تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1579 از 2376 اولاول ... 57910791479152915691575157615771578157915801581158215831589162916792079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,781 به 15,790 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصاحبه خبرى

پاگلزدورف مانع جدايى عنايتى
    عنايتى: مرا رودرروى واعظ قرار دادند

ايران ورزشى- درحالى كه رضا عنايتى از پيشنهادهاى مختلفش از ايران، عربستان، قطر و امارات خبر مى داد، باشگاه النصر موافقت خود را با جدايى او هنوز اعلام نكرده است. ظاهرا باشگاه النصر كه سابقه درگيرى و ايجاد مشكل با بازيكنان ايرانى ازجمله فرهاد مجيدى را دارد نمى خواهد به راحتى اين بازيكن را آزاد اعلام كند چرا كه جدايى اش از اين تيم مى تواند زنگ خطرى براى تيم هاى اماراتى حاضر در ليگ قهرمانان آسيا باشد. به اين ترتيب باشگاه النصر، حتى اگر رضا عنايتى را به تيم هاى پايه تبعيد كند، اجازه نخواهد داد او به راحتى از اين باشگاه جدا شود. البته شايد پرداخت جريمه اى بالا، النصرى ها را به جدايى عنايتى راضى كند اما آن هم غيرممكن به نظر مى رسد. در هرحال فرانگ پاگلزدورف سرمربى جديد النصر كه معتقد است رضا عنايتى با سرپيچى از دستوراتش به او بى احترامى كرده، اجازه نمى دهد اين بازيكن ايرانى از تيمش جدا شود تا به اين صورت جواب آن بى احترامى را بدهد و به گونه اى عنايتى را تنبيه كند. پس رضا عنايتى كه خود را آماده حضور در استقلال مى كرد اين بار با مانعى چون پاگلزدورف روبه رو شده است. سرمربى جديد النصر در اين مورد مى گويد: «عنايتى به دليل سرپيچى از دستوراتى كه در ديدار برابر العين به او دادم به اين راحتى اجازه خروج از تيم را ندارد چون من اجازه نمى دهم. پس او نه تنها به استقلال بلكه به هيچ تيم ديگرى نمى تواند برود.» از سوى ديگر عنايتى همچنان اميدوار است و اعتقاد دارد كه با آمدن مدير برنامه هايش به امارات مشكلاتش حل مى شود و مى تواند به تيم سابقش برگردد: «امروز (شنبه) مدير برنامه هايم به امارات مى آيد تا در گفت و گو با مسوولان النصر كه در واقع صحبت نهايى با اين باشگاه خواهد بود زمينه جدايى قطعى مرا از النصر مهيا كند و به ايران برگردم. من بى صبرانه منتظر لحظه اى هستم كه مجددا در تيم محبوبم استقلال بازى كنم و به تيم سابقم كمك كنم.» عنايتى درحالى از پيوستن به استقلال صحبت مى كند كه نه تنها جدايى اش از النصر ممكن نيست بلكه حتى اگر اين اتفاق بيفتد و اماراتى ها با جدايى اش موافقت كنند ظاهرا جايى در استقلال نخواهد داشت چرا كه صحبت هاى اخير اين مهاجم گلزن كه البته در فصل جديد حتى يك گل هم نزده به مذاق مديرعامل استقلال خوش نيامده. عنايتى در يكى از مصاحبه هاى اخيرش پيرامون مذاكره با استقلال گفته بود: «من فقط قلعه نويى را قبول دارم.» به اين ترتيب احتمال حضور عنايتى در استقلال هم كم شده است. هرچند كه او معتقد است صحبت هايش را تحريف شده چاپ كردند: «متاسفانه بعضى ها به راحتى حرف هاى مرا تحريف كردند. هيچ گاه به خودم اجازه نمى دهم به مديرعامل استقلال بى احترامى كنم. در صحبت قبلى ام به اين نكته اشاره كردم كه چون قلعه نويى و نظرى جويبارى پيگير كارها و حضورم در استقلال هستند صحبتى با مديرعامل استقلال نداشتم اما متاسفانه بعضى ها صحبت ها و حرف هاى قبلى مرا به گونه اى انعكاس دادند كه مرا رودرروى واعظ آشتيانى قرار دهند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلالى ها عصر ديروز به شيراز رفتند
    تيم فوتبال استقلال ديروز راهى شيراز شد تا ديدار خود مقابل برق شيراز را برگزار كند.تيم هاى فوتبال استقلال تهران و برق شيراز در هفته بيست و دوم رقابت هاى ليگ برتر در شيراز امروز ساعت ۱۵/۱۴ به مصاف يكديگر مى روند. استقلالى ها عصر روز گذشته راهى شيراز شدند تا در اين ديدار شركت كنند. در اين سفر به غير از محرومان و مصدومان همه بازيكنان حضور داشتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نوروزى به قلعه نويى
    به روانخواه بازى نده

