اومدن ابرو رو درست کنن زدن چشم رو کور کردن!
اومدن پینگ رو درست کنن زدن دهن سرعت رو سرویس کردن!
البته همچنان معتقدم که 80% به خاطر انتخابات در پیش رو هست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اومدن ابرو رو درست کنن زدن چشم رو کور کردن!
اومدن پینگ رو درست کنن زدن دهن سرعت رو سرویس کردن!
البته همچنان معتقدم که 80% به خاطر انتخابات در پیش رو هست![]()
به نظر من بیشتر بخاطر سیستم ف یلترینگ جدید هست...و ملی شدن اینترنت
موافقم
بعد از انتخابات برمیگرده سرجاش
فقط الان مشکل اینجاست بیشتر از 1 ماه باید عذاب بکشیم![]()
فقط 1 ماه نا قابل؟
اگه مثل سال 88 نشه آخر تیر ماه اگه خدانکنه که اونجوری بشه که کلا یه 4 ماهی کلا قطع هستیم
دوست گلم ربطی به اینترنت ملی نداره آخه! با اینترنت ملی فقط می خوان اطلاعات خودشون (اطلاعات سری کشور) امن بمونه؛ مثلا اطلاعاتی سری یی درباره نیروگاه هسته ایی می خوان بفرستن تهران از طریق اینترنت بخوان بفرستند بدون اینترنت ملی و در حالت عادی اول ارسال میشه میره به سرور های خارجی و بعد دوباره بر میگرده میاد میره تهران و تو این مسیر چه بسا ممکنه هـ*ـک هم بشه!!
اما وقتی اینترنت ملی راه بیوفته، چون سرور هاشون دیگه داخل کشور قرار داره این مزیت ها رو داره:
1) خب دیگه چون سرور هاشون داخل کشور قرار می گیره دیگه به راحتی و بدون هیچ گونه ترسی و به صورت امن می تونن اطلاعات سریشون رو منتل کنند
2)اولا با منتقل شدن به مرور زمان سرور سایت های ایرانی به داخل کشور اولا که هزینه پهنای باندی که می خوان بخرند خیلی کمتر میشه
دوما سایت های ایرانی خیلی سریع تر باز میشن
3)با اینترنت ملی می تونن تلوزیون اینترنتی رو راه بندازن، یعنی چی؟ یعنی اینکه شما با وصل کردن یه کابل lan به پشت تلوزیونتون می تونید بدون هیچ آنتنی شبکه های تلوزیون رو از طریق اینترنت مشاهده کنید
4) از همه این ها مهم تر وابستگی اینترنتی ما به کشور های دیگه کم میشه!
مثلا فکر کن یه زمانی انقدر تحریم ها زیاد بشه که حتی بیان اینترنت رو بل کل روی ما قطع کنند! خب فکر کنم پیشگیری بهتر از درمان باشه! وقتی کشور برا خودش اینترنت مستقلی داشته باشه حالا اگه یه روزی هم رسید که اونجوری شد نخوایم بلند بشیم کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم!
در ضمن لحاظ کنم، بنده عضو هیچ ارگانی و چیزی نیستم، فقط از این همه شایعه و بی تدبیری خسته شدم
اگه آدم به صورت منطقی و با عقل و درایت خودش به این موضوع فکر کنه می فهمه که در حال حاضر وقتی که کشور ما این همه وابستگی به اینترنت جهانی داره این جمله که اینترنت ملی بیاد اینترنت جهانی رو قطع می کنند واقعا کودکانه هست![]()
Last edited by Architect-Boy; 15-05-2013 at 22:47.
