تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1579 از 2605 اولاول ... 579107914791529156915751576157715781579158015811582158315891629167920792579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,781 به 15,790 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نکته در رابطه با قبض های جدید این هست که به عنوان یک مشترک قدیمی که تعرفه نامحدود 512 همیشه 20400 یا همین حدود محاسبه میشد اینبار شاهد تغییر اندکی شاید در حدود 1700 تومان یعنی 4000 تومان حدودا در جمع دو ماهه هست. حالا دلیل این افزایش قیمت چی بوده؟ من دوره پیش کمی بیش از 20 گیگ مصرف کردم شاید در حدود یکی دو گیگ. تعرفه مشترکین جدید هم که با تعدیل اندک اخیر 23000 هست تقریبا و باز هم با 4000 تومان افزایش جور در نمیاد.
    محدودیت حجمی برای ماه قبل حساب نکردن و قبض ها همگی یک قیمت داره و یه ذره گرون تر از قبل شده. من ماه قبل با سرعت 512 حدود 38 گیگ مصرف داشتم، ولی مجموع قبض فروردین و اردیبهشت 46،47 تومن اینا شد.
    این طور که به نظر میرسه کلاً بی خیال این قضیه شدن، حداقل تا اطلاع ثانوی!

2. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام میخوام یه نرم افزار دانلود کنم حجمش 4 گیگه.
    این مصرف منصفانه برای نامحدود ها اجرا شده یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چون روی قبض جدید چیزی ننوشته ولی روی قبلی نوشته بود.

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام اینترنت نامحدود 512 بگیرم.تهران-منطقه سیدخندان
    کسی از دوستان در این منطقه داره این سرویس رو؟
    اصلا سرویس های نامحدود مخابرات،واقعا نامحدوده یا حد و مرز داره و محدود میکنن؟

لطفا یه توضیح کلی بدین.
    ??? ??? ???

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مخابرات 5 گیگ ماهانه رو 15500 میده که روقبض 17500 حساب میشه و نامحدود همین 512 در حدود25 هزارتومان هست.
    سوالم اینه چه چیزی باعث میشه مشترکین طرح نامحدود خودشونو به این طرح حجمی 5گیگ تغییر بدن؟
    نظرات سایتهای مختلف رو که میخوندم خیلیها اینکارو کردن.
    بعضی از این طرح های مخابرات از فحش بدتره ولی وقتی مشترکین انتخاب میکنند اونها هم وقیح تر میشن و طرح های اینچنینی رو بیشتر میکنن و به ریش مون میخندن.

7. 2 کاربر از victor021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مخابرات 5 گیگ ماهانه رو 15500 میده که روقبض 17500 حساب میشه و نامحدود همین 512 در حدود25 هزارتومان هست.
    سوالم اینه چه چیزی باعث میشه مشترکین طرح نامحدود خودشونو به این طرح حجمی 5گیگ تغییر بدن؟
    نظرات سایتهای مختلف رو که میخوندم خیلیها اینکارو کردن.
    بعضی از این طرح های مخابرات از فحش بدتره ولی وقتی مشترکین انتخاب میکنند اونها هم وقیح تر میشن و طرح های اینچنینی رو بیشتر میکنن و به ریش مون میخندن.
    خوب یه سری از کاربرها مصرف چندانی ندارند. تو خانواده ما برادر خودم رو مثال میزنم، روزها سر کاره، بعد از ظهر ها با خانومش میان خونه ما، آخر شب میرند خونه. نهایتش دو سه ساعت در روز هم به اینترنت دست نمیزنه. فقط نت رو برای این گرفته که وقتی خونه شونه وایبر داشته باشه که اون هم فعلاً انقدر اختلال داره فکر نکمنم استفاده ای ازش بکنه.

تعداد کاربران اینچنینی زیاده، اکثر روز رو اصلاً خونه نیستند و با نت کاری ندارند. برای این افراد هزینه کمتر دادند برای مصرفی که میدونند ندارند به صرفه تره.

بعد یه سری دیگه هستند که براشون به صرفه نیست کامپیوترشون رو روشن رها کنند برای دانلود، براشون سرویسی که شبانه داشته باشه بهتره. البته از میان این افراد که به این دلیل سرویس رو به حجمی تغییر میدند کمتر از مورد قبلی است.

تعدادی هم هستند که بدون اطلاع از اینکه واقعاً دارند به سراغ چه گونه از سرویسی میرند و تنها با دیدن قیمت پایین تر، به فکر گرفتن چنین سرویس هایی میافتند.

بین کاربران، کم نیستند افرادی که واقعاً 2 - 2 تا میکنند و حساب میکنند که آیا مصرف ماهیانه اشان با چنین سرویس ها و تعرفه ها خوانایی داره و آیا براشون به صرفه هست دنبالش برند؟ بعد اقدام به تغییر سرویس میکنند اگه براشون به صرفه باشه.

و یه سری هم اشتباه میکنند، با دیدن آمار و ارقامی که کاربران مخابرات حجمی از سرویس هاشون تو مراکز و استان های دیگه گزاشتند، با تفکر اشتباه و اطلاع رسانی غلط اقدام به تغییر سرویس میکنند، خودتون به تاپیک و سرعت های قرار گرفته توسط کاربران شهرستان و استان های دیگه نگاهی بندازید، بعضی جاها سرویس 128 سرعت Burst بالای 10 مگابیت میبندند کارپیماهایی که سرویس مخابرات میفروشند و کاربرانشون شبی دو برابر یک ماه سرعت 128 نامحدود تهران دانلود میکنند باهاشون.

این ها یک سری از دلایلی بود که به ذهن من خورد، باید دلایل دیگه ای وجود داشته باشه. اگه کسی میدونه بگه یه جمع بندی بکنیم.

9. 5 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تلگرام شما هم فیلتر شده؟ با سیم کارت تست میکنم فیلتر نیست ولی با وای فای فیلتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تلگرام شما هم فیلتر شده؟ با سیم کارت تست میکنم فیلتر نیست ولی با وای فای فیلتره
    تلگرام برای من مشکلی نداره ولی وایبر برای من این طوریه

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیل یکم گرونتر بودن قبض این دوره بخاطر 31روزه بودن ماهه مخابرات روزانه حساب میکنه تعرفشو.

13. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

پيش فرض

سلام

دوستان یه چند تا سوال داشتم

1. برای ثبت نام حتما باید مالک خط باشه یا مثل بقیه سرویس دهنده ها هر کسی میتونه ثبت نام کنه؟

2. اینترنت 10 مگ محدود و موقع ثبت نام میدن یا شرایط خاصی داره گرفتنش برای مصارف خانگی؟

3. آیا اینترنت محدود (10 مگ مثلا) شامل شبانه رایگان هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •