کسی میتونه راهنماییم کنه؟ این که میگن عمر باطری مثلا 220 عکسه، حداقل رو میگن یا حداکثر رو؟ دوربین من بدون استفاده از زوم یا امکانات خاص، 300 تا عکس و 4دقیقه فیلم گرفت. باطریش خوبه یا نه؟
کسی میتونه راهنماییم کنه؟ این که میگن عمر باطری مثلا 220 عکسه، حداقل رو میگن یا حداکثر رو؟ دوربین من بدون استفاده از زوم یا امکانات خاص، 300 تا عکس و 4دقیقه فیلم گرفت. باطریش خوبه یا نه؟
دوست عزیز به نظرم فعلا برای خرید دوربین دست نگه دار چرا که کانن جدیدترین دوربین کامپکت 2014 اش را رونمایی کرده به نام SX700 که فوق العاده است و به زودی روانه بازار ایران خواهد شد.....
سلام دوستان
بین این دو کدوم بهتره:
Nikon Coolpix S9700
Canon PowerShot SX700 HS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا گزینه های دیگه در همین رنج قیمت
با تشکر
اول از همه سوال پرسیدم
هیکسم جواب نداد من قهرم اصلا
با تشکر از دوستان من Canon PowerShot S110 خریدم چند روز بعد به دستم میرسه امیدوارم از خریدم راضی باشم
سلام
من 200 بودجه دارم با این مبلغ چه دوربینی بخرم
بیشتر برام زوم اپتیکالش مهمه
با این پول اول باید خودت سری به بازار بزنی و فقط نگاه کنی . دوربین کامپکت متوسط شاید گیرت بیاد.
حتما میخوای نو باشه؟؟
نیکون کولیپس 2700 خوب چیزیه . فقط فک نکنم 200 باشه. بالاتره
ولی کانن A1400 به نظر من خوب چیزیه. اپتیکال زومشم حدود 5 فک کنم باشه. . 2700 اپتیکالش بالاتره.
سعی کن زیاد روی زوم دوربین حساب نکنی. روی امکاناتش توجه داشته باش
موفق باشید
البته همین Canon PowerShot S110 که دوستمونrezaninja خریدن دوربین متوسط و خوبیه. بزار ایشون بگیرن و بعد ازشون نوع و کیفیت دوربین رو مطلع شو.
دوستان من یه سونی hx50 v گرفتم یک میلیون و 100 هزار.بزودی با گرفتن عکس و فیلم نظرمو در موردش میگم![]()
دوربین بی نقصیه.
فک کنم توی کامپکت ها این دوربین بیشترین زوم رو داشته باشه
اگه تونستی عکسهاشم بزار و اطلاعی بده تا ببینیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)