ای لعنتی من 13 هم گرفتم ! می دونستم 2 روز دیرتر اقدام می کردم ! چرا اینقدر دیر طرح شون رو اعلام می کنن !
یک سوال : اگر به نت وصل باشی یکسره و شب هم دانلود کنی تا صبح ساعت 6:55 دیسکانکت کنیم . 6 تا 6:55 رو رایگان حساب می کنه؟
ای لعنتی من 13 هم گرفتم ! می دونستم 2 روز دیرتر اقدام می کردم ! چرا اینقدر دیر طرح شون رو اعلام می کنن !
یک سوال : اگر به نت وصل باشی یکسره و شب هم دانلود کنی تا صبح ساعت 6:55 دیسکانکت کنیم . 6 تا 6:55 رو رایگان حساب می کنه؟
نه . تا 6.45 دقیقه رایگانه . اگر بشه 6.46 از ترافیک ات کم می کنه چه برسه به 6.55 . خیلی دقت کن . این جوری سر خیلی ها کلاه رفته ها![]()
دوست خوبم من هرروز ساعت 6:55 دیس میکنم و 1 مگ هم از من کم نمیکنه این 80 مگ هم به خاطر مصرف روزانه است چون اصلا دیس نکردم
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
واسه من 15 روز اضافه کردن و قول دادن 1 ال 4 گیگ دیگه هم عید بزنن به حساب![]()
من هم 6:55 دیسکانکت میشم و چیزی کم نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512
دیشب خیلی سرعت خوب بود
آره خدا کنه دوباره کم نشه.
سرویس 1024
![]()
Last edited by csssaeed; 08-03-2012 at 19:24.
اینو که دیده بودم
منظرورم قدیمی ها بود که معلوم نیست چقدر میخوان ترافیک رایگان بدن ! خب مثل آدم بگن دیگه![]()
آره باهاتون موافقم.بعید میدونم بیشتر از دو گیگ به کسی بدن.
البته تا الان فقط یه چیز قطعی شده و اونم اینکه هدیه ی امسالشون هر چقدر هم باشه اصلا با پارسال قابل مقایسه نیست چون ظاهرا اینجور که دوستان با سابقه میگن پارسال کل ایام عید 24 ساعته رایگان بوده.
واسه من این طور نیست . چند باری سرم کلاه رفته . واسه من یکی تا 6.45 جواب میده واسه شما رو نمی دونم . خوش به حالتون که تا 6.55 می دانلودید.
کسی ترافیک رایگان گرفته ؟ پارس نوشته که اضافه میکنه
کی ؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)