دوستان من گیییییییییییییییییییججججج شدم.
من سال 87 رفتم دانشگاه و تا الان که ترم اخرم چیزی پلیس +10 نبردم. الان میتونم کسری استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی نبردم نظام وظیفه. یعنی چی وضیعت خدمتی مشخص بشه؟
یکی لطف کنه خواب بده
دوستان من گیییییییییییییییییییججججج شدم.
من سال 87 رفتم دانشگاه و تا الان که ترم اخرم چیزی پلیس +10 نبردم. الان میتونم کسری استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی نبردم نظام وظیفه. یعنی چی وضیعت خدمتی مشخص بشه؟
یکی لطف کنه خواب بده
Last edited by majid5.; 31-05-2013 at 18:36.
100 % دیگه متمآ هستم که کسر خدمت میتونم بگیرم.جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه این طرح برای آن دسته از سربازان متولد 72 و قبل از آن که در حال حاضر مشغول خدمت در یگانهای نظامی هستند نیز قابل اجراست، اضافه کرد: این دسته از سربازان میتوانند مدارک خود را به یگان محل خدمت خود برده و از کسر خدمتهای مربوطه استفاده کنند.
خدایا شکرت...
باید به فکر پایان دوره باشم.
یه خبر درست و حسابی نمیان بدن ملت رو خلاص کنن یه بار بیان بگن هرکی پدرش جبهه داره به ازای هر ماه 18 روز کسری میخوره ! یه روز میگن کسری رو برداشتیمیه روز میگن هر کی قبلا کسری ثبت کرده میتونه استفاده کنه
الانم که خودشونم نمیدونن چی میگن
جای اینکه بیان دقیق اطلاع رسانی کنن و خبر رو بزنن رو سایتشون ، قبل از اینا خبرگذاری ها میان یه چیزی از زبون اینا میگن آدم هاج و واج معطل میمونه چی کار کنه ، فقط بلدن جوونا رو دق بدن
ای خدااااااا کی میشیم دوتااااااا
![]()
دوستان من سال 90 دفترچه فرستادم و آبان 90 اعزام بودم اما مهر 90 ارشد قبول شدم و دوباره معافیت تحصیلی گرفتم
الام میتونم از کسری رزمندگی پدرم استفاده کنم؟
دوستان چرا خودتون مسئله رو بزرگ می کنید.
کسانی که قبلا کسری خدمتشون رو ثبت کرده بودن که تا قبل از این خبر هم می تونستن استفاده کنن و مشکلی برای اون ها نبود.
الان این خبر برای کسایی هست که سال 90 و بعد از اون در دانشگاه ها مشغول تحصیل بودن و چون فکر می کردن این قانون همیشگی هست دنبال کسر خدمت نرفتن.
در مورد وضعیت خدمت سربازی هم بگم که به محض ورود به دانشگاه مدارک شما به پلیس +10 ارسال میشه و پس از فارغ تحصیلی دوباره وضعیت شما به اطلاع پلیس +10 میرسه.
پس اگه قبل از 90 مشمول خدمت بودید و به دانشگاه رفتید حالا می تونید از این قانون استفاده کنید.
Last edited by cescjoon; 31-05-2013 at 19:32.
کسی نمیدونه برای ثبت درخواست باید به همراه چه مدارکی به پلیس +10 مراجعه کنیم؟
دانشگاه برات برده خودت خبر نداری!!قطعا شامل حالت میشه دوست عزیز
![]()
با تشکر از شما دوست عزیز (cescjoon)
من از سال 87 تا الان نامه ای اشتغال به تحصیل برای پلیس +10 و یا نظام وظیفه نبردم.
یعنی دانشگاه خودش نامه به نظام وظیقه میده ؟ میتونم از کسری ایتفاده کنم؟
ممنون میشم جواب بدید
Last edited by majid5.; 31-05-2013 at 19:44.
عزیزم دانشگاه خودش نامه را به نظام وظیفه ارسال میکرد وگرنه شما نمی تونستین تو دانشگاه ثبت نام کنید نشون به اون نشون که زمانی که شما وارد غیبت بشین یه نامه برای شما صادر میشه که شما وارد غیبت شدین و باید سریع خودتونو به نظام وظیفه معرفی و گرنه شما را به مراجع ذیربط (پلیس) معرفی میکنیم. حتی الان نامه معافیتی که برای شما صادرشده در پرونده دانشجوییتون وجود داره و بعد فارغ التحصیلی کپیشو بهتون میدن
خیالتون راحت
راست میگه توی خدمات دانشجویی شماره نامه نظام وظیفه رو زده پس خیالت تخت باشه
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)