مشكل اينجاست كه كارت گرافيك شما اين بازي را ساپورت نمي كنه !
كارت گرافيكتون چنده ؟
مشكل اينجاست كه كارت گرافيك شما اين بازي را ساپورت نمي كنه !
كارت گرافيكتون چنده ؟
ببخشيد من بازي رالي كوسفندان رو دارم
وقتي مي خواهد لود كنه به مرحله 2 نمياد خيلي هم صبر كردم
در ضمن
توي مراحل ديه هم اين توري
بله اتفاقا من در quake 4 هم همین مشکل رو داشتم وحل نشد و بی خیالش شدمنوشته شده توسط Moh3en_DDD
گرافیک 128 و رم 512
درضمن تا جایی که من فهمیدم این بازی open gl رو ساپورت نمیکنه
حالا شما به ما بگو چچی کار کنم ساپورت کنه ؟؟
كسي براي اين مشكل ما راه حلي نداشتنوشته شده توسط H @ M I D
من خودم فكر ميكنم كه بازي OPEN GL رو ساپورت نمیکنه
ولی یه راه حلی چیزی بگید بشه ساپورتش کرد ...![]()
از اروري كه با خط قرمز معلوم كردم پيداست كه كارت گرافيك تو اين بازي را ساپيورت نمي كنه ... !
از ارر هايي كه با رنگ بنفش مشخص كردم پيداست كه كارت تو OPEN GL را ساپورت نمي كنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم راج حلي وجود داره برا اين كار يا نه ؟
ولي به احتمال زياد راه حلي وجود نداره !
سلام دوستان
چند وقت قبل يازي hitman blood money رو خریم ولی بعد از نصب و موقع اجرای بازی ارور میده و میگه directx9 رو میخواهد این در حالیه که من دایرکت ایکس رو روی سیستمم نصب کردم و بازیهای زیادی رو هم با همین سیستم بازی میکنم نمیدونم مشکلش چیه لطفا ما رو هم از دانشتون بی نصیب نذارید!!!
در ضمن مشخصات سیستم من
cpu 2.8intel
vga xfx 256mb
ram 512 kingstone
ممنونم
نه error نميدهنوشته شده توسط Moh3en_DDD
زمانيكه آيكون بازي را دابل كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميفته انگار اصلا اينكار رو نكردم
نميدونم از چيه
سلام .یکی به فریاد ما هم برسه من قبلا بازی igi 2 رو رو سیستم نصب کردم .بعد موقع اجرا ارور داد بازی رو پاک کردم بعد الان میخوام دوباره نصبش کنم تا یه حدودی نوار پر میشه بعد متوقف میشه .اشکال از چی میتونه باشه
كركش خرابه من هم همين مشكلو داشتم يه كرك 10 مگي نا قابل بايد دانلود كنينوشته شده توسط robert
قربونت لطف كن يه سايتي چيزي معرفي كن اين كرك لعنتي رو دانلود كنيم كه يه ماهه ما رو سر كار گذاشتهنوشته شده توسط omidshsh
در ضمن از توجه شما به در خواست من خيلي خيلي ممنونم
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)