کسی میدونه شانه مکس نت جمعه ها تا چی ساعتیه ؟ تو سایتش که چیزی پیدا نکردم ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی میدونه شانه مکس نت جمعه ها تا چی ساعتیه ؟ تو سایتش که چیزی پیدا نکردم ...
پینگ که وقتی ساعت کاری ادارات تموم میشه،چن برابر میشه،حالا از اون که بگذریم مشکل اینجاست که بعضی وقتا کلا هر صفحه ای رو با سلام و صلوات باز میکنه!
وقتی هم که از چیزشکن استفاده میکنی کلا برای باز کردن یه صفحه باید بری تمام کارهات رو بکنی و برگردی تا شاید اون صفحه باز شده باشه!(که من پرسیدم مخابرات به این اندازه در این مورد مشکلی نداشت)
این مورد دقیقا برای من هم رخ داد که سرویس رو وصل کردن،بعد دیدم رو 2 مگ بسته شده،بعد 2 روز پیگیری آوردن رو 4!!
در ضمن من مودم که چرا باید وی آی پی رو رو 2 ببندن که با چندین بار زنگ زدین بیارن رو4!!
حالا شما فک کنین یکی اطلاعات کافی نداشته باشه و اطلاعات خط رو بررسی نکنه اونوقت کی میخواد حق ضایع شده این فرد رو بهش برگردونه!!
تا ساعت 10 هست.
ای بابا مگه مخابرات چقدر کمبود پهنای باند داره ؟
دیشب سرعت خیلی کم بود !!! فقط 5 گیگ دان کرد !!! صبح دیدم با یه لینک فقط 120 تا داره دان میکنه مجبور شدم 2 تا لینک بذارم![]()
به شدت تایید میکنم ... قبلا که یوزرش بودم تجربه کردم
یه بار فروش ویژه داشتن. از قیمتی که تو سایت نوشته بود 10 تومن بیشتر گرفتن و بعد اومدم دیدم بله سرم کلاه رفته![]()
برادر یه سئوال دیگه من فرم لینک رو پر کردم ولی میگه
نام صاحب تلفن صحیح نمی باشد
در حالی که میدونم صحیحه
پشتیبانی هم نیستش ظاهرا
فقط اسم صاحب خط رو باید وارد کنی ها!!! فقط اسم![]()
اگه اینجوری پر کردی و ارور میده بزنگ خودشون !!! یا باید خودت بری حضوری ثبت نام کنی![]()
ممنون از جوابت حسین جان
راستش ما که اینجا تو کار دانلود نیستیم ولی برامون سرعت دانلود مهمه چون رو بارگذاری صفحات و pdf ها و سایر بحث ها موثره وقتی چند نفر با هم استفاده کنند ...
از طرفی مجبوریم نامحدود بگیریم چون کار اشتراکیه و اینجوریه سوء تفاهم پیش نمیاد...
متاسفانه فکر نمیکنم به خاطر مشکل خط تلفن و صاحب خط بتونیم از این خط استفاده کنیم و احتمالاً باید یه خط دیگه درخواست داده بشه که یعنی بیخیالش!!
برگشتیم سر خونه اول : وایرلس محلی یا وایمکس!!!!
Last edited by misam5526; 01-11-2013 at 12:01.
شما فکر نکنم شبانه زیاد به کارت بیاد !! برای همین وایمکس مبین نت بگیری بهتره !!!
نه شبانه نیاز نداریم .... اینجا خیلی وقت کنیم در طول روز یه دور یه ساعته تو شهر بزنیم و خرید کنیم !!!!!!!! فیلم و دانلود و ... پیشکشمون !
اینترنت رو برای وب گردی و تحقیق میخوایم واقعاً . چون هر دفعه مجبوریم 30-40 صفحه رو برای یه عنوان یا موضوع گردیم، حالا حسابش رو بکن هر صفحه رو چند دقیقه( نه ثانیه) وایسی بیاد ... یعنی شکنجه !!!
دانشگاه تبریز هم فقط اسم خالیه بحمدالله !! امکانات یخده !!!! اینترنت داغونی داره که اینترنت خونگی من در کرمانشاه در برابرش میگ میگ بود
خاک تو سر مخابرات با این پینگش و سرعتش
تا یه ماه پیش خوب حال میداد یه دفه بد جوری حالگیری کرد کصافط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)