سلام سرعت اینستا چرا انقدر پایینه؟؟؟؟؟ !!!!![]()
بعد بيست روز اومدم خونه و باوجود اينکه خطم رو 4 مگ هست اما سرعت اينستا و تلگرام عادى و مناسبه
دو روز گذشته بینهایت قطعی نت داشتم دیگه کلافه شدم . زنگ زدم دوبار خط برام تست کردن ولی نتیجه نگرفتم . بچه های رشت کسی مشکل منو داره؟؟
خطتون نویز نداره ؟
خیلی کند دانلود می کنه الان واسه یکی از بازیام آپدیت اومده داره با 150 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنه البته چون از طریق Client هست و اینکه همه در حال دانلود هستن یکم کاهش طبیعی باید باشه اما نه دیگه در حد 100 کیلوبایت بر ثانیه !
خیلی عجیبه !
من نصفه شبا سرعتم یهو از ساعت 2 شب تا 7 8 صبح خلوت بخواد بشه میرسه زیر 1 مگ شکایت کردم از شرکت تو 195
تونستن کاری کنن که تونستن نتونستن دیگه تخلیه میزنم میرم رو پارس
یه مدت نبودم الان که برگشتم سرعت تو اینستا و... خیلی اومده پایین
پینگ با سرورهای بازی ( فک می کنم دیگه کلا حل شده باشه چون صبح تا شب همینه از هفته قبل ) .
![]()
[QUOTE=MMDFullHD;8983915]من نصفه شبا سرعتم یهو از ساعت 2 شب تا 7 8 صبح خلوت بخواد بشه میرسه زیر 1 مگ شکایت کردم از شرکت تو 195
تونستن کاری کنن که تونستن نتونستن دیگه تخلیه میزنم میرم رو پارس[/QUOTE
های وب حداقل سرعت تضمینیش ۱ مگابایته فکر کنم برای همین شکایت به جایی نمیرسه
ولی پیشنهاد من اینه زنگ بزنی بهشون برای من با سرعت 16 مگابیت سرعت دانلودم 200 کیلوبایت بود
زنگ که میزدم میگفت منطقتون مشکل داره با پیگیری زیاد تایمای خلوت سرعت دانلودم 1.6 مگابایتم میره تایمای شلوغم زیر 700 کیلوبایت دیگه نمیاد .... پیگیری کنین ان شاالله مشکلتون حل میشه
ولی برای من که بتلفیلد ۱ بازی میکنم کمترین پینگی که وصل میشم همون 160 ایناست !!!
فکر کنم فقط برای شما پینگتون خوب شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)