دانشگاه موظف هست که بفرسته. میتونید از طریق دانشگاه پیگیری کنید.
دانشگاه موظف هست که بفرسته. میتونید از طریق دانشگاه پیگیری کنید.
منم مثل شما وضعیتم ما اخر نفهمیدیم شامل ما هست یا نه اخه گفته باید وضعیتت رو تعیین می کردی خوب ما وقتی دانشگاه قبول شدیم این یه بروکراسیه اداری هست که اونا نامه ای رو به نظام وظیفه می دند و می گند که این بابا دانشجویه و از خدمت فرار نکرده پس حتما لازم نیست که خودمون رفته باشیم و توی پلیس +10 چیزی رو ثبت کرده باشیم خود دانشگاه این کار رو انجام داده / این نظر منه خدا کنه که شامل حالمون بشه !![]()
من سال 88 یک بار دفترچه فرستادم و برگ سبزم هم اومد حتی کد هم خوردم ولی رفتم دانشگاه واسه لیسانس و الان که درس رو تموم کردم دوباره دفترچه فرستادم برگ سبزم هم اومده 4/1
آیا اعزام خوردن من تو سال 88 باعث میشه که از کسری استفاده کنم آیا!؟ گیج شدیم والله !![]()
اره رفتم توی سایت دانشگاه همون دیدم فرستادند شماره نامه هم توش نوشته شده بود اخ اگه بشه چی میشه!![]()
مشکل همه الان همینه !!!! منم گیج شدم ولی به احتمال زیاد شامل حالمون بشه![]()
اقا شما خیالت راحت معافیت تحصیلی رو به هنگام قبولی تو دانشگاه توسط خود دانشگاه و قسمت نظام وظیفه اش به سازمان نظام وظیفه می فرسته و بعد اینکه فراغ التحصیل شدی هم باز خودشون نامه می فرستن به نظام وظیفه که این بابا فارغ شدهپس نیازی به ثبت هیچ چیزی برای معافیت تحصیلی نیست و اگر تا سال 91 از معافیت استفاده می کردید می تونید از این کسر استفاده کنید
اینم قسمت مربوط به این سوال که خیالت راحت بشه :
کمالی درباره آن دسته از مشمولان متولد سال 72 و قبل از آن که کسرخدمتهای ایثارگری شامل حال آنان میشده اما در حال حاضر به علت اشتغال به تحصیل، آن را دریافت نکردهاند نیز به ایسنا گفت: والدین این افراد میتوانند با مراجعه به ردههای خدمتی خود و دستگاههای مربوطه، نسبت به دریافت مدارک کسرخدمت فرزندانشان اقدام کنند.
عنی اینکه مایی که مثلا تا مهر ماه 91 از این دانشچو بودیم و دنبالش نرفتیم و سال 91 رفتیم خدمت می تونیم الان بریم دنبالش .پس از الان به فکر جمع کردن مدارک باش
![]()
دوستان من الان که در حال خدمتم حدود 12 ماه از خدمتم میگزره میتونم اقدام کنم؟بابام 15 ماه حضور در جبهه داره که هر ماه 9 روز کسر خدمت میشه و جمعا حدود 4 ماه کسری میگیرم اگه بشه.+ 2 ماه از قبل کسر خدمت داشتم میشه 6 ماه کلا که با این حساب حدود 3ماه دیگه تموم میکنم.
با توجه به ارائه جزییات ...
تنها کسانی میتوانند از این کسر خدمت ها استفاده کنند که تا سال 90 به نحوی وضعیت خدمتی خودشون رو مشخص کرده باشند و لا غیر.
مثلا اگر شما درخواست اعزامت رو برج 12 سال 90 داده باشی میتونی استفاده کنی ... یا اگر قبل از سال 90 دانشجو بودی میتونی استفاده کنی ... حتی دانشجویانی که از سال 90 و قبل تر مشغول به تحصیل میباشند این کسری شامل حالشون میشه حتی اگر سال 96 تحصیلشون تموم شه !
اما اگر دیپلم باشی و درخواست اعزامت رو بعد از سال 90 داده باشی نمیتونی از کسر خدمت استفاده کنی.
شفاف سازی به این میگن![]()
من برج 9 سال 90 دفترچه پست کردم که تاریخ اعزامم برج 3 سال 91 افتادم که برای کسر خدمت گفته بودن باید از یگان نامه بیاری تا کسر خدمت بگیری ولی وقتی سال 91 شد همه چی عوض شد کسری ها برداشته شد...
فکر کنم بشه استفاده کرد.
کسی که دقیقا یادش نیست کی دفترچه رو پست کرده باید چیکار کنه ؟؟ تا بفهمه؟ توی برگ سبز که چیزی ننوشته.!
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)