اميد رضا روانخواه هافبك مصدوم استقلال كه چند ماه قبل زانوى خود را به تيغ جراحان سپرده بود و حالا آماده تمرين كردن شده به رغم اينكه تمرينات سبك خود را آغاز كرده اما در دربى پايتخت به ميدان نمى رود. مشكل روانخواه حل شده و تمرينات خوبى را هم پشت سر گذاشته اما نوروزى از آقاى قلعه نويى خواسته كه در دربى از اين بازيكن استفاده نكند و اجازه دهد روانخواه فعلاً به انجام تمرينات سبك بپردازد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نوروزى: رينالدو حتى جراحى هم نكرده
    نوروزى كه حساسيت فراوانى روى بازيكنان خارجى استقلال دارد درباره وضعيت جسمانى رينالدو مى گويد: «قبل از امضاى قرارداد با رينالدو، انواع و اقسام تست هاى پزشكى را از اين بازيكن گرفتيم و مى توانم بگويم او از لحاظ سلامت هيچ مشكلى ندارد. حتى هيچ سابقه جراحى هم در رينالدو ديده نمى شود و ما از سلامت او در تمامى زمينه ها اطمينان كامل داريم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رينالدو كورزادو:
    به خاطر جام باشگاه ها استقلالى شدم

ايران ورزشى- رينالدو در ايران آرزوهايى دارد. او كه رقيبى همچون جانواريو را در استقلال دارد اميدوار است با پيراهن استقلال بدرخشد. از اينكه به يكى از پرطرفدارترين تيم هاى آسيايى پيوسته ام، خوشحالم .
    از استقلال شناخت قبلى نداشتم ولى وقتى مسؤولان اين تيم به من پيشنهاد دادند با بررسى همه جوانب عضويت اين تيم را پذيرفتم. در اين راستا مدير برنامه هايم تمامى اطلاعات را در اختيارم قرار داد. پس از اينكه متوجه شدم استقلال در ليگ قهرمان آسيا حضور دارد به اين تيم پيوستم البته از فوتبال ايران شناخت داشتم. مربيان استقلال فيلم چند بازى من را ديده بودند. پس از بازبينى فيلم ديدار پرو مقابل اسپانيا كه در تركيب تيم ملى كشورم حضور داشتم موافقت خود را در خصوص پيوستنم به اين تيم اعلام كردند البته از اول هم قرار بود در تست فنى شركت نكنم.
    با استقلال قرار داد يك و نيم ساله امضا كردم اما مبلغ قراردادم طبق قرارداد با باشگاه مخفيانه است. در تيم قبلى ام ۱۵ بازى انجام دادم و مربى وظايفى از من مى خواست كه مجبور بودم آنها را در زمين اجرا كنم. در هر حال اميدوارم بتوانم با استقلال در رقابت هاى ليگ برتر و آسيا موفق شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عباسى:اگر همه بازى ها را هم ببازيم ، مى مانم

استقلال برنده از شيراز نمى رود

حسين حيدرى

قبل از تعطيلات بود كه بحث رفتن محمد عباسى از برق كاملاً جدى مطرح شد. حتى عضو هيأت مديره اين باشگاه هم استعفا و كنار رفتن او را تأييد كرد اما گويا رسول فلاح مديرعامل برق اصرار زيادى داشت تا سرمربى تيمش را حفظ كند. به هر صورت عباسى ماند تا حالا در حساس ترين ديدار مقابل استقلال روى نيمكت برق بنشيند.

