیزیه که عامل بازدارنده ست برای کسی که ادعای مشاهده یوفو رو داره . اشتیاق و هیجان یک کشف و علاقه برای سهیم شدن در اون محرک بزرگیه که من رو وادار میکنه با وجود اینکه طرفداران چندانی هم ندارم به این بحث ادامه بدم .فکر نمی کنم همه چیز رو بشه به شهرت نسبت داد .
    من عکس پشت جلد کتاب مربوط به دکتر داریوش ادیب رو گذاشتم . عکس یوفوهایی که دیده میشه همون عکسهاییه که در پارک جنگلی عباس آباد تهران گرفته شده . نگاتیوها رو من ندارم و باید از دکتر داریوش ادیب تقاضا کرد ولی همونطور که گفتم موسسه کداک اصالتش رو تایید کرده بود . من هم بیشتر دنبال یوفوها در ایران هستم و البته تا اونجاییکه مطالب این تاپیک رو مطالعه کردم (فعلا تا صفحه 105) کم و بیش از مطالب اعضاء اطلاع دارم و نظرات موافق و مخالف مخصوص به خودم رو دارم که هنوز بیان نکردم . بیشتر دنبال نمونه های ملموس و دم دستتری برای ارائه هستم . مثلا در حادثه مواجهه هواپیماهای جنگی ایران و یوفو در سال 55 که توسط saiidds در صفحه 87 بیان شده اشاره شده که یوفو در مواجهه نهایی از تهران به سمت ساوه حرکت میکنه و دور میشه یعنی به سمت کویر مرکزی دور میشه . در گزارشهای دیگه مشاهده شده که یوفوها درکنار دریاچه نمک فرود اومدن و یا بالای یه معدن در کنار کویر رویت شدن . در کرمان هم وضع همینطوره . شواهدزیادی دارم که نشون میده یوفوها از سمت کویر به بقیه جاها میرن که این البته مربوط به ایرانه و من درباره بقیه جاهای دنیا متخصص نیستم که مثلا اون دسته یوفوهایی که گروهی در مکزیک مشاهده شدن به کجا مربوطن و یا ماهیتشون چیه .جدای از این موارد اساسا مسیر معین کردن برای اشیایی که بخش عمده حرکتشون بصورت نامریی صورت می گیره زیاد دقیق نیست که saaeeddz اشکال گرفته و مسیراونها رو از روسیه به ایران یا از فرانسه به ایران دونسته . همونطور که گفتم قسمت عمده حرکت یوفوها که از راه دور کنترل میشه کاملا از دید ما پنهانه و اونها در جاهای مشخصی ظاهر میشن و بعد دوباره محو میشن .
    اونها کاملا بر زندگی ما تاثیر دارن و سریع اقدام می کنن . اما آدمهای کاملا معمولی مثل من و شما اونها رو هدایت می کنن ، حتی امکانات تکنولوژیکیشون به جز بعضی از موارد تفاوت خیلی فاحشی با تکنولوژی روز دنیا نداره که بعضیها به من اشکال گرفتن که مثلا ماشینهای برقی جاهای دیگه هم هست . البته در مورد یه شهر مخفی در گوشه دیگه ای از دنیا هم توسط اهل شهر مخفی در کویر شنیدم که تکنولوژیشون خیلی خیلی بالاتره بطوریکه ساکنین شهر مخفی در کویر ایران در مقایسه با اونها خیلی معمولی هستن و نمی تونن به راحتی نزدیکشون برن . حتی بعضی از تجهیزات رو از اون شهر مخفی وارد می کنن و خودشون نمی سازن ...
    منظورم از نگاتیو عکسی از اینها که سایز مناسب برای بررسی داشته باشه . یعنی اسکن شده ، نه نگاتیو اصل .

دوم اینکه یواش یواش داره دامنه اطلاعاتی که میدید بالاتر میره ... من پیشنهاد میکنم به همون قضیه ی مدارک برسید و در انتقال اطلاعات کمی صبر داشته باشید .

4. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    • هرگونه بحث و ارسال پست با موضوع دین و مذهب در این تاپیک ممنوع هست.
    • از مطرح کردن مباحث خارج از حیطه از قبیل متافیزیک، سیاست دولتها و ... خودداری بفرمایید.
    • در صورت نداشتن پاسخ درخور با بحث، لطفا از ارسال پستهای هجو آمیز یا پستهایی که حالت استهزای طرف مقابل رو دارند خودداری بفرمایید.

6. 6 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

منظورتون ازاین بحث ها چیه اگه حتی یک مدرک دارید رو کنید وگرنه بحث بدون دلیل و مدرک به درد.......
    من شاید منجم نباشم ولی آدم هستم وهیچ چیزی را بی دلیل قبول نمیکنم
    عزیزان دو گروه شدن
    کسایی که قبول دارن
    کسایی که قبول ندارن
    خوب برای یکی کردن این دو گروه فقط باید یک کار کرد و آن مقایسه ی مدارک ودلایل دو گروه هست .
    خوب هرکی مردشه بسم الله دلیل علمی ومنطقی ومنظور از منطق منطق محض است واگر مدرک داره هم رو کنه
    من که بلندنمیشم برم ساوه بپرسم آقا شما یوفو دیدی یا نه
    من فقط دلیل ومدرک را قبول دارم.
    باتشکر arzeva

8. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

منظورتون ازاین بحث ها چیه اگه حتی یک مدرک دارید رو کنید وگرنه بحث بدون دلیل و مدرک به درد.......
    من شاید منجم نباشم ولی آدم هستم وهیچ چیزی را بی دلیل قبول نمیکنم
    عزیزان دو گروه شدن
    کسایی که قبول دارن
    کسایی که قبول ندارن
    خوب برای یکی کردن این دو گروه فقط باید یک کار کرد و آن مقایسه ی مدارک ودلایل دو گروه هست .
    خوب هرکی مردشه بسم الله دلیل علمی ومنطقی ومنظور از منطق منطق محض است واگر مدرک داره هم رو کنه
    من که بلندنمیشم برم ساوه بپرسم آقا شما یوفو دیدی یا نه
    من فقط دلیل ومدرک را قبول دارم.
    باتشکر arzeva
    البته گروهی که شما به نام "کسایی که قبول ندارن" نام بردید نیازی به مدرک ندارن (وقتی طرف قبول نداره ، مدرک درمورد چی جمع کنه؟)..... گروهی که پافشاری میکنن و قبول دارن باید مدرک ارائه بدن که وجود داره و گروه مخالف با دلیل رد کنه...

توی 158 صفحه گذشته، تمام ادعاها گفته شدن و تقریباً همه با دلایل منطقی رد شدن...

حالا جدیدترین ادعا همین دشت کویر و رباط کریم و ساوه و اینجور چیزاس که به قول شما ما که نمیریم اونجا در خونه ـها بپرسیم UFO و آدمای نامرئی دیدید یا نه...! اینایی که ادعا میکنن باید مدرک ارائه بدن...

البته توجه داشته باشید تقریباً هیشکی اینجا اظهار نظری درمورد موجودات فضایی و امکان وجود حیات در سیارات دیگه و کهکشانای دیگه نمیده و نمیگه 100% مخالفه... چون کسی نمیتونه اظهار نظر قطعی در این مورد بکنه... اینجا فقط بحث سر همین کره بی صاحاب زمینه که بعضیا ادعا میکنن UFO و غیره دیدن و bla bla bla........

راستی دوستان یه نکته ای: اینو تو اون تاپیک چت انگلیسی گفته بودم... دقت کردید این روزا که تقریباً تمام مردم یه دوربین فیلمبرداری (موبایل و غیره) دارن، دیگه چیز خاصی در مورد دیده شدن UFO ـها نمیشنویم ، برعکس گذشته که عده کمی از مردم دوربین داشتن و هر روز UFO ـهای جدید دیده میشدن...!!!!!!!
    Last edited by Cleeev; 20-04-2010 at 19:00.

10. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام

اگه تمام متنهای گذشته من رو خونده باشین گفتم که اهالی شهر مخفی در کویر در حال آماده باشن و مدت زیادی قرار نیست توی اون وضعیت بمونن ( این موضوع در مورد شهرهای مخفی دیگه هم صدق می کنه ) و خودتون بزودی متوجه میشین و بهترین مدرک رو همون موقع می بینین . البته بگم که اون قدرتهایی که ماهواره و نیروهای خیلی به اصطلاح پیشرفته دارن و فاصله شون رو با ما در عرض ده سال گذشته کم کردن و به اینجا اومدن به خاطر چیزایی نیست که به ظاهر میگن و از خیلی چیزا خبر دارن . ( من نمیخوام این مسئله رو اینجا مفصل تشریح کنم .) من برای محک زدن شما به عنوان نمونه موضوع بشقابهای پرنده در پارک جنگلی عباس آباد تهران رو مثال زدم که چطور در گذر زمان محو شد و دلایلش رو آوردم و با مدرک حرف زدم . به نظر شما آیا جا نداشت که این فرد رو بیارن و معرفیش کنن و اگه مدعی هستن که او آدم دروغگوییه از خودش دفاع کنه . من در حد خودم تلاش کردم ، شاید در آینده بیام تهران و از تک تک شاهدهای ایشون که الان البته شاید دیگه اونجا نباشن دوباره بازجویی کنم ولی الان در حد تواناییم نیست . مثلا من وقتی میگم مثلا روی یه معدن در کویر یا تو کرمان و یا اضافه می کنم در جنگلهای سیسنگان در مازندران همه اینها یوفو دیده شده ، این اطلاعات رو از اینجا و اونجا ، از توی روزنامه و شاهدین و ...جمع کردم . اگه هم از شاهدین نام ببرم نمیتونم و یا میگین دروغگو هستن . روزنامه هم که کارش یه سره میشه یعنی در انتهای همون خبر روزنامه یه استاد نجوم گفته که اینها شهابسنگ بوده یا بالن هواشناسی و ... بعدش هم ... همه چیز تموم میشه . موضوع یوفوها در ایران در سال 55 یک حقیقت انکارناپذیره و من متن کاملتری
    رو داشتم . حتی یادم هست که مسافرهای جاده ای در کویر از یه اتوبوس پیاده میشن و مدتها به یه یوفوی خیلی درخشان احتمالا به رنگ نارنجی در سطح کویر نگاه می کنن که پس از مدتی به پرواز درمیاد و دور میشه .
    (دیروز 158 صفحه تاپیک رو بالاخره تموم کردم ).
    در اینجا چند عکس مربوط به مشاهده یوفو در پارک جنگلی عباس آباد تهران در سال 69 رو جدا اسکن کردم ، البته کتاب قدیمیه :

در ضمن میدونم که موضوع اصلی بحث من شهر مخفی در کویره و من این چیزایی رو که اینجا میذارم
    به معنی فراموش کردن موضوع اصلی نیست .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 20-04-2010 at 20:40.

12. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

توی 158 صفحه گذشته، تمام ادعاها گفته شدن و تقریباً همه با دلایل منطقی رد شدن...
    برخلاف نظر (و یا میل) شما موارد زیادی بوده که هیچکس حتی زحمت بررسی هم به خودش نداده ; تا اینکه بخواد ردش کنه.
    پست شماره 721
    پست شماره 732
    پست شماره 970
    پست شماره 807
    و...
    چشم ها رو باید شست.
    ... این روزا که تقریباً تمام مردم یه دوربین فیلمبرداری (موبایل و غیره) دارن، دیگه چیز خاصی در مورد دیده شدن UFO ـها نمیشنویم ، برعکس گذشته که عده کمی از مردم دوربین داشتن و هر روز UFO ـهای جدید دیده میشدن...
    اگر چشم و گوش بسته قضاوت کنیم, حق با شماست.
    اما در صورت گشتی کامل( و هوشمندانه) در نت ; خلاف تصور شما اثبات شدنی هست.(کافیه به عنوان نمونه به آدرس زیر برید که اطلاعات اون هر روز آپدیت میشه).این گونه منابع یکی دوتا هم نیستن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [زحمت یافتن دیگر سایتها رو به خودتون میسپارم].

14. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

در اینجا چند عکس مربوط به مشاهده یوفو در پارک جنگلی عباس آباد تهران در سال 69 رو جدا اسکن کردم ، البته کتاب قدیمیه :
    خود شما یه ثانیه روی این عکس دقت کن... تابلوئه که این عکس ساختگیه... کاملاً مشهوده این جسم بسیار نزدیک دوربینه و بسیار بسیار نزدیک تر از اون درختاییه که بر اثر فوکس محو شدن... (در تمام اون عکسا قشنگ میشه این مسئله رو حس کرد)... (به کیفیت دوربینای اون زمانم توجه داشته باشید و یکم روی عکسا فکر کنید)... (اون فیلم قدیمیا یادتونه یه سطل اب میرختن رو ماکت فیلم میگرفتن و عین سیل بود ولی از کف کردن آب معلوم بود مصنوعیه؟ این قضییه ـم عین همونه)...