با حرفتون موافقم ولی امیدوارم وقتی شبکه ملی اطلاعات افتتاح بشه سرعت اینترنت جهانی مثل الآن باشه. حالا زیاد نمیشه دیگه کم نشه در حد 128 کیلوبیت. چون هنوز خیلی اطلاعات و فایل های آموزشی هست که تو فضای اینترنت جهانی هست و باید از همون طریق گرفته بشه. یه مشکل دیگه ای هم که تو کشور ما وجود داره اینه که (البته به نظر من) نشر اطلاعات تو کشور ما کم هست. منظورم اینه که شخصی که یه فایل خوبی داره نسبت به جهان اگه در نظر بگیریم به نظر نسبت نشرش تو ایران به نسبت جهانی کمتره. حالا به خاطر سرعت کم اینترنته یا ضریب پوشش کم اینترنته و یا شاید هم عدم علاقه به نشر اطلاعات هست که تو ایران شخص علاقه نداره این کار رو بکنه.
مشکل دیگه ای که در مورد شبکه ملی اطلاعات هست اینه که مطمئناً اوایل برای راه اندازی سیستم یه سری باگ هایی سیستم داره که تا رفع بشه مدتی طول می کشه و این ممکنه باعث اختلال استفاده از اینترنت بشه. ولی مهمترین مزیت شبکه ملی اطلاعات همون آی پی تی وی و سرعت انتقال بالای تصویر هست که تو خیلی از موارد می تونه کمک کنه. کنفرانس تصویری و ... .
خخخخخخ
واقعا که اصن اندیشه به جای این همه خرج کردن اگه عاقل بود الان وضعش این نبود که همه جمع کنن برن
اندیشه حتی سرعت محدود نامحدود فرق میزاشت یعنی خون دوستان داخل رشت از کل استان رنگین تره؟؟؟؟ نه خدایی ؟
وقتی بهشون میگفتم که دوستم تو رشت داره با سرعت X داره دانلود می کنه بعد ما چرا نمی تونیم دانلود کنم میدونی چی میگفت؟ میگفتن که پهانی باند واسه شهر شما کم نمی تونیم افزایش سرعت بدیمولی الان چی مخابرات خیلی راحت تا سرعت N هم به آدم میده ولی نصف قیمت اندیشه
درسته شاید قیمت اندیشه کمی زیاد باشه اما از نظر امنیت اندیشه امن تره درضمن شما میدونید مخابرات الان دسته کیه ؟ میدونید کدوم ارگان داره ادارش میکنه ؟
بیخیال برین از همیون مخابرات دانلود کنین واسه شما بهتره وقت بخیر
بله کی می خواد باشه ؟؟ الان همه شرکت ها زیر دستش هست
نمونه همین مبین نت دست کی هست اینم دست همون هست
امنیت؟؟؟ شما چه جوری امنیت اطلاعات اندیشه تائید می کنید؟ تمام شرکت های پپ زیر نظر همینا هستن نمیزارن یه آب بخورن بعد شما میگی
همچین میگید امنیت هرکی ندودنه انگار داشتیم از اندیشه ssl می گرفتیم
دوست عزیز شما کارمند اندیشه هستی؟شما که میگی مخابرات میدونی دسته کیه مگه اندیشه دست کیه؟اندیشه خودش نماینده مخابرات هست و داره پورت مخابرات میفروشه.فقط پشتیبانی میکنه همین.وگرنه ضحی کیش هم یک شرکت هست مانند اندیشه که فقط داره پشتیبانی میکنه.همه این ها زیر مجموع مخابرات هستند هیچ فرقی هم با هم نمیکنن.یکم دارید یک حرفی را میزنید قبل از حرف زدن اطلاعات جمع اوری کنید.اندیشه سبز خزر حدود 1 سال هست دیگه نماینده مخابرات هست و پورت مخابرات ایران را میفروشه.از پینگ های speed تست هم کاملا نمایان است .بنده هم از زمانی که تغییرات دادن سرعت ها را کم کردن خیلی رازی هستم چون سرعت الان برای 512 نامحدود حدود 70 تا 80 است.پینگ هم خیلی خوب شده.و سرعت باز کردن صفحه عالی شد.اگر دوستانی که ضحی کیش دارند برعکس بنده نظر دارند لطفا اعلام کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)