در ديدار رفت شما در صدر بوديد اما حالا شرايط كاملاً متفاوت است.
    همان موقع هم عقيده داشتم كه استقلال از آن وضعيت خارج مى شود. همان طور كه حالا عقيده دارم برق مى تواند دوباره به روزهاى خوب برگردد.
    با وضعيتى كه برق دارد ترانسفر بازيكنان كار درستى است
    ما مجبور شديم. براى حل مشكلات مالى مجبور بوديم اين كار را بكنيم. اميدوارم حالا هم مسؤولان شهر با درايت خود به برق همچون گذشته كمك كنند.
    اما فلاح مديرعامل برق گفته است كه شما از اين ترانسفرها رضايت داشته ايد.
    بله، بالاخره من هم فوتبال بازى كرده ام. مى دانم بازيكن به دنبال درآمد براى زندگى خود است. نمى توانستم آنها را به اجبار در تيم نگه دارم. از يك طرف براى حل مشكلات به پول اين ترانسفرها نياز داشتيم و از طرف ديگر مى دانستم شيرى و يزدانى در اواخر فوتبال خود هستند و براى آينده خود مى خواهند درآمدى داشته باشند. دلشان ديگر اينجا نبود و حفظ آنها با اين شرايط به صلاح نبود.
    قضيه استعفايتان چه بود گفته ايد اين موضوع را خبرنگاران شايع كرده اند.
    من استعفا نداده بودم. بعد از بازى با پاس خبرنگارى از من پرسيد كه هيأت مديره گفته است شما را در صورت نتيجه نگرفتن در همدان اخراج مى كنند. من هم كه از باخت ناراحت بودم گفتم اگر مشكل من هستم استعفا مى دهم.
    اما فرداى آن روز يكى از اعضاى هيأت مديره هم استعفاى شما را تأييد كرده بود.
    من از اين موضوع اطلاع ندارم البته شنيده ام كه هيأت مديره چنين چيزى گفته اما به هر صورت من كتباً استعفا نداده بودم و با قدرت به كار خود ادامه مى دهم.
    هر وقت هم مرا نخواستند برايشان آرزوى موفقيت مى كنم و از اين قضيه استقبال مى كنم.
    گويا باشگاه با رفتن شما موافق نبود!
    در جلسه هيأت مديره گويا تصميم گرفتند من بمانم.
    در اين جلسه چه گذشته بود
    نمى دانم، من در اين جلسه حاضر نبودم. فقط آقاى فلاح با من تماس گرفت و گفت با قدرت به كارتان ادامه بدهيد.
    اگر بخواهيد درباره ناكامى برق علل مختلف را بررسى كنيد خودتان را بيشتر مقصر مى دانيد يا مصدوميت، برنامه ليگ و جوانى تيم را
    در ناكامى هر تيمى عوامل زيادى دخيل هستند. قطعاً من به عنوان سرمربى مى توانستم تصميمات بهترى بگيرم. قبول دارم اشتباهاتى داشته ام. متأسفانه به خاطر مشكلات مالى نتوانستم بازيكنان مكمل جذب كنم. در اين ميان البته بيش از همه چيز مصدوميت به روند تيم ما ضربه زد. با شرايطى كه ما داشتيم مصدوميت ها برايمان فاجعه بود.
    نتيجه بازى با استقلال را چطور پيش بينى مى كنيد
    هدف ما برد در اين ديدار است. استقلال صدرنشين است اما بازيكنان ما انگيزه زيادى دارند. با دست پر از زمين خارج مى شويم؛ يا مى بريم يا يك امتياز را مى گيريم.
    يعنى استقلال مقابل برق نخواهد برد
    مطمئن باشيد استقلال برنده از شيراز نمى رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ملى پوشان استقلال آمدند
    ملى پوشان استقلال كه گفته مى شد به خاطر بازى چهارشنبه گذشته تيم ملى با سنگاپور، پنج شنبه را با اجازه كادر فنى استراحت خواهند كرد، پنج شنبه در تمرينات استقلال شركت كردند. وحيد طالب لو، خسرو حيدرى و آرش برهانى سه ملى پوش استقلال پا به پاى ساير بازيكنان به تمرين پرداختند. امير قلعه نويى در اواسط تمرين با طالب لو و برهانى به صورت جداگانه صحبت كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اولين تمرين رينالدو با استقلال
    رينالدو هافبك پرويى استقلال كه چهارشنبه قراردادش را با اين تيم امضا كرده، پنج شنبه در تمرينات استقلال شركت كرد. رينالدو كه در پست هجومى بازى مى كند در اولين گام توسط كادر فنى به ساير بازيكنان معرفى شد و تمريناتش را با تيم جديدش آغاز كرد. به نظر مى رسد با حضور رينالدو بازگشت جبارى و روانخواه و درخشش ديگر هافبك هاى آبى پوش رقابت فشرده اى براى حضور در تركيب ثابت شكل بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قيافه اش تو ذوق مى زند اما بازيكن خوبى است
    رينالدو بازيكنى با خصوصيات سياوش!