من احتمال میدم گیرنده این عکسا با استفاده از آویزون کردن چند تا جسم توی هوا و بعد با زاویه از عقب عکس گرفتن، سعی کرده یه عکس جعلی که تشخیص جعلی بودنش سخت باشه ایجاد کنه و ملت رو سر کار بزاره... اینا بیشتر شبیه اسباب بازی و درب بعضی وسایلن تا UFO... حتی شاید اسباب بازی کنترلی باشن...!

حالا من یه سؤالی دارم... چطوریه که اگه این مسئله انقدر واقعی جلوه میکنه پس چرا هیچ تحقیق خاصی (مخصوصاً از طرف خوره های خارجی) در موردش انجام نشده...؟؟؟!!!

شما بهتره به همون مقوله آدمای خفن بپردازی و به جای داستان پردازیا و تخیلات جدید ، مدرک رو کنی نه اینکه هر دفعه بیای به داستانت اضافه کنی...!

برخلاف نظر (و یا میل) شما موارد زیادی بوده که هیچکس حتی زحمت بررسی هم به خودش نداده ; تا اینکه بخواد ردش کنه.
    پست شماره 721
    پست شماره 732
    پست شماره 970
    پست شماره 807
    و...
    خوب من که توی پستای بالا که نویسنده ـشون علاقه زیادی به سوت در ناسا داشت و هی میگفت ناسا سوتی داده، ندیدم... اون مواردی که توی عکسای مریخ نورد اسپریت هستش (که عکسایی که ایشون گذاشتن همه پریدن) قبلاً همگی توی سایتای خارجی روشون بحث شده و ناسا هم بارها توضیح داده... اصلاً میدونید این عکسا رو ار کجا میارن...؟ اون عکسا اکثراً عکسای برگزیده توسط ناسا هستن که توشون گفته فلان چیز و غیره که افراد سوءاستفاده گر، عکس رو کپی میکنن و کلی پشتش حرف درمیارن...

مطمئن باش در پس هر گونه از این چیزا اگه چیز خفنی بود هیچ وقت منتشر نمیشدن...!!!

البته دیگه مریخ نورد اسپریت از برکت اینهمه چرندیاتی که مردم براش بافتن، به خاک ذلت نشست و بعد از یه ماه تلاش، ناسا نتونست از ماسه هایی که توش گیر کرده بود نجاتش بده و ثابت یه جا مونده و تنها کاری که میتونه بکنه اینه که هی از دور خودش عکس بگیره...! تا عمرش تموم بشه و زجرکش بشه و به دیدار حق بره... 

چشم ها رو باید شست.اگر چشم و گوش بسته قضاوت کنیم, حق با شماست.
    اما در صورت گشتی کامل( و هوشمندانه) در نت ; خلاف تصور شما اثبات شدنی هست.(کافیه به عنوان نمونه به آدرس زیر برید که اطلاعات اون هر روز آپدیت میشه).این گونه منابع یکی دوتا هم نیستن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [زحمت یافتن دیگر سایتها رو به خودتون میسپارم].
    مجموعه دروغ ها - کارگردان: عزت الله ضرغامی
    Last edited by Cleeev; 21-04-2010 at 08:18.

16. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

من با دلایل گذشته کاری ندارم
    من با دلایل منطقی اثبات کار دارم که باقی موندن
    واگر دلیلی باقی نمونده که این موجودات وجود دارند
    دیگر جای بحثی باقی نمیماند
    ودر باره ی عکس وفیلم باید بگویم که
    عکس مدرک کاملا غیر معتبری است چون امکان دستکاری در آن وجود دارد
    دلیل علمی دلیل منطقی دارید بیایید جلو
    وگرنه چرا تند تند فقط پست هم دیگه رو نقل قول میکنید
    باتشکرarzeva

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خود شما یه ثانیه روی این عکس دقت کن... تابلوئه که این عکس ساختگیه... کاملاً مشهوده این جسم بسیار نزدیک دوربینه و بسیار بسیار نزدیک تر از اون درختاییه که بر اثر فوکس محو شدن... (در تمام اون عکسا قشنگ میشه این مسئله رو حس کرد)... (به کیفیت دوربینای اون زمانم توجه داشته باشید و یکم روی عکسا فکر کنید)... (اون فیلم قدیمیا یادتونه یه سطل اب میرختن رو ماکت فیلم میگرفتن و عین سیل بود ولی از کف کردن آب معلوم بود مصنوعیه؟ این قضییه ـم عین همونه)...

من احتمال میدم گیرنده این عکسا با استفاده از آویزون کردن چند تا جسم توی هوا و بعد با زاویه از عقب عکس گرفتن، سعی کرده یه عکس جعلی که تشخیص جعلی بودنش سخت باشه ایجاد کنه و ملت رو سر کار بزاره... اینا بیشتر شبیه اسباب بازی و درب بعضی وسایلن تا UFO... حتی شاید اسباب بازی کنترلی باشن...!

حالا من یه سؤالی دارم... چطوریه که اگه این مسئله انقدر واقعی جلوه میکنه پس چرا هیچ تحقیق خاصی (مخصوصاً از طرف خوره های خارجی) در موردش انجام نشده...؟؟؟!!!

شما بهتره به همون مقوله آدمای خفن بپردازی و به جای داستان پردازیا و تخیلات جدید ، مدرک رو کنی نه اینکه هر دفعه بیای به داستانت اضافه کنی...!

در متن مربوط به این عکسها (پست 1548، صفحه 155) توضیح این عکسها رو دادم و گفتم که موسسه کداک اصالت این عکسها رو تضمین کرده و به هیچ وجه اونطور که شما گفتین اینها چیزایی نیستن که آویزونشون کنن بعد کلی وقت
    بذارن برن عقب و جلو و عکس بگیرن اونهم دهها عکس ( دو حلقه فیلم ). توی پارک جنگلی در روز روشن جلوی اون همه از کارکنان پارک جنگلی که شاهد این ماجرا بودن و البته دکتر داریوش ادیب همونطور که توضیح دادم از اون دسته آدمایی نبوده که چیزی رو به راحتی قبول کنه . صدها تن از شاهدین برای سه روز از پرواز یوفوها در اون مکان گزارش دادن .
    اینهم که گفتین شبیه درب بعضی وسایلن واقعا قابل توجهه ! اگه منظورتون شکل یوفوهاست ، بهرحال یه شیی پرنده باید یه شکل داشته باشه یا نه ؟ اگه دراز بود می گفتین سیگار برگه ، اگه گرد بود می شد توپ فوتبال ، صاف بود می شد سینی ، نورانی هم که معلومه شهابسنگ ،... اینطوری که نمیشه استدلال کرد . اگه منظورتون هم اینه که کسی یه در بطری رو لحیمکاری کرده و چیزی ساخته و از نزدیکشون عکس گرفته خیلی بی اعتباره چون اگه شاهدینی نبودن و این عکسها هم مثل بعضی از عکسهای بدون سند معلوم نبود توسط کی و کجا و به چه شکلی گرفته شدن حداقل می شد این نظر رو داد اما نه دیگه اینجا .همچنین کسی مدعی نشده که اندازه یوفو بزرگ بوده یا در فاصله دوری پرواز می کرده . شما نباید انتظار داشته باشین که یوفو اندازه بزرگی داشته باشه . اونها همونطور که مکرر در حال پرواز دیده شدن ازشون عکس گرفته شده . گفتین شاید حتی اسباب بازی کنترلی باشه ! شما اگه به عکسها دقت کنین دو نوع شکل یوفو دیده میشه ، وقتیکه یوفو از یک وضعیت به وضعیت دیگه جهش می کنه ، شکلش هم عوض میشه ، هم از گفته های شاهدین و هم از عکسهای موجود کاملا میشه فهمید موضوع خیلی پیچیده تر از این نظریه شماست و تئوریهای علمی هم برای این تغییر شکل یوفوها ارائه شدن .

شاید باز هم ادعا کنین که نه ، حتما یه جور وسیله ای بوده که با یه دکمه از راه دور شکل وسیله رو عوض می کردن . درباره نامریی شدنشون هم لابد با یه نور کورکننده اول باعث میشن که طرف چشماشو ببنده و در همون لحظه یه دفعه جیم میشن و میرن ! می بینی که اگه بخوام خیالپردازی کنم می تونم ولی چه ارزشی داره که یک پدیده بسیار با اهمیت رو فقط با یه ادبیات طنز به شوخی بگیریم ؟ . ضمنا اینکه چرا تحقیقات خاص در این باره انجام نشده من مسئولش نیستم و اینجا هم جای بحث در این مورد نیست چون با قوانین این انجمن سازگار نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •