قلعهنويي: رضا پولكي نيست!
ليست استقلال براي ارسال Afc معطل روشن شدن وضعيت دو بازيكن جديد در پستهاي فوروارد و هافبك است. پس از كش وقوسهاي فراوان سرانجام شرايطي فراهم شده تا مهاجم مورد نظر امير قلعهنويي كه از ابتداي فصل بحث حضورش در جمع آبيها مطرح بود به تيم سابق خود برگردد. پس از اخراج رضا عنايتي بسياري حضور او در استقلال را قطعي و حتمي دانستند. اما از شواهد اينطور پيداست اين انتقال براي استقلال به اين آسانيها تمام نخواهد شد. امروز مدير برنامههاي عنايتي با مديران باشگاه النصر وارد مذاكره ميشود تا شرايط جدايي و چگونگي آن را به مذاكره و معامله بنشيند. تنها موضوع نامشخص بين عنايتي و اماراتيها بحث مالي است اما پس از حل اين موضوع به احتمال فراوان عنايتي با مدير برنامههاي خود به تهران ميآيد تا براي بازگشت به استقلال وارد مذاكره شود. اين مهاجم در آخرين تماسها مدعي شده از چند تيم عربي پيشنهادهاي خوبي را دريافت كرده كه بايد آنها را نيز بررسي كند.
عنايتي براي آبيپوش شدن يكسري توقعات مالي دارد كه باشگاه استقلال بايد آنها را برآورده سازد و اين طور نيست كه بدون چشمداشت و با حداقل توقع مالي دوباره به جمع شاگردان قلعهنويي برگردد. اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل استقلال هم همه چيز در اين خصوص را به مذاكره رودررو با عنايتي و مدير برنامههايش موكول ميكند:«حضور عنايتي در استقلال قطعي نيست. هنوز باشگاه استقلال بحث جدي در مورد اين بازيكن نداشته و امير قلعهنويي هم براي جذب بازيكن بدون بررسي اقدام نميكند.» اما واكنش سرمربي استقلال در قبال خبر شرط وشروط مالي عنايتي جالب است. قلعهنويي مدعي است اين بازيكن توقع مالي چنداني ندارد:«سهشنبه صبح با رضا تلفني صحبت كرديم و قرار شد مذاكرات جديتر پيش برود. عنايتي آدم با معرفتي است و اصلا پولكي نيست. حتي زماني كه در مس بودم با من تماس گرفت و گفت اگر به من احتياج داريد قراردادم را فسخ كنم و به كرمان بيايم.» به هرشكل براي مشخص شدن وضعيت عنايتي و استقلال بايد تا بازگشت اين بازيكن صبر کرد