ايران ورزشى- رينالدو كورزادو بازيكن پرويى استقلال در تاريخ ۲۱ سپتامبر ۱۹۸۴ در ليما پرو متولد شده است. اين جوان ۲۴ ساله با يك متر و ۸۰ سانتيمتر قد در پست هافبك بازى مى كند.
    او از سال ۲۰۰۲ با بازى در تيم آليانزا ليما وارد دنياى حرفه اى فوتبال شده و تا سال ۲۰۰۶ به بازى در اين تيم ادامه داده است. او با بازى در تيم گراس هاپرز سوييس به فوتبال اروپا وارد شد اما فقط يك فصل در اين تيم زوريخى دوام آورد و در سال ۲۰۰۷ به كشورش بازگشت. رينالدو پس از آن اسپورتينگ كريستال ليما را براى ادامه بازى انتخاب كرد و تا ابتداى سال ۲۰۰۹ به بازى در اين تيم ادامه داد.
    اين هافبك پرويى از چهارشنبه هفته گذشته به عضويت استقلال درآمده است و تا يكسال و نيم آينده اين تيم را در مسابقات داخلى و خارجى همراهى خواهد كرد. او دومين بازيكن خارجى است كه در فصل جارى به عضويت تيم استقلال در مى آيد. رينالدو در سال ۲۰۰۶ به عضويت تيم ملى پرو درآمد و از آن سال تا به امروز ۱۱ بازى براى تيم ملى كشورش انجام داده است. او در اين ۱۱ بازى هيچ گلى به ثمر نرسانده است. اين هافبك پرويى كمتر در نقش گلزن ظاهر مى شود. او در تيم آليانز ليما در ۱۱۵ بازى فقط ۵ بازى موفق به گلزنى شده و براى تيم گراس هاپرز نيز در ۳۱ بازى تنها دو گل به ثمر رسانده است. مربيان استقلال درباره خصوصيات فنى اين بازيكن اعتقاد جالبى دارند. آنها اين بازيكن را با سياوش اكبرپور مقايسه مى كنند. رينالدو در اجراى كارهاى سرعتى تبحر خاصى دارد اما در سرزنى بازيكن ماهرى نيست. مربيان استقلال معتقدند رينالدو به رغم چهره اى كه كمى توى ذوق مى زند! اما بازيكن قابل قبولى است و از پتانسيل بالايى برخوردار است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ نظاره گر تمرين
    ايران ورزشى - واعظ آشتيانى با حضور مستمر بر سر تمرينات استقلال نشان داده مديرعاملى است كه به ارتباط نزديك با بازيكنان و كادر فنى اعتقاد ويژه اى دارد. واعظ در آستانه شروع دوباره ليگ برتر و بازى حساس امروز مقابل برق شيراز ، پنج شنبه با حضور در دستگردى نظاره گر تمرينات استقلال بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •