قیمت روز گوشی چند است وامکان دارد تا یک ماه دیگر 100تومان بیاید پایین
قیمت روز گوشی چند است وامکان دارد تا یک ماه دیگر 100تومان بیاید پایین
برای ارزون شدن که میشه
ولی نه اینقدر
مگه این که قیمت n95 8gb
که فکر نمیکنم تا یه ماه دیگه بیاد
خیلی رقا بتی باشه
Wow...!
100 تومن...!!!
نه جانم...!
درسته که قیمت ها روز به روز پایین تر میاد ولی خوب اونم یه حد و عرفی داره...!!!
قابلیت فوکوس اتوماتیک و ماکرو و لنز Carl Zeiss و نوع Tessar به طور دقیق یعنی؟
1.قابلیت اتو فوکوس(auto focus) یعنی اینکه وقتی شما میخوای عکس بگیری ولنز دوربینو به سمت جسم یا منظره ی مورد نظر میگیری دوربین خودش حدس میزنه که شما میخوای از چه چیزی عکس بگیری و رو همون زوم میکنه! مثلا اگه یک مداد جلوی لنز بگیری دوربین رو مداد زوم میکنه و یه عکس تمیز از مداد واست میگیره و منظره ی پشت مداد تا حدودی تار میفته که کاملا طبیعی هست ولی اگه مداد رو از جلوی دوربین برداری دوربین رو منظره ی پشتی زوم میکنه و یه عکس تمیز از منظره واست میگیره
2. ماکرو:اگه شما بخوای از یه چیزی از فاصله ی نزدیک عکس بگیری با فعال کردن ماکرو به دوربین کمک میکنی که عکسی با جزئیات بهتر بگیره و در فوکوس کردن هم به دوربین کمک میکنه.
3. لنز carl zeiss هم یه نوع لنز هست که یه شرکت آلمانی به همین اسم میسازه که کیفیتشم خیلی خوبه ولی "بعضی از کارشناسان" یا بهتره بگیم "منابع آگاه" میگن cybershot sony از carl zeiss بهتره(البته در گرفتن عکس نه فیلم) فکر نکنم لازم باشه بگم که carl zeiss با نوکیا و cybershot sony همونطور که از اسمش معلومه با سونی اریکسون همکاری میکنن. البته اینم بگم که کیفت هردوشون عالیه و این سلیقه ی منو شماست که بین این دو یکی رو انتخاب میکنه.
Last edited by amanofnoname; 18-09-2007 at 16:19.
اینم اضافه کنم که گفته میشه لنز cybershot sony که در k850 هم به کار رفته معمولا درست وسط صفحه رو برای زوم کردن انتخاب میکنه درحالیکه لنز carl zeiss که در n95 به کار رفته معمولا وسط صفحه کمی متمایل به بالا رو واسه زوم کردن انتخاب میکنه!
این tessar هم که میگن میشه گفت یه نوعه آپدیت شده از carl zeiss هست که توضیحش یکم تخصصیه که از حوصله ی این جمع خارجه و اطلاعات منم تا اونجا قد نمیده! ولی فکر کنم تغییراتی در فاصله ی کانونی و اندازه ی دریچه ی لنز و ... داره.
بله مطمئنا میاد پایین اما نه 100 تومن در یک ماه .....
چه انتظارهایی دارید مگه همین گوشی قیمتش از بالای یک میلیون یه شبه چند صد تومن نکشید پایین؟خدارو چه دیدی،یه هو دید دوباره کشید بالا
البته دیگه اینطوری پایین نمیکشه اما خب بازار ایران خیلی حساب کتاب نداره
سلام دوستان، من تازه یه N95 گرفتم و تو ذخیره کردن فایل تو گوشی در قسمت گالری مشکل دارم. لطفا کمکم کنید و بگید چطور می شه فایلی رو به گوشی منتقل کرد که از طریق گالری قابل دسترسی باشه؟
ممنونم![]()
تایید میشه.
فقط اصلاح کنم که cybershot لنز نیست. سایبرشات فقط یه فناوری مخصوص سونیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)