تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1578 از 2550 اولاول ... 57810781478152815681574157515761577157815791580158115821588162816782078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,771 به 15,780 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی میدونه شانه مکس نت جمعه ها تا چی ساعتیه ؟ تو سایتش که چیزی پیدا نکردم ...

2. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به هیچ وجه طرف maxnet نرین . خیلی مزخرف شدن . ping که کاملا به درد نخور بالای 300 ، پشتیبانیم میگه همینیه که هست و اون موقع که زیر 100 بود شانسی بود و مهمولش همین 300-400 هستش . اکانت نامحدود داشتم 5 روز از اکانتم مونده بود امروز شارژ کردم و سرویسمو به محدود VIP 4M تغییر دادم اومدم دیدم نه تنها اون 5 روز از اکانتم پریده بلکه اکانت هم روی 2 مگ بسته شده ... زنگ زدم پشتیبانی میگن اکانت از روزی که خریده میشه شروع میشه میگم یعنی چی من اکانت نخریدم تمدید کردم ؟؟؟ پس اون 5 روزم چی شد میگه همینیه که هست برنامش اینجوری نوشته شده.... با مفهوم برنامه هم آشنا شدیم - احتمالا یا ما برنامه نویس نیستیم یا اینا تو یه سطح خیلی بالایی دارن برنامه مینویسن که برای ما قابل درک نیست و علممون به اون حد نمیرسه ... میگم خوب حالا این خطمو اقلن بکن 4M رو 2M مونده میگه اونم مسوول فنی اینجا نیست باید تا فردا صبر کنین ..... دزدی تو روز روشن
    پینگ که وقتی ساعت کاری ادارات تموم میشه،چن برابر میشه،حالا از اون که بگذریم مشکل اینجاست که بعضی وقتا کلا هر صفحه ای رو با سلام و صلوات باز میکنه!
    وقتی هم که از چیزشکن استفاده میکنی کلا برای باز کردن یه صفحه باید بری تمام کارهات رو بکنی و برگردی تا شاید اون صفحه باز شده باشه!(که من پرسیدم مخابرات به این اندازه در این مورد مشکلی نداشت)
    این مورد دقیقا برای من هم رخ داد که سرویس رو وصل کردن،بعد دیدم رو 2 مگ بسته شده،بعد 2 روز پیگیری آوردن رو 4!!
    در ضمن من مودم که چرا باید وی آی پی رو رو 2 ببندن که با چندین بار زنگ زدین بیارن رو4!!
    حالا شما فک کنین یکی اطلاعات کافی نداشته باشه و اطلاعات خط رو بررسی نکنه اونوقت کی میخواد حق ضایع شده این فرد رو بهش برگردونه!!

کسی میدونه شانه مکس نت جمعه ها تا چی ساعتیه ؟ تو سایتش که چیزی پیدا نکردم ...

تا ساعت 10 هست.

4. 5 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ای بابا مگه مخابرات چقدر کمبود پهنای باند داره ؟
    دیشب سرعت خیلی کم بود !!! فقط 5 گیگ دان کرد !!! صبح دیدم با یه لینک فقط 120 تا داره دان میکنه مجبور شدم 2 تا لینک بذارم

6. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به هیچ وجه طرف maxnet نرین . خیلی مزخرف شدن . ping که کاملا به درد نخور بالای 300 ، پشتیبانیم میگه همینیه که هست و اون موقع که زیر 100 بود شانسی بود و مهمولش همین 300-400 هستش . اکانت نامحدود داشتم 5 روز از اکانتم مونده بود امروز شارژ کردم و سرویسمو به محدود VIP 4M تغییر دادم اومدم دیدم نه تنها اون 5 روز از اکانتم پریده بلکه اکانت هم روی 2 مگ بسته شده ... زنگ زدم پشتیبانی میگن اکانت از روزی که خریده میشه شروع میشه میگم یعنی چی من اکانت نخریدم تمدید کردم ؟؟؟ پس اون 5 روزم چی شد میگه همینیه که هست برنامش اینجوری نوشته شده.... با مفهوم برنامه هم آشنا شدیم - احتمالا یا ما برنامه نویس نیستیم یا اینا تو یه سطح خیلی بالایی دارن برنامه مینویسن که برای ما قابل درک نیست و علممون به اون حد نمیرسه ... میگم خوب حالا این خطمو اقلن بکن 4M رو 2M مونده میگه اونم مسوول فنی اینجا نیست باید تا فردا صبر کنین ..... دزدی تو روز روشن

به شدت تایید میکنم ... قبلا که یوزرش بودم تجربه کردم
    یه بار فروش ویژه داشتن. از قیمتی که تو سایت نوشته بود 10 تومن بیشتر گرفتن و بعد اومدم دیدم بله سرم کلاه رفته

8. 3 کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ای بابا مگه مخابرات چقدر کمبود پهنای باند داره ؟
    دیشب سرعت خیلی کم بود !!! فقط 5 گیگ دان کرد !!! صبح دیدم با یه لینک فقط 120 تا داره دان میکنه مجبور شدم 2 تا لینک بذارم

برادر یه سئوال دیگه من فرم لینک رو پر کردم ولی میگه
    نام صاحب تلفن صحیح نمی باشد

در حالی که میدونم صحیحه

پشتیبانی هم نیستش ظاهرا

10. 2 کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

برادر یه سئوال دیگه من فرم لینک رو پر کردم ولی میگه
    نام صاحب تلفن صحیح نمی باشد

در حالی که میدونم صحیحه

پشتیبانی هم نیستش ظاهرا
    فقط اسم صاحب خط رو باید وارد کنی ها!!! فقط اسم
    اگه اینجوری پر کردی و ارور میده بزنگ خودشون !!! یا باید خودت بری حضوری ثبت نام کنی

12. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره دیگه .ایرلس اینجوریه که از طریق دکل های خاص خودش روی فرکانسهای بالا پخش میشه تو سطح شهر!!!
    هزینه هم چون باید انتن خرید زیاد میشه!!! ولی در عوض پینگ خیلی عالی میده

نامحدود 256 مخابرات یا مکس نت حدود 70 تا سرعت میداد قبلا ولی الان رو نمیدونم !!! اگر بدترین رو حساب کنیم باید 384 بسته به قیمتش همون 1 مگ رو حداقل بده

بابا نت تبریز بهترین نت بود !!! نامرد مخابرات قیتمیر پهنای باند نمیخره تا مارو از این محدودیت دانلود شبانه نجات بده
    وگرنه من حریفی تو دانلود شبانه نداشتم !!!

ممنون از جوابت حسین جان

راستش ما که اینجا تو کار دانلود نیستیم ولی برامون سرعت دانلود مهمه چون رو بارگذاری صفحات و pdf ها و سایر بحث ها موثره وقتی چند نفر با هم استفاده کنند ...

از طرفی مجبوریم نامحدود بگیریم چون کار اشتراکیه و اینجوریه سوء تفاهم پیش نمیاد...

متاسفانه فکر نمیکنم به خاطر مشکل خط تلفن و صاحب خط بتونیم از این خط استفاده کنیم و احتمالاً باید یه خط دیگه درخواست داده بشه که یعنی بیخیالش!!

برگشتیم سر خونه اول : وایرلس محلی یا وایمکس!!!!
    Last edited by misam5526; 01-11-2013 at 12:01.

14. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ممنون از جوابت حسین جان

راستش ما که اینجا تو کار دانلود نیستیم ولی برامون سرعت دانلود مهمه چون رو بارگذاری صفحات و pdf ها و سایر بحث ها موثره وقتی چند نفر با هم استفاده کنند ...

از طرفی مجبوریم نامحدود بگیریم چون کار اشتراکیه و اینجوریه سوء تفاهم پیش نمیاد...

متاسفانه فکر نمیکنم به خاطر مشکل خط تلفن و صاحب خط بتونیم از این خط استفاده کنیم و احتمالاً باید یه خط دیگه درخواست داده بشه که یعنی بیخیالش!!

برگشتیم سر خونه اول : وایرلس محلی یا وایمکس!!!!
    شما فکر نکنم شبانه زیاد به کارت بیاد !! برای همین وایمکس مبین نت بگیری بهتره !!!

16. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما فکر نکنم شبانه زیاد به کارت بیاد !! برای همین وایمکس مبین نت بگیری بهتره !!!

نه شبانه نیاز نداریم .... اینجا خیلی وقت کنیم در طول روز یه دور یه ساعته تو شهر بزنیم و خرید کنیم !!!!!!!! فیلم و دانلود و ... پیشکشمون !

اینترنت رو برای وب گردی و تحقیق میخوایم واقعاً . چون هر دفعه مجبوریم 30-40 صفحه رو برای یه عنوان یا موضوع گردیم، حالا حسابش رو بکن هر صفحه رو چند دقیقه( نه ثانیه) وایسی بیاد ... یعنی شکنجه !!!

دانشگاه تبریز هم فقط اسم خالیه بحمدالله !! امکانات یخده !!!! اینترنت داغونی داره که اینترنت خونگی من در کرمانشاه در برابرش میگ میگ بود

18. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

خاک تو سر مخابرات با این پینگش و سرعتش
    تا یه ماه پیش خوب حال میداد یه دفه بد جوری حالگیری کرد کصافط

20. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •