تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1579 از 1805 اولاول ... 5791079147915291569157515761577157815791580158115821583158916291679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,781 به 15,790 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینو توضیح میدی یعنی چی؟
    تمديد زماني پلن خريداري شده
    ١ ماه
    ٢ ماه و ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

محض اطلاع کسانیکه دنبال شارژ حجمی هستند>>

دیشب کمتر از 14 گیگ از کمپین پاییزه ی 2Mbps باقیمانده بود که با این سرعت کنتور انداختن مخابرات تا 217 روز دیگه سهله عمرا کفاف دو ماه هم نمیشد تلفنی 20 گیگ شارژ حجمی کردم از قرار هر گیگ 3924 ت!! گفت جمعا میشه 51،230 ت! ظاهرا که تخفیف خوبی خورد
    ضمن اینکه 5 گیگ هم هدیه تعلق گرفت(هر 4 گیگ، 1 گیگ هدیه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب کمتر از 14 گیگ از کمپین پاییزه ی 2Mbps باقیمانده بود که با این سرعت کنتور انداختن مخابرات تا 217 روز دیگه سهله عمرا کفاف دو ماه هم نمیشد تلفنی 20 گیگ شارژ حجمی کردم از قرار هر گیگ 3924 ت!! گفت جمعا میشه 51،230 ت! ظاهرا که تخفیف خوبی خورد
    ضمن اینکه 5 گیگ هم هدیه تعلق گرفت(هر 4 گیگ، 1 گیگ هدیه)
    تا جایی که اطلاع دارم بالا 20 گیگ یا 10 گیگ قیمت هر گیگ کم میشه !در هر صورت فکر نکنم تخفیفی وجود داشته باشه !فقط به دلیل کلی گرفتن حجم قیمت واحد کم میشه

4. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تا جایی که اطلاع دارم بالا 20 گیگ یا 10 گیگ قیمت هر گیگ کم میشه !در هر صورت فکر نکنم تخفیفی وجود داشته باشه !فقط به دلیل کلی گرفتن حجم قیمت واحد کم میشه
    خب منظور منم از تخفیف همین بود

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا این مخابرت از حجم روزانه ما تو تایم شبانه کم میکنه چیکارشون کنم تازه خیرسرشون طرح ویژه کارکنانه

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

دیشب کمتر از 14 گیگ از کمپین پاییزه ی 2Mbps باقیمانده بود که با این سرعت کنتور انداختن مخابرات تا 217 روز دیگه سهله عمرا کفاف دو ماه هم نمیشد
    اره منم شدیدا قبول دارم که ب شدت این سیستم حجم می خوره
    حجم رو ک حساب می کنم هر روز کاملا واضحه واسم که این سیستم جدید پارتاکشون روزانه حول و حوش 30 مگ بیشتر از مصرف واقعی کاربر کنتور میندازه که ناقابل و راحت میشه ماهی 900 مگ به نفع مخابرلت قبلا هم توی پست هام گفته بودم که اگه وقت کردین چک کنین خبرشو بدین اگه شما ها هم همین رو شکایت بنویسین و بفرستین و عکس ضمیمه کنین از مصرف واقعی تون که با نرم افزار های کنترال ترافیک چک کردین و اونچه که در جدول ثبت شده شاید مشکل رو برطرف کنن اگه چندین نفر حداقل شکایت بنویسن که بفهمن که این مشکل یک نفر نیست و خیلی ها این مشکل رو دارن شاید باور کنن که سیستم اکانیتگ دارای خطای شدید هس با شکایت کردن یک نفر فایده نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

لطفا بگید ایا دانلود رایگان شبانه وجود دارد ؟ از چه ساعاتی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. من چند وقتی هست که متوجه شدم که بدون رمز هم میشه به اینترنت وصل شد. یعنی برای اتصال به اینترنت فقط نیاز به نام کاربری هست! ضمن این که با توجه به هم کد سازی از هر دو شماره قبل و بعد هم کد سازی هم میشه برای نام کاربری استفاده کرد. حالا می خوام ببینم این قضیه فقط برای خط کنونی هست یا میشه نام کاربری های بقیه مشترک های شهر رو هم زد و وصل شد؟! اگر اینجوری باشه که خیلی مشکل ساز هست! البته این نکته رو هم بگم که با توجه به این که میشه آدرس MAC رو به مخابرات اعلام کرد برای جلوگیری سوءاستفاده دیگران ولی شاید من نخواسته باشم که هر کسی با دسترسی به رایانه به اینترنت وصل بشه!

10. این کاربر از 2undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز جدیدا بصورت پیش قرض همه پورت ها بسته شدن یعنی شما یوزوپسوردت رو هیچ خط دیگه ایی نمی تونی استفاده کنی مگه اینکه خودت درخواست بدی ازخط تلفنت که باز شه تا بتونی جای دیگه استفاده کنی پس قضیه هک کلا دیگه اثرنداره

12. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز جدیدا بصورت پیش قرض همه پورت ها بسته شدن یعنی شما یوزوپسوردت رو هیچ خط دیگه ایی نمی تونی استفاده کنی مگه اینکه خودت درخواست بدی ازخط تلفنت که باز شه تا بتونی جای دیگه استفاده کنی پس قضیه هک کلا دیگه اثرنداره
    متشکرم. الان که بررسی کردم بدون رمز یا با رمز اشتباه متصل میشه به اینترنت ولی نمی تونی استفاده کنی؛ مثل وقتی که شارژ اینترنت تموم میشه. احتمالا قبلا داشتند آزمایش می کردن و هنوز کامل نشده بوده که می شده استفاده هم کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •