میشه کسی بگه منظور از اکسسوری چیه که تو صدا خروجی تاثیر داره؟
وگارانتی محصولات اصلی هرتز hcx 690 چیه بخوام بگیرم؟
میشه کسی بگه منظور از اکسسوری چیه که تو صدا خروجی تاثیر داره؟
وگارانتی محصولات اصلی هرتز hcx 690 چیه بخوام بگیرم؟
سلام
اکسسوری شامل کابل برق / فیوز/ کابل اسپیکر / کابل rca / اتصالات/ سیم ریموت / کابلشو و .... میشه
استخون بندی سیستم حساب میشه![]()
گارانتی محصولات هرتز هم "" شرکت ایران هرتز""
ممنون داداش
آیا سوکت برق پشت پخش تو صدا پخش تاثیر داره؟
آخه پخشم پایونیر وقتی خریدم سوکت پشتش نبود اصلی و فابریک خودش 20ت میدادن اما معمولی چینی 7 ت بود.من چینی گرفتم که خوبه بنظرم برق مشکلی نداره پخشم اما میگم شاید اگه اصلی خودش میگرفتم تو کیفیت صدای باندا تاثیر داشت؟؟
دوستان عزیز آقا حمید و حسین عزیز و بقیه اساتید که اسمشون رو نمیشناسم برای تنوع میخوام اسپیکرهای co609 گلیدن رو بفروشم یه اسپیکر دیگه بگیرم چی پیشنهاد میدید؟
صدای با شفافیت و دیتیل بالا میخوام
Last edited by sayberiya; 10-08-2014 at 00:14.
سلام دوست عزیز؛
co رو میفروشی به قیمت کارکرد،بعد مجدد مجبوری بری آکشو بگیری...
نکن این کاررو![]()
سلام خدمت اساتید
یه پخش 5850 پایونییر قدیمی اومده دستم (ماشین معامله کرده بودم روش بوده) میخوام بفروشمش.چند میارزه؟
فلش نمیخوره و کنترلم نداره.اینم عکسش :
یه سوال دیگه اینکه اگه ووفر اسپیکر گوشش بریده شه میشه کاریش کرد؟
ولوم که میره بالا کلا رو مخه
ممنون
خربزه ای؟ 9*6 دیگه ماله شما یکی از بهترین هاست اگه بحث تنوعه 696l jbl یا کاپا 693.11i جز خیلی خوب ها هست
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم من زیاد سر در نمیارم از سیستم صوتی یعنی اهلش نیستم فقط میخام یه جفت باند معمولی بدون آمپ بگیرم که یه صدای با کیفیت با ولوم پایین داشته باشم، ضبط آلپاین 9872 (ایران خودرویی)
پیشنهاد تون چیه؟ kenwood 6934a مناسبه؟ بدون آمپ جواب میده؟
سلام
شاید مدل 2014 رو بگیری بهتر باشه.اگر تصمیم بر خرید تون نهائی شد به من pmبدید من از شرکت سوال کنم. اگر مدل مورد نظرتون رو موجود داشته باشه کمتر براتون تهیه میکنم.البته اگر مایل باشید.
محمد داری اشتباه میکنی.الان تو این بازار هیچ اسپیکری نیست که کیفیت co رو داشته باشه.ولی برای تنوع اگر خواستی کاپا پرفکت بگیر.البته تقلبیش زیاده .متاسفانه من هم نمایندگیش آشنا ندارم وگرنه خودمن برات میگیرفتم.
بازم میگم نفروش co ها رو.
قیمت پخشتون رو متاسفانه ندارم. ولی رابر اسپیکرهاتون تعویض میشه.
میلاد جان خوش آمدید به جمع ما.![]()
تو اسپیکرهای بدون آمپ تقریبا همه در یه سطح هستند. ولی اگر بتونی جی وی سی 7158 گیر بیاری اسپیکر خوبیه.ولی من پیشنهاد میکنم بعدا براش آمپلیفایر هم تهیه کنید. تو کیفیت صدا موثر هستش.
این مدل کن وود رو من نشنیدم صداش رو.ولی کن وود هم اسپیکرهاش غیر از 718 بد نبودن.
اره والا
تا جایی که دیدم شرکت کیش ایران گارانتی اینفینتی رو به عهده داره![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)