مصاحبه خبرى
پاگلزدورف مانع جدايى عنايتى
عنايتى: مرا رودرروى واعظ قرار دادند
ايران ورزشى- درحالى كه رضا عنايتى از پيشنهادهاى مختلفش از ايران، عربستان، قطر و امارات خبر مى داد، باشگاه النصر موافقت خود را با جدايى او هنوز اعلام نكرده است. ظاهرا باشگاه النصر كه سابقه درگيرى و ايجاد مشكل با بازيكنان ايرانى ازجمله فرهاد مجيدى را دارد نمى خواهد به راحتى اين بازيكن را آزاد اعلام كند چرا كه جدايى اش از اين تيم مى تواند زنگ خطرى براى تيم هاى اماراتى حاضر در ليگ قهرمانان آسيا باشد. به اين ترتيب باشگاه النصر، حتى اگر رضا عنايتى را به تيم هاى پايه تبعيد كند، اجازه نخواهد داد او به راحتى از اين باشگاه جدا شود. البته شايد پرداخت جريمه اى بالا، النصرى ها را به جدايى عنايتى راضى كند اما آن هم غيرممكن به نظر مى رسد. در هرحال فرانگ پاگلزدورف سرمربى جديد النصر كه معتقد است رضا عنايتى با سرپيچى از دستوراتش به او بى احترامى كرده، اجازه نمى دهد اين بازيكن ايرانى از تيمش جدا شود تا به اين صورت جواب آن بى احترامى را بدهد و به گونه اى عنايتى را تنبيه كند. پس رضا عنايتى كه خود را آماده حضور در استقلال مى كرد اين بار با مانعى چون پاگلزدورف روبه رو شده است. سرمربى جديد النصر در اين مورد مى گويد: «عنايتى به دليل سرپيچى از دستوراتى كه در ديدار برابر العين به او دادم به اين راحتى اجازه خروج از تيم را ندارد چون من اجازه نمى دهم. پس او نه تنها به استقلال بلكه به هيچ تيم ديگرى نمى تواند برود.» از سوى ديگر عنايتى همچنان اميدوار است و اعتقاد دارد كه با آمدن مدير برنامه هايش به امارات مشكلاتش حل مى شود و مى تواند به تيم سابقش برگردد: «امروز (شنبه) مدير برنامه هايم به امارات مى آيد تا در گفت و گو با مسوولان النصر كه در واقع صحبت نهايى با اين باشگاه خواهد بود زمينه جدايى قطعى مرا از النصر مهيا كند و به ايران برگردم. من بى صبرانه منتظر لحظه اى هستم كه مجددا در تيم محبوبم استقلال بازى كنم و به تيم سابقم كمك كنم.» عنايتى درحالى از پيوستن به استقلال صحبت مى كند كه نه تنها جدايى اش از النصر ممكن نيست بلكه حتى اگر اين اتفاق بيفتد و اماراتى ها با جدايى اش موافقت كنند ظاهرا جايى در استقلال نخواهد داشت چرا كه صحبت هاى اخير اين مهاجم گلزن كه البته در فصل جديد حتى يك گل هم نزده به مذاق مديرعامل استقلال خوش نيامده. عنايتى در يكى از مصاحبه هاى اخيرش پيرامون مذاكره با استقلال گفته بود: «من فقط قلعه نويى را قبول دارم.» به اين ترتيب احتمال حضور عنايتى در استقلال هم كم شده است. هرچند كه او معتقد است صحبت هايش را تحريف شده چاپ كردند: «متاسفانه بعضى ها به راحتى حرف هاى مرا تحريف كردند. هيچ گاه به خودم اجازه نمى دهم به مديرعامل استقلال بى احترامى كنم. در صحبت قبلى ام به اين نكته اشاره كردم كه چون قلعه نويى و نظرى جويبارى پيگير كارها و حضورم در استقلال هستند صحبتى با مديرعامل استقلال نداشتم اما متاسفانه بعضى ها صحبت ها و حرف هاى قبلى مرا به گونه اى انعكاس دادند كه مرا رودرروى واعظ آشتيانى قرار دهند.»