تمديد زماني پلن خريداري شده
١ ماه
٢ ماه و ...
تمديد زماني پلن خريداري شده
١ ماه
٢ ماه و ...
محض اطلاع کسانیکه دنبال شارژ حجمی هستند>>
دیشب کمتر از 14 گیگ از کمپین پاییزه ی 2Mbps باقیمانده بود که با این سرعت کنتور انداختن مخابرات تا 217 روز دیگه سهله عمرا کفاف دو ماه هم نمیشد تلفنی 20 گیگ شارژ حجمی کردم از قرار هر گیگ 3924 ت!! گفت جمعا میشه 51،230 ت! ظاهرا که تخفیف خوبی خورد
ضمن اینکه 5 گیگ هم هدیه تعلق گرفت(هر 4 گیگ، 1 گیگ هدیه)
تا جایی که اطلاع دارم بالا 20 گیگ یا 10 گیگ قیمت هر گیگ کم میشه !در هر صورت فکر نکنم تخفیفی وجود داشته باشه !فقط به دلیل کلی گرفتن حجم قیمت واحد کم میشه
خب منظور منم از تخفیف همین بود
اقا این مخابرت از حجم روزانه ما تو تایم شبانه کم میکنه چیکارشون کنم تازه خیرسرشون طرح ویژه کارکنانه![]()
اره منم شدیدا قبول دارم که ب شدت این سیستم حجم می خوره
حجم رو ک حساب می کنم هر روز کاملا واضحه واسم که این سیستم جدید پارتاکشون روزانه حول و حوش 30 مگ بیشتر از مصرف واقعی کاربر کنتور میندازه که ناقابل و راحت میشه ماهی 900 مگ به نفع مخابرلت قبلا هم توی پست هام گفته بودم که اگه وقت کردین چک کنین خبرشو بدین اگه شما ها هم همین رو شکایت بنویسین و بفرستین و عکس ضمیمه کنین از مصرف واقعی تون که با نرم افزار های کنترال ترافیک چک کردین و اونچه که در جدول ثبت شده شاید مشکل رو برطرف کنن اگه چندین نفر حداقل شکایت بنویسن که بفهمن که این مشکل یک نفر نیست و خیلی ها این مشکل رو دارن شاید باور کنن که سیستم اکانیتگ دارای خطای شدید هس با شکایت کردن یک نفر فایده نداره
لطفا بگید ایا دانلود رایگان شبانه وجود دارد ؟ از چه ساعاتی ؟
سلام. من چند وقتی هست که متوجه شدم که بدون رمز هم میشه به اینترنت وصل شد. یعنی برای اتصال به اینترنت فقط نیاز به نام کاربری هست! ضمن این که با توجه به هم کد سازی از هر دو شماره قبل و بعد هم کد سازی هم میشه برای نام کاربری استفاده کرد. حالا می خوام ببینم این قضیه فقط برای خط کنونی هست یا میشه نام کاربری های بقیه مشترک های شهر رو هم زد و وصل شد؟! اگر اینجوری باشه که خیلی مشکل ساز هست! البته این نکته رو هم بگم که با توجه به این که میشه آدرس MAC رو به مخابرات اعلام کرد برای جلوگیری سوءاستفاده دیگران ولی شاید من نخواسته باشم که هر کسی با دسترسی به رایانه به اینترنت وصل بشه!
دوست عزیز جدیدا بصورت پیش قرض همه پورت ها بسته شدن یعنی شما یوزوپسوردت رو هیچ خط دیگه ایی نمی تونی استفاده کنی مگه اینکه خودت درخواست بدی ازخط تلفنت که باز شه تا بتونی جای دیگه استفاده کنی پس قضیه هک کلا دیگه اثرنداره
متشکرم. الان که بررسی کردم بدون رمز یا با رمز اشتباه متصل میشه به اینترنت ولی نمی تونی استفاده کنی؛ مثل وقتی که شارژ اینترنت تموم میشه. احتمالا قبلا داشتند آزمایش می کردن و هنوز کامل نشده بوده که می شده استفاده هم